Şimdi Ara

2 yıldır bir sol bek bulmaktan aciziz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transfer dönemine en rahat giren biz olmalıydık ama yine aynı stres aynı saçmalıklar.

Chedjou geldiğinde tamam dedim sol bek ve melo'yla transferi hızlı kapatırız.

Fakat; Melo yine kampa katılmadı son dakka transfer oluyor.

2 yıldır kan ağlayan bölge sol bek. Carlinhos oyuncak etti bizi zaten.

Fenerbahçeyi tebrik ediyorum. Adamlar Alves'i, o çok sorunlu olduğumuz solbek'e kadleci transfer edip kapttılar.

• adamlar Cl'ye gidemediği halde bunu yaptılar.
    Demek ki gitseler ne alacaklar.
    Biz guya yarı finaller hedefliyoruz ama hala icraat yok bu kadar laftan sonra kim gelcek jordi alba yı falan mı alcaz merak ediyorum
  • Şu yabancı sınırı eski halini alsaydı (değişmeseydi) bence sol bek şimdiye kamptaydı.Yabancı sol bek için önce Riera'nın gitmesi lazım ayrıca.
  • Alper i unutmuşsun bu sefer
    they have alper we dont

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo geçen sene Ağustos ortasında gelmişti beyler abartmayın, sezon öncesi kampı başlayalı birkaç gün oldu daha. Solbek dışında transfer falan kalmadı.
  • Her transfer döneminde onun bunun aldığı çöp futbolcuları tebrik edip yönetime sallıyorsunuz. Ama en sonunda tükürdüğünüzü yalamak zorunda kalıyorsunuz. Takım zaten çok iyi, her sene 15 tane transfer mi yapacağız? Şampiyon olmuşuz, şampiyonlar liginde çeyrek final oynamışız. Başkan bize Drogba ve Sneijder gibi milletin rüyasında göremediği adamları hediye etmiş hala ağlıyorsunuz. En iyi kaleci, en iyi orta saha, en iyi forvetler bizde Allahtan belanızı mı istiyorsunuz? Ne nankör adamsınız kardeşim.

Tek sıkıntımız çok kolay ve basit gol yememizdi. Defansta lider özellikli bir stoper yoktu. Onu da Chedjou ile kapattık. Umut, Erman, Melo alınmış, Kazım geri dönmüş, diğer futbolcularla sözleşme uzatılmış. Hala bik bik bik. Sol bekte gelmeyiversin ne var yani? Biz bu sol beklerle 2 yıldır şampiyon olup çeyrek final oynuyoruz. Daha iyi birisinin gelmesini biz de istiyoruz ama eldekilerden çok daha iyisi gelmeyecekse ne diye boşuna transfer yapalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

adamlar Cl'ye gidemediği halde bunu yaptılar.
    Biz guya yarı finaller hedefliyoruz ama hala icraat yok bu kadar laftan sonra kim gelcek jordi alba yı falan mı alcaz merak ediyorum

la geç bu ayaklar cl ye gidemediği haldeymiş. 2 gün öncesine kadar fener kimle eşleşiriz diyodu cl de. o adamlar alınırken cl umudu vardı hala.
    adamlar yılın değil kulüp tarihin en kötü lekesini yemiş hala fener fener diyenler var ya. iyice fener taraftarı gibi her şeyi rakiple kıyaslar oldunuz. fener gitsin ronaldoyu alsın istiyorsa, gene biz gidecez şl ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

la geç bu ayaklar cl ye gidemediği haldeymiş. 2 gün öncesine kadar fener kimle eşleşiriz diyodu cl de. o adamlar alınırken cl umudu vardı hala.
    adamlar yılın değil kulüp tarihin en kötü lekesini yemiş hala fener fener diyenler var ya. iyice fener taraftarı gibi her şeyi rakiple kıyaslar oldunuz. fener gitsin ronaldoyu alsın istiyorsa, gene biz gidecez şl ye.

