Şimdi Ara

20 bin liraya dizel mi yoksa sıralı sistem lpg limi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, 20 bin tl civarı bir araç alıcaz araç tercih kısmındada konum var dizel düşünüyorum ancak alabileceğim arabalar belli clio 3 1.5 dci, ford fiesa 1.4 tdci bu iki araçtan birini tercih etme sebebim dayanıklılık ve yakıt tasarrufu çünkü alıcağım araç şehiriçi günlük 100 km den fazla yol yapıcak bu iki araca ikinci el baktığımda bütceme göre en düşük 80 bin km de filan bulabiliyorum dizelde ikinci el olayıda sıkıntılı siz ne dersiniz dizele hiç bulaşma benzinli al lpg taktırmı dersiniz görüşlerinizi alıyım dedim :) eğer lpg taktır diyosanız max. 20 bin liraya kadar lpg ye uyumlu sorun çıkartmayacak ve en önemlisi yakıt tasarruflu araç önerebilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler.

• TEMİZİNDEN DİZEL ALIN BENCE LPG NİN SIKINTISI BİTMEZ RUHSATA İŞLETMESİ MUAYENE İÇİN RAPOR ALIMI BİR SÜRÜ SORUNU VAR DİZEL EN UYGUNU HEM PERFORMANS KAYBI OLMAZ...
  • Arkadaşım bencede kesinlikle dizel orjinal araba herzaman iyidir
  • Bu dizel fiyatlarıyla dizel alınır mı?

Arkadaşın 1.4 dizel C3 ü benim 1.25 LPG li aracımdan,fiyat olarak fazla yakıyor.

O 60 liraya 285 km gidiyormuş,ben 330 gibi.

Bakım masraflarım ise 1/3 ünü geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reason666

Bu dizel fiyatlarıyla dizel alınır mı?

Arkadaşın 1.4 dizel C3 ü benim 1.25 LPG li aracımdan,fiyat olarak fazla yakıyor.

O 60 liraya 285 km gidiyormuş,ben 330 gibi.

Bakım masraflarım ise 1/3 ünü geçmez.

@34coşkun28 ve mehmet8201 cevaplar için teşekkür ederim.

hocam peki aracınız ne ve hangi marka lpg kullanıyosunuz uyum sorunu filan varmı paylaşırsanız sevinirim :)
  • BEN ATİKER KARBÜRATÖRLÜ KULLANIORUM Bİ SORUN YOK AMA 20 BİNİM OLSA KESİNLİKLE LPGLİ ARAÇ ALMAM SAYGILAR DAYIMDA DİZEL 307 VARDI 2 SENE ÖNCE 20 LİRALIK MAZOTLA 100 KM PAŞALAR GİBİ GEZİYODUK LPG NİN SIKINTISI BİTMEZ
  • fiesta 1.4 tavsiye ederim clio dan daha iyi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aveo lpg ye uyumlu mudur.
    10 yıl önce açıldı
    fiorino 1.4 lpg'li alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar accent era 1.5 crdi alınmıştır daha iyileri sizlerin olması dileğiyle..
  • bence lpg li araç hem alacağın aracın çeşitliliği çoğalır. sadece bu markalarla sınırlı kalmazsın.

birde dizel araç km çoğaldıkça kendi değerini çok kaybeder lpli araç fiyatını biraz daha korur.
    yakıt ekonomisi olarakta aşağı yukarı aynı yakıttan pek tasarrufun olmaz.
  • Öncelikle hangi aracı alırsanız alın güle güle kullanmanızı dilerim.
    Yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi LPG'yi seçerseniz daha geniş bir seçim yelpazeniz olacaktır.
    Hem de sırf dizel diye normalde etmeyeceği paraları ödemiş olacaksınız, piyasa koşulları nedeniyle.

Hem iş, hem de kişisel kullanım için yakıt ekonomileriyle tanınan Honda Jazz, City ya da Toyota Yaris'leri tavsiye edebilirim. Hem sorunsuz, hem de kaliteli araçlardır.

Ya da yerlilerin düşük hacimli motorlarını inceleyin. Clio, Albea vs.

Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.