Bildirim
Türknet 75 Mbps mi Vodafone Fiber 50 Mbps mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vodafone fiber. Net.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben olsam fiber seçerdim. _____________________________ -
vodafonedan uzak durun -
Vodafone nin de fiber diye verdiği şey vdsl zaten etrafındaki kullanıcılara göre secim yapmak en mantiklisi
Hayır hocam apartmanımızda kablonet altyapısı var ayrıca. Kablonetin sltyapısıyla vodafone anlaşmalıymış herhalde.
Turknetten çok şikayet var. Ben de Vodafone seçerdim. _____________________________ -
Öyle ise güzel tabiki. Bu is sonunda şansa mi kalıyor vicdana mi bilemiyorum. Söylediğin iki firmaninda vdsl paketlerini 2 yıl kullandım. İkisinde de herhangi,bir problem yaşamadım. İkisinde de problemlerim iki üç gün içinde çözüldü hep. İlk vodafone kullanıyordum. Sonra taşınma ihtimalim olabilir diye taahhüt olmadığından turknet e geçtim. Hem türknet yarı fiyata idi o zamanlar.
Bol şans diliyorum sana.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turknet müşteri numarası öğrenme
- türknet tv paketi var mı
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- turknet whatsapp hattı
- mesh nedir
- turknet smartyfi nedir
- modem kurulumu
- türkiye"nin en hızlı interneti
- vodafone telsiz kullanım ücreti ne kadar 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı