Şimdi Ara

20 yaşında üniversiteye gitmek çok mu geç? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yasimda tip fakultesine girdim 22 de biraktim 23 yasimda dis hekimligine girdim. Dis bu sene bitiyor. Sonra tipin kalanini bitirmeyi dusunuyorum. Bu arada aof isletme okuyorum ikinci siniftayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

değil hocam zaten okul uzatılıyo felan 4 senede bitirirsen sıkıntı olmaz

Alıntıları Göster
    Bizim sınıfta 86 girişli var. neden geç olsun ki?
  • Soyle soyleyim, ben hazirlik okuyorum siniftaki tek 94lu benim, hic sektirmeden geldim, siniftaki herkes benden buyuk kimi ile 2 yas kimisi ile 3 yas fark var, hic te gec degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Ohoo arkadas 20 olmussun artik torun torbana bak ne okulu

• 35 yaşindayım.İçimde uhde kaldı.Alsalar şimdi giderim.

• quote:

Alıntıları Göster
    20 yaş iyidir iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio-Auditore -- 9 Mart 2013; 5:37:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

20 yaş iyidir iyi

Alıntıları Göster
    sınıfımda benden 10 yaş büyük 3-4 kişi var (21 yaşındayım). okumanın yaşı yok, geç kalmadın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karberion

sınıfımda benden 10 yaş büyük 3-4 kişi var (21 yaşındayım). okumanın yaşı yok, geç kalmadın.

Alıntıları Göster
    20-21 idealdir aşağısı gelmesin üniversiteye mümkünse, çoluk çocuk dolanıyor ortalıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

20-21 idealdir aşağısı gelmesin üniversiteye mümkünse, çoluk çocuk dolanıyor ortalıkta.

Hahaha aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Hahaha aynen

Alıntıları Göster
    daha ne istiyorsun benim arkadaşlarım 29 yaşında mezun oldu zar zor o da mezun olmasaydı askere gidecekti.
  • Arkadaşımın 40 yaşındaki annesi geçen yıl çevre mühendisliği kazandı ve okuyor şu an. Hesapla.

• hazırlıktayım ama keşke bir sene daha bekleseymişim diyorum. Sınıfta en küçük benim dalga filan geciyorlar arada. 20 idealdir

• quote:

Alıntıları Göster
    bide şöyle düşün 18 yaşında üni kazandın hazırlık oldğunu varsay üstünede 2 yıl okul uzamış hemen hemen aynı hesaba denk gelio
  • quote:

Alıntıları Göster
    94 lüyüm sınıfta benim gibi 4 kişi daha var. Sınıf 40 kişi
  • Sınav sistemi problemli evet ama nedense bunu hep bi baltaya sap olamayanlar soyler, ağlayana meme yok çalışana var bende begenmiyorum ama çalışıyorum kız gibi şöylede böylede ondan kazanamadıma getirmiyorum kazanamassamda canım sağolsun

• çok geç hiç kasma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluewaffle

quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

Bende 92liyim 1.sinifim. Sinifta 91li 2 tane, 92li 4 tane ogrenci var. Bizim ust katta Harita muhendisligi bolumunde beyaz sacli bir amca var ama yasini bilmiyom.

dediğin amcayı biliyorum :) hatta elinde sürekli çantası olur.

Yasi kac o adamin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluewaffle

quote:

Bende 92liyim 1.sinifim. Sinifta 91li 2 tane, 92li 4 tane ogrenci var. Bizim ust katta Harita muhendisligi bolumunde beyaz sacli bir amca var ama yasini bilmiyom.

dediğin amcayı biliyorum :) hatta elinde sürekli çantası olur.

Yasi kac o adamin ?

Alıntıları Göster
    :) erken gitmek de iyi değil mesela ben 17 yaşımda girdim üniversiteye sınıf arkadaşlarım 19-20 yaşlarındaydı, imza yetkim yoktu , kendi başıma kredi kartı çıkaramıyordum, kyk bursuna bile tek başıma başvuramadım :D bence üniversiteler +18 olmalı

20 yaş iyidir zaten gidince orda 22-25 yaş arasında hele bide 40-45 yaşlarındakileri görünce için rahatlar takma kafana :)

• bende 20 yaşındayım hazırlık okuyorum. 21 yaşında 1. sınıfa adımımızı atacağız. Bence sıkıntı olmaz. tam tersi tam zamanı bence.
  • boşver yaşıtlarını iyi bir bölüme girde aynı anda sevdiğin üni dede adam akıllı çalış sağlam bir ortalaman olsun birşey olmaz yaşım geç düşüncesi seni geriye götürür çalışmaya odaklan kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.