Şimdi Ara

2. MALEZYA GP - 08.04.2007 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
9.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

2. MALEZYA GP - 08.04.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş
  • Bence yarışın adamı hamilton dı , 2 ferrari yide arkasında tutarak iyi iş başardı. Kalkış ve ilk virajda massa gerçekten çok kötüydü kendinin geriye düşmesi yetmezmiş gibi raikkonen ide engelledi bence. Ayrıca cnntürk ekibinin sanki alonsonun bitmiş bir mclaren ı alıp adam etmiş gibi konuşması beni deli ediyor , evet alonso iyi bir pilot ama bukadar yüceltmeyin adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

dimi 1 yarışla alonso kötü kalkar oldu

alemsiniz yahu

sen yenisin galiba
    ben her sene alonsonun iyi kakışlarının reno araçları sayesinde olduğunu söyledim ve bunun böyle olduğu iki yarışta belli oldu
    ne avustralyada ne de malezyada çok iyi kalkışlar yapmadı alonso(renodayken startla birlikte 3-4 araba geçerdi veya ilk sırada ise ilk viraja farkla önde girerdi)bunu göremiyorsanız bişey diyemem tabi

Alonso bu yarış yapacağını yaptı yerini tuttu birinciliği aldı..

Tabiki Renaultlardaki o efsane kalkışları yapamıyor ama 3-4 araç geçemedi diye kötü kalkıyor diyemezsiniz.. Zaten önünde 3-4 araba yoktuki geçsin onun kabahati mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 8 Nisan 2007; 12:40:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

tahminlerde batırdım bu hafta her yarışta duble yapalım ben tahminlerde batırmaya razıyım

hamilton&alonso

young guns
    gercekten bız tahmınlerımızde yanılalım yeterkı mclaren ıyı olsun

gercekten mclaren adına sevındırıcı sonuc.ama ferrarı ler bugun mclaren den asagı kalır yanı yoktu.bana kalırsa ferrarı hız bakımından yınede mclaren den ıyı,ama ılk tur planları bozuldu.

burada massa ve hamılton a tesekkur etmek ıstıyorum gercekten bır nebze heyecan yasattılar.massa bıraz daha temkınlı davranmalı,ama ıkısının mucadelesı ve savunmaları heyecan verıcı sahneler

alonso hamılton sayesınde ılk pıt oncesı farkı acmayı basarabıldı,cunku hamılton gercekten cok ıyı savunma yaptı.kımı massa kadar aagresıf olmasada hamılton a son turlarda bayagı yaklastı ama gecıs hamlesını gerceklestıremedı.

mclaren ın dublesını gormek bende ayrı bır mutluluk ayrı bır heyecan a yol actı.ohh be gercekten cok mutluyum

• quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Bence yarışın adamı hamilton dı , 2 ferrari yide arkasında tutarak iyi iş başardı. Kalkış ve ilk virajda massa gerçekten çok kötüydü kendinin geriye düşmesi yetmezmiş gibi raikkonen ide engelledi bence. Ayrıca cnntürk ekibinin sanki alonsonun bitmiş bir mclaren ı alıp adam etmiş gibi konuşması beni deli ediyor , evet alonso iyi bir pilot ama bukadar yüceltmeyin adamı

çok haklısın
    bi de tutup 2005tede mclarenın kötü olduğunu ima etti yorumlarından birinde,2005te mclaren uçuyordu be uçuyordu resmen ama tabi bunda kiminin payı hç yoktur(cem yılmaza göre tabi)
    mclaren zaten bi sene iyi bi sene kötü olan bi takım(benim izlediğim dönem için konuşuyorum) 2003te iyilerdi şampiyonluğu kıl payı kaçırdı kimi,2004te döküldüler,2005te yine iyilerdi yine şampiyonluk kaçtı,2006da yine döküldüler,sene 2007 yine iyiler bu da bu kez alonsoya denk geldi

bu arada bence mclaren hamilton ile arkasındaki pilotları engelleme taktiği yaptı,1. pitlerden sonra alonso-hamilton arasındaki tur zamanları çok yakındı
    ben mclaren'ın alonsoyu değiştireceğini düşünürken alonso mclarenı değiştirdi