Gitmek mesele değil ki geçen sene ki durumu biliyorsun iyi oynasak bile skora hükmedemiyorduk defansımız berbattı çok kolay gol yiyorduk. Chedjou ile bu kapanır Semihide yetiştirir o tamam. Sağ bek benim Eboue'ye güvenim tam. Ne kaldı sol bek tamam 1. Melo geldi mi gelmedi mi belli değil en azından kampta değil varan 2. Selçuk Sneijder Drogba Burak bunlar zaten ileriyi güvene alıyor totalde en gerekli 3 transferimiz vardı biri tamam ama diğer 2 si hallolmalı bir an önce ve kaliteli isimler olmalı. Meloya ben güvenirim iyi kampla iyi performans verir tek sol bek kalıyor onu halledemezsek çok sıkıntı çekeriz Riera ne yapar bilemiyorum.
    Sportif olarak rekabet her zaman vardır. Bizim hedeflerimiz yüksekse ona göre transfer yapmak lazım.

• ne yani kadlec diye bi oyuncuyu biz mi alsaydik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

Gitmek mesele değil ki geçen sene ki durumu biliyorsun iyi oynasak bile skora hükmedemiyorduk defansımız berbattı çok kolay gol yiyorduk. Chedjou ile bu kapanır Semihide yetiştirir o tamam. Sağ bek benim Eboue'ye güvenim tam. Ne kaldı sol bek tamam 1. Melo geldi mi gelmedi mi belli değil en azından kampta değil varan 2. Selçuk Sneijder Drogba Burak bunlar zaten ileriyi güvene alıyor totalde en gerekli 3 transferimiz vardı biri tamam ama diğer 2 si hallolmalı bir an önce ve kaliteli isimler olmalı. Meloya ben güvenirim iyi kampla iyi performans verir tek sol bek kalıyor onu halledemezsek çok sıkıntı çekeriz Riera ne yapar bilemiyorum.
    Sportif olarak rekabet her zaman vardır. Bizim hedeflerimiz yüksekse ona göre transfer yapmak lazım.

ben sol bek lazım deil mi diyorum. fenerle kıyaslama bizi. dünyaya rezil ettiler bütün ülkeyi ben bunlarla aynı ülkenin takımı olmaktan utanıyorum sen hala fenere hayranlık duyacak laflar sergiliyorsun

• Alves ve kadlecin tebrik edilecek tarafi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

Her transfer döneminde onun bunun aldığı çöp futbolcuları tebrik edip yönetime sallıyorsunuz. Ama en sonunda tükürdüğünüzü yalamak zorunda kalıyorsunuz. Takım zaten çok iyi, her sene 15 tane transfer mi yapacağız? Şampiyon olmuşuz, şampiyonlar liginde çeyrek final oynamışız. Başkan bize Drogba ve Sneijder gibi milletin rüyasında göremediği adamları hediye etmiş hala ağlıyorsunuz. En iyi kaleci, en iyi orta saha, en iyi forvetler bizde Allahtan belanızı mı istiyorsunuz? Ne nankör adamsınız kardeşim.

Tek sıkıntımız çok kolay ve basit gol yememizdi. Defansta lider özellikli bir stoper yoktu. Onu da Chedjou ile kapattık. Umut, Erman, Melo alınmış, Kazım geri dönmüş, diğer futbolcularla sözleşme uzatılmış. Hala bik bik bik. Sol bekte gelmeyiversin ne var yani? Biz bu sol beklerle 2 yıldır şampiyon olup çeyrek final oynuyoruz. Daha iyi birisinin gelmesini biz de istiyoruz ama eldekilerden çok daha iyisi gelmeyecekse ne diye boşuna transfer yapalım?

Ben de buraya kadar okuyunca tam da bunları yazacaktım.

Özellikle zaten başarılı bir takıma sırf transfer olsun diye extra adam ekleyip bozmaya gerek yok. Sol bek eksiğimiz var diyoruz ama Riera'nın ücreti hem çok fazla hem gönderemiyoruz hem de adam aşırı kötü oynamıyor. Orada iyice pişmeye başladı. Onun yüzünden maç kaybetmiyoruz son dönemde.

Gerizekalı olmak lazım Kadlec'in Riera'dan iyi olduğunu söylemek için. Daha iyi oynayabilir ancak GS sol bek alacaksa Riera'dan iyisini almalı ki "zaten Riera varken bu adamı neden aldınız" demesinler. E öyle garanti sol bek de dünyada kaç tane var.

