Arkadaşlar Asus ve Lenovo arasında kaldım.Asusun ekranı Full HD (1920*1080) ama ekran kartı düşük , Lenovonun ekran kartı falan süper ama ekranı Full HD değil galiba yada ben yanlış biliyorum bi yardımcı olun lütfen 2 saat sonra evden çıkıp alcam ikisinden birini :)
Eski bir Asus kullanıcı yeni bir Lenovo kullanıcısı olarak sana sunu tavsiye ederim: Kesinlikle Asus. Neden dersen; Asus (N61vg) Core2 Duo P8000 serisi şimdiye kıyasla eski bir islemci, 4GB DDR2 ram ve 500 GB hard disk olmasına rağmen şu anki (Lenovo Z570 İ5 2,30 işlemci, 6 GB DDR3 Ram 750 HD ) bilgisayarıma hala fark atıyor. Ekran kalitesi LENOVO' da çok düşük. Cebindeki parana göre aslında. Ekmek/Köfte desem fiyat farkıda yok. Not: i7 işlemciye gerçekten ihtiyacın var mı?
bende ikisi arasinda kalmistim lenovo sectim y570 modeli aldim iyi ki almisim full hd onemli mi hayir tabi sana kalmis iyi dusun al derim
asus diyenler şu videoyu izledikten sonra da hala asus diyebilecek mi merak ediyorum böyle kalitesiz dandik bir klavye olabilir mi ya???http://www.youtube.com/watch?v=bOCc-K5tC-8
quote:
Orijinalden alıntı: SeReFLi*****
Eski bir Asus kullanıcı yeni bir Lenovo kullanıcısı olarak sana sunu tavsiye ederim: Kesinlikle Asus. Neden dersen; Asus (N61vg) Core2 Duo P8000 serisi şimdiye kıyasla eski bir islemci, 4GB DDR2 ram ve 500 GB hard disk olmasına rağmen şu anki (Lenovo Z570 İ5 2,30 işlemci, 6 GB DDR3 Ram 750 HD ) bilgisayarıma hala fark atıyor. Ekran kalitesi LENOVO' da çok düşük. Cebindeki parana göre aslında. Ekmek/Köfte desem fiyat farkıda yok. Not: i7 işlemciye gerçekten ihtiyacın var mı?
Hangi yönden fark atıyor acaba ?
kesinlikle lenovo.genellikle lenovo ile hp karşılaştırılıyordu.ilk defa asus ile lenovo karşılaştıran gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: moral83
quote:
Orijinalden alıntı: SeReFLi*****
Hangi yönden fark atıyor acaba ?
+Açılış hızı, +Ekran kalitesi, +Batarya süresi, +Fan sesi, +Isınma durumu, +Bilgisayarın Windows(Dosyalar,Office vs. gibi programlar) genel kullanımındaki hızı, +Günlerce açık kalmasına rağmen(15-20 gün kapanmadan aralıksız) Asus'un tık dememesi. Ancak Lenovo'nun ise 2. günün aksamında kilitlenmiş olması. (Bir kez olmadı bu durum)
Lenovo'nun Z570'de ise; +Klavyesi, +Ses sistemi başarılı, +Kasası şık duruyor ancak ısınmayı pek etkilememiş diyebilirim. -Ekran kalitesi gerçekten çok kötü(başka bir bilg. yanyana koyduğunuzda yada LCD'ye bağladığınızda renklerin arasındaki farklara şaşıracaksınız.Resmen sönük duruyor. -Mikrofonun yeri, -USB 3.0 olmaması.
Ekran Kartı olmasa eski bilgisayarımı rahatlıkla kullanabilirim. Not:Marka fanatiği değilim.
Bende asus n53-sx542 ile Lenovo Y570 arasında kaldım 1 haftadır araştıryorum ama hala o aradayım şu anda lenovoya daha yakınım biraz daha düşse fiyatı 1800 falan olsa hemen alcağım şimdilik beklemedeyim bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: ulasknight
Arkadaşlar Asus ve Lenovo arasında kaldım.Asusun ekranı Full HD (1920*1080) ama ekran kartı düşük , Lenovonun ekran kartı falan süper ama ekranı Full HD değil galiba yada ben yanlış biliyorum bi yardımcı olun lütfen 2 saat sonra evden çıkıp alcam ikisinden birini :)