Şimdi Ara

2 Tane Ekran Kartı Var Diğeri Devreye Girmiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Laptopum da win 8 ken 4 gb ekran gösteriyo du 8.1 e güncelledim şimdi 2 gb ekran kartı gösteriyo Aygıt yöneticisinde 2 tane ekran kartı gözüküyo
    Biri = Intel(R) HD Graphics Family
    Diğeri = AMD Readon HD 8500M

Bilgisayar kendisi Inteli kullanıyo 8.1 de 2 gb gözüküyo
    ama ben amd yi devreye sokmak istiyorum olmuyo yardımcı olursanız sevinirim.

• Sorun sadece sistem normal çalışırken mi var, yoksa oyun oynarken de var mı?
  • İntelin Olan ekran Kartı Onbord Gibi Görünüyor Yanılmıyosam Güncellemeden Dolayı olan Bir problem Harici Ekran Kartına Geçiş Yapmıyor sistem Geri Yüklemeyi Deniye Bilirsiniz.
  • Bilgisyarım/özellikler/aygıt yöneticisi

aç resimde görünen yerdeki intel ekran kartını devre dışı bırak yap. AMD yi kullanmaya başlarsın ama bilgisayar zaten ihtiyaç duyduğunda AMD yi kullanıp söylediğin gibi 4gb a kadar bellek arttırımı yapıp kullanır. Uygulamalarda ve oyunlarda sıkıntı yaşamıyorsundur büyük ihtimal.

2 Tane Ekran Kartı Var Diğeri Devreye Girmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 20 Nisan 2015; 16:22:29 >

• armyflovers anlatmış hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uregil

armyflovers anlatmış hocam.

Hocam devre dışı bırakınca amd devreye girmiyo .
  • bir de şunu deneyin, ATI Catalyst Control Center'a (Amd ati yi satın alınca değişmiş olabilir) girin. ardından "graphics"e tıklayın ve "Switchable Graphics" e girin. Ordan da high performence GPU'yu seçin. düzelmesi lazım.

Hocam şuan AMD kullanmadığımdan tam anlamıyla böyledir diyemem ama en son benim başıma geldiğinde böyle halletmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uregil -- 20 Nisan 2015; 18:08:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.