Bence Melo alınmalı ve kanat falan demeden transfer sonlandırılmalı. Dediğim gibi kesin 1.sınıf sol bek alınabiliyorsa alınsın ama başka bir ihtiyacımız olduğuna inanmıyorum.

• şu başlıkta bununla ilgili bir şey yazmıştım..

http://forum.donanimhaber.com/m_77819049/tm.htm

bu konudaki tek suçlu galatasaray yönetimi ve teknik heyetidir bu saatten sonra ağlayıp sızlamanın hiçbir manası yok, başarısızlık olursa bunun sorumlusu da onlardır.

yancı sınırıyla ilgili hiç değişiklik olmasa dahai sahada 6 yabancı olacaktı yani bu bahane değil. sen eğer sol bek sıkıntısı çekiyorsan, ülkende adı öne çıkan sol bek yoksa, hadi ülkemizi geçelim yani,

türki cumhuriyetlerde de bir tane 25 yaşlarında adam akıllı sol bek yok muydu araştırmadın? 1 senelik takibe sokulmadın, tek ülke değil ki bu, bir çok ülke alternatifin var, o kadar takım içinde o kadar oyuncu içinde o lig için öne çıkmış bir tane sol bek yok muydu?

giderdin oradaki futbol adamlarıyla iletişime geçerdin, ligi takip ederdin, 2-3 futbolcu belirlerdin, 1 sene mi 6 ay mı neyse takip ederdin, sonra beğendiğini alırdın.

• neyin kafasındasınız siz Melo ilk kamp döneminin ortasında geldi işte Semih de 2.kampa katılacak yani niye böyle abartıyosunuz. Sol beke gelince hayır alsınlar atıyorum Cole ayarında sol bek nolacak ?? 6+0+4 den haberin vardır umarım.
  • ya riera iş görür gene sol bekte ama oynayabilecek mi ki

muslera
    eboue semih chedjou riera
    hamit melo selçuk
    sneijder
    burak drogba

böyle bi kadro oluşturabildim bu da 7 yabancılı arkadaş.ne saçma bi kural bu
  • bir zamanlar bir krasic vardı hatırlayanınız var mı? ne oldu ona? kadlecmiş alvesmiş bu adamları almak zaten sorun değil. ama esas mesele takıma katkısı olacak adamları bulabilmek. Takımı yerinde saydıracak sadece transfer olsun diye yapılacak transferler ile olmuyor bu işler.
  • gs ya gidip kumar oynayacak, türk bir sol bek alacak bu kalan günlerde ya da gidip türki cumhuriyetlerden en çok öne çıkmış bir sol bek alıp gelecek başka çözümü yok işin. yoksa hakan balta oynayacak ve alternatifi olmayacak yani gs'nin mutlaka türk veya türk pasaportu taşıyan birini transfer etmesi kesinlikle şart.... hakan sakatlansa riera zaten oyuna giremez sınır var, çağlar'da gitti sol bek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

gs ya gidip kumar oynayacak, türk bir sol bek alacak bu kalan günlerde ya da gidip türki cumhuriyetlerden en çok öne çıkmış bir sol bek alıp gelecek başka çözümü yok işin. yoksa hakan balta oynayacak ve alternatifi olmayacak yani gs'nin mutlaka türk veya türk pasaportu taşıyan birini transfer etmesi kesinlikle şart.... hakan sakatlansa riera zaten oyuna giremez sınır var, çağlar'da gitti sol bek yok.

Chedjou geçer beke stopere G.Zan geçer. Onlar halledilir bir şekilde ama oyunu çevirecek yabancı yok kenarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

gs ya gidip kumar oynayacak, türk bir sol bek alacak bu kalan günlerde ya da gidip türki cumhuriyetlerden en çok öne çıkmış bir sol bek alıp gelecek başka çözümü yok işin. yoksa hakan balta oynayacak ve alternatifi olmayacak yani gs'nin mutlaka türk veya türk pasaportu taşıyan birini transfer etmesi kesinlikle şart.... hakan sakatlansa riera zaten oyuna giremez sınır var, çağlar'da gitti sol bek yok.

Chedjou geçer beke stopere G.Zan geçer. Onlar halledilir bir şekilde ama oyunu çevirecek yabancı yok kenarda.

onu hiç söyleme zaten... futboldan soğuttular.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.