ayda 60 bin tl zengin eder mi

-
-
yoh
-
Bekara güzel güzel yeter evlenirsen hele hele bir de çocuk yaparsan gg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aç kalmaz yaşarsın. 5-6 yıla araba alırsın belki krediyle. 2.3k dolar felan ediyor herhalde. Kur artmadığı sürece refah yaşanır.
Ne zaman isyan bayrağını çekecek millet acaba. Çok çalışıp hiç kazanıyoruz yazık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetmez. Özellikle maaşı ortalama 60 bin TL olan bir işte çalışıyorsan hiç etmez.
Aylık gelir ile birlikte çevrendeki insanlar, yaşam tarzın ve beklentilerin gelişiyor. Gelir yükseldikçe masrafların da ona bağlı olarak artıyor.
-
Arkadaşın dediği doğru. 60 bin kazanıyorum deyip 5-10 binlik evde değilde 15-20 bin liralık evde oturursan, alışverişi bim/LCW Waikiki vs gibi yerlerden yapmayıp organik ayağına 20 liralık mala 100 lira verirsen zengin etmez.
Bir asgari ücretli gibi takılıp kalan parayla mantıklı yatırımlar yaparsan(dolar/altın vs değil) zengin olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen katılıyorum. ve ayrıca 60bin tl gelir sürdürülebilir gelir mi? yani atıyorum yarın çalışmayı bırakıyorum desen 60k gelmeye devam edecek mi? ha işi bıraktığın an çeşme kesiliyorsa bu bir zenginlik değil.
gerçek zenginlik siz hiç çalışmasanız dahi sürekli gelir kazancına sahip olmaktır.
mesela 10 tane evin vardır hepsini 6bin tl den kiraya vermişsindir ayda 60 hiç çalışmadığın halde geliyorsa işte zenginlik ve finansal özgürlüktür.
bu illa ev olmak zorunda değil,dükkan kirası olur,iş makinası kirası olur,taxi plakası kirası olur,hisse senedi temettü geliri olur. yani pasif gelir edinmek çok önemli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X