Şimdi Ara

20 Mayıs 2017 Sözcü Gazetesi Basın Özgürlüğü Sayısı | EDİT: 400 BİN SATTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün “FETÖ’ye üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek ve örgüt propagandası yapmak” iddiasıyla SÖZCÜ Gazetesine operasyon yapıldı biliyorsunuz.

İşte bugün Sözcü, bütün sayfalarını boş bırakarak sembolik bir tepki göstermiştir.

Sözcü, 270 bin tiraja sahip; en çok okunan ikinci gazete.

Normalde biraz fazla ulusalcı bulduğum için satın almazdım ve arada bir internetten okurdum sadece ancak bugün gidip satın aldım.

Siz de satın alın, FETÖ adı altında her türlü muhalefetin bastırılmasına tepkinizi gösterin.

Ayrıca iyi bir koleksiyon olur.

EDİT: Sözcü bugün 400 bin itraj yaptı. Bakın haftalık tiraj değil, 1 günlük tiraj bu. Sanırım rekor kırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civitas Terrana -- 21 Mayıs 2017; 2:43:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu haliyle bile havuz medyası paçavralarından dolu .
  • Zaman gazetesinin son zamanlarına benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFK_is_now_AFK -- 20 Mayıs 2017; 10:56:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olayı avrupaya şikayet etmeli
  • Anadan doğma sayfalar ve muazzam bir cevap olmuş yandaşlara. Helal Sözcü'ye valla. 1 tl verdim seve seve.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Mayıs 2017 Sözcü Gazetesi Basın Özgürlüğü Sayısı | EDİT: 400 BİN SATTI

• Gerçekten hayret ediyorum. Fetöden sözcüyü içeri almak.

Akpartililer umarım desteklemez bunu. Partilerinde bir tane fetöcü olmadığını söylüyorlar. Cidden mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Gerçekten hayret ediyorum. Fetöden sözcüyü içeri almak.

Akpartililer umarım desteklemez bunu. Partilerinde bir tane fetöcü olmadığını söylüyorlar. Cidden mi?

ne komik isnsanlarsınız akp fanı değilim ama senin kafanda çoğu insan (sözde atatürkçü) bir kaç sene once burda cemaatten ne sızsa ölesiye inanıp feto ve feto savcısı övüp yüceltip fuat avni fun clup olmuşlardı burda o savunduğunuz çoğu sol aydın yazarlarda cemaat mağdur diye bugün tv de sıraya giriyordu ne çabuk unuttunuz yahu resmen balık hafıza ...

hatta chp içinde ulusalcı bir bayan vekil isyan etmişti resmen chp cemaatin kucağına oturdu diye...sonrada attılar kadını zaten..
    geçen günler mazi tabi dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mayıs 2017; 21:14:22 >

• Gazete patronu varsayalım ki fetöcü, neden herkes sözcüye fetöcü diyor.Baklava patronları fetöcü diye, baklavaya fetöcü mü diyeceğiz? Sözcünün fetöcülük yaptığı bir baskı var mı merak ediyorum? 6 savcının bulamadığı delili yeni atanan savcı şıp nasıl buluyor? Ayrıca 'delilleri' de kamoyuna paylaşmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

ne komik isnsanlarsınız akp fanı değilim ama senin kafanda çoğu insan (sözde atatürkçü) bir kaç sene once burda cemaatten ne sızsa ölesiye inanıp feto ve feto savcısı övüp yüceltip fuat avni fun clup olmuşlardı burda o savunduğunuz çoğu sol aydın yazarlarda cemaat mağdur diye bugün tv de sıraya giriyordu ne çabuk unuttunuz yahu resmen balık hafıza ...

hatta chp içinde ulusalcı bir bayan vekil isyan etmişti resmen chp cemaatin kucağına oturdu diye...sonrada attılar kadını zaten..

Size saygım var hocam.

Atatürkçü değilim hocam. Bir şeyin yancısı olmayı hiç bir zaman tasvip etmiyorum. Kurucuya saygım var yine.

Hocam o dönemler fetö gibi kavramlar bilmiyordum. Orta paragraftaki çoğu olayda bulunmadım. Okula gidiyordum çünkü.

Eğer çıkan tapelerden bahsediyor iseniz, doğru olduğunu düşünüyorum onların. Doğru olmasa yargıya çıkıp kendilerini aklayabilir ya da uluslararası bir ses inceleme kurumuna gönderip belgeyi paylaşabilirlerdi.

Hayırlı akşamlar.

• quote:

quote:

Yalniz sizan ne varsa gercekti hatirlatayim. Cbnin yaveri bile fetocu cikti. Sen diyorsunki onlarin soyledikleri yalandi.

O laf ettigin kesim siz hocaefendi derken de feto diyordu. Eski 2 ortak olan cemaat-akp savasini izlemek farkli koru korune desteklemek farkli seyler.

Zamaninda fetoya dusman diye suclanan bugun fetocu deniyor ve senin gibilerde hep destekliyor. Ergenekonda da aynisini yaptiniz. Davanin savciyim deyip iceri atarken de desteklediniz sonra hicbir sey olmamis gibi davaya kumpas dediniz.

