Şimdi Ara

türki cumhuriyetlerde hiç mi futbolcu çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • türk statüsünde olmalarına rağmen bir kere bile oyuncu getirmedik buralardan. hiç mi oyuncu çıkmadı arkadaş buralardan? sol bek diye ağlıyoruz ama gidip de bu ülkelerdeki ligleri takip etti ekibimiz? o kadar ülke , o kadar takım içinde 25 yaşlarında orta yapmasını az çok bilen, defansı ve sürati iyi hantal olmayan bi tane mi adam yoktu?

sol bek meselesi sadece bir örnek... diğer mevkiler içinde bu geçerli...

• Türkiye'den çıkarıp bulamıyorlar,oradan mı bulacaklar. O ülkelerin nüfusunun toplamı Türkiye kadar ama bulamıyorlar işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: duetyo

Türkiye'den çıkarıp bulamıyorlar,oradan mı bulacaklar. O ülkelerin nüfusunun toplamı Türkiye kadar ama bulamıyorlar işte.

abi bu cevap işi kestirip atmak demek... hulk dediğimiz adam japonya 2. liginden mi ne geldi. hadi bu uç örnek ve müthiş bir çalışma gerektiriyor, e abi gidersin bu ülkelere, ligleri araştırırsın, ihtiyacın ne sol bek, oradaki futbol adamlarıyla ilişkiye geçersin, hangilerinin öne çıktığını öğrenirsin, elinde 5 adam var atıyorum 1 sene boyunca ne bileyim 6 ay boyunca takip edersin, hiç mi yok arkadaş illaki var. biz hakanın biraz iyisine razıyız, ne bekliyoruz, ortaları vasat olmayan, hızlı, oyundan düşmeyen, kademe ve defansı bilen birisi...

türkiye'den çıkmaması türkiye'nin hatasıdır. nüfuslada alakası yok ki usta.

• _____________________________
  • futbol pek yaygınmı değilmi bilmiyorum ama. Zengin ülke olmadıkları için yatırımları çok yok.

ama özbekler enerji zengini dünyanın parasının gömdüler. Sağlam topçular zamanla çıkar

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Vitali Denisov yönetimden birine mesaj atabiliriz aslında sonuçta türk statüsünde ve iyi bir oyuncu gibi duruyor hemde sol bek.

Süper Ligte olmuyor.

Galatasaray & Arsenal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Bank Asyada Türk Sayılıyorlar.

Süper Ligte olmuyor.

aynen allah benim belamı versin ki demirören'e uyduk. türk statüsü konuşulurken demirören bu konudan bahsediyor bende şaşırdım, koskoca başkan biliyordur herhalde dedim zaten konuyu dikkat ederseniz demirören bu konuda konuştuktan sonra açtım ama bir yerde de yazdığım gibi kılavuzu demirören olanın .... diye devam eder bu türkü.
  • türki nere ??

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

türki nedir?... bir de Türkiye, Türk Kelimelerinde T Büyük Yazılır..

saol hocam uyardığın için teşekkür ederim.ancak uzun yazılar yazdığım için genelde, gına geliyor dikkat edemiyorum,

ayrıca türki bir kalıptır.kısaltma değildir. ya da uydurma bir kelime değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

türki nere ??

abi hiç mi duymadınız türki kalıbını ?

türk cumhuriyetleri işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

türki nere ??

Türki = Türk ile ilgili

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.