Ek olarak bugun oncelikle zamaninda "hocaefendi" diyen kim varsa kandirilmis, kandirilmamis diye ayrim yapmadan geregi yapilsin sonra zamaninda feto dusmanligi yapanlarin icinde kriptolar aranir. Her sey sirayla. Samimi bir dava icin bu sart.

• Ben de aldım. Güzel koleksiyon oldu ileride gösteririz insanlara.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    yani ilk baştan yazın komik hepsi doğruydu eminsin bu doğruluk kanıtında o badem bıyıklı imamcı yobaz tayfası diye aşağladığın nefret ettiğin insanlara olan ölesiye güvenin ...ideolojik beyin bunalımı resmen...

x düşman x düşmanını yıkmak devirmek isterken tamamen adil doğru gerçek saldırcak bak şu an kargalar gaklıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mayıs 2017; 22:6:57 >
  • quote:

yani ilk baştan yazın komik hepsi doğruydu eminsin bu doğruluk kanıtında o badem bıyıklı imamcı yobaz tayfası diye aşağladığın nefret ettiğin insanlara olan ölesiye güvenin ...ideolojik beyin bunalımı resmen...

x düşman x düşmanını yıkmak devirmek isterken tamamen adil doğru gerçek saldırcak bak şu an kargalar gaklıyor

ideolojik beyin bunalımı resmen dedigin senin yaptigin koru korune savunman oluyor.

Yillarca ortak oldugunuz yalan degilse 2 ortagin birbirlerinin kirli islerini bilmesi de yalan olmaz. Tapelerin montaj oldugunu hissederek anlamak onu oyle yapmiyor. Yapilacak seyler, villar hepsi yalandi sana gore. Peceteye yazilan fatura gercek ama degil mi?

Sizin ortakliginiz bozuldu ortaya kirli camasirlar cikti. Olay bu.

Ayrica bak simdi "badem bıyıklı yobaz tayfası diye aşağladığın insanlar" diye fetoculara edilen laflari diyorsun ama bir yandan da insanlari fetocu olmakla sucluyorsun. Bir karar vermeniz lazim. Yukari bahsettigim de tam olarak buydu iste.

Hem kargalar en son cemaat devleti ele geciyor lafina guldu demistiniz. Sonucunda ne oldugunu hepimiz gorduk.

Dedigim gibi gercekten fetoya karsi mucadele de samimiysen yukarida nelerin yapilmasi gerektigini soyledim. Var misin fetoya karsi boyle bir mucadele yapmaya?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    alaka yok ben tamamen doğrudur veya tamamen yanlıştır demedim diyen sensin ok? burda akp de savunmadım zaten.. ama beyin yapın düşmanımın düşmanı dostumdur ve ona güvenirim kafasına kaymış ne yazıkki...fetoden sızan her naneye inanmakta saflığın onde gideni olmak demektir hiç k.bakma...kendim bildim bileli akple hiç alakası yok fetoden nefret etmiş biriyim hatta zamanında akp ye sövüyordum bu usa imamına fazla yüz veriyorlar diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mayıs 2017; 22:16:2 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Gercek olan gercektir. Hissetmekle montaj olmaz mesela. Ses muhendisleri bahsedilen tarzda montaj imkani olmadigini soylerken montaji bu sekilde savundular. Eger gercekten montaj olsaydi bunun raporunu alip sabah aksam her yerde gosterirlerdi yada polis koydu denilen paralari faiziyle sahiplerine(!) geri iade etmezlerdi ya da herhangi bir sorusturmadan kacmak yerine bizzat sorusturulmalari kendileri isterlerdi ve boylece temiz olduklarini kanitlayip daha da guclenirlerdi. Bunlar sadece ornek.

Bunun guvenmekle alakasi yok. Niye bunu anlayamadin onu soyleyeyim. Cunku sana gore bir sey fetoden geliyorsa kosulsuz yalandir diye dusunuyorsun.

Burada akpyi savundugunu biliyoruz. O kadar fetoya dusmansan ve yuz verdiler diye dusunuyorsan bugunden onlari sorumlu tutman lazim. O zaman benim yukarida bahsettigim gibi bir mucadeleye varsindir herhalde.(ikidir soruya cevap vermedin nedense)
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital_version

Burak Akbay: Referandum öncesi her Türk vatandaşı gibi oyumu kullanmak için Londra'dan İstanbul'a dönüp, vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Yani Türkiye'deydim... Referandumun ardından anneannem vefat etti. Yine Türkiye'ye geldim. Bu nasıl firarilik, anlamak mümkün değil.

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Tabi canim kendisi akpyi hic savunmadi burada. Dun uye oldu zaten. O yuzden ben burada ayak yapiyorum haklisin.

Gene sirf laf atmak icin ugrasiyorsun kafkas. Ne cevap verebiliyorsun ne de bir seyleri yalanlayabiliyorsun. Tek yaptigin millete laf etmek.

Boyle bilican diyorsun da ozelestirini kendin yapsana bakalim. Cesaretin varsa tabi.
  • Up.

Bugün 400 bin satmış
  • SOROSa 400k gazete parası koymaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.