• quote:

quote:

quote:

dimi 1 yarışla alonso kötü kalkar oldu

alemsiniz yahu

sen yenisin galiba
    ben her sene alonsonun iyi kakışlarının reno araçları sayesinde olduğunu söyledim ve bunun böyle olduğu iki yarışta belli oldu
    ne avustralyada ne de malezyada çok iyi kalkışlar yapmadı alonso(renodayken startla birlikte 3-4 araba geçerdi veya ilk sırada ise ilk viraja farkla önde girerdi)bunu göremiyorsanız bişey diyemem tabi

Alonso bu yarış yapacağını yaptı yerini tuttu birinciliği aldı..

Tabiki Renaultlardaki o efsane kalkışları yapamıyor ama 3-4 araç geçemedi diye kötü kalkıyor diyemezsiniz.. Zaten önünde 3-4 araba yoktuki geçsin onun kabahati mi?

hem bazı şeyleri göremiyorsun hemde yazılanları anlamıyorsun,onlar birer örnekti
    renodaki o efsane kalkışları yapamıyor çünkü mclarende o efsane sistem yok
    böyle ufak teknik konulardan anlamıyorsan bi bilene sor,forumda bilgili çok arkadaş var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 8 Nisan 2007; 12:44:23 >

• Hadi ya o zaman sen neden Alonso "kötü" kalkıyor deyip bunu Alonsonun kabahati gibi lanse ediyorsun teknik konularda bilgili arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Bence yarışın adamı hamilton dı , 2 ferrari yide arkasında tutarak iyi iş başardı. Kalkış ve ilk virajda massa gerçekten çok kötüydü kendinin geriye düşmesi yetmezmiş gibi raikkonen ide engelledi bence. Ayrıca cnntürk ekibinin sanki alonsonun bitmiş bir mclaren ı alıp adam etmiş gibi konuşması beni deli ediyor , evet alonso iyi bir pilot ama bukadar yüceltmeyin adamı

hamılton ıyı ıs cıkardı gercekten ama massa da kımı den asagı kalır yanı olmadıgını gostermek ıcın bır an once gecmek zorundaydı.
    aklımda soyle bır soru var.sezon oncesı belırtmıstım gercı ama galıba ferrarı de 1. pılot gergınlıgı var.medya onunde acıkca yansımasada massa kımı yı alt etmek ıstıyor.

cnn dekı spıker lere gelınce gercekten sankı alonso adam etmıs gıbı lanse etmelerı cok talıhsız acıklama.hamılton da ıyı ıs cıkardı.

bırde alonso nun bu kadar sevınmesı cok yersız.tamam sevın ama asırıya kacma.RON umarım adam eder,gercı sacları kestırttı ama

• quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

hamılton ıyı ıs cıkardı gercekten ama massa da kımı den asagı kalır yanı olmadıgını gostermek ıcın bır an once gecmek zorundaydı.
    aklımda soyle bır soru var.sezon oncesı belırtmıstım gercı ama galıba ferrarı de 1. pılot gergınlıgı var.medya onunde acıkca yansımasada massa kımı yı alt etmek ıstıyor.

cnn dekı spıker lere gelınce gercekten sankı alonso adam etmıs gıbı lanse etmelerı cok talıhsız acıklama.hamılton da ıyı ıs cıkardı.

bırde alonso nun bu kadar sevınmesı cok yersız.tamam sevın ama asırıya kacma.RON umarım adam eder,gercı sacları kestırttı ama

bi mclaren taraftarından böyle bi yazı okumak çok hoşuma gitti
    "alonso taraftarı" ve "mclaren taraftarı" arasındaki fark bu olsa gerek

• yav sevinsin alonso.. duble yapmışız.. ben olsam zıp zıp zıplardım behhhhhhh...
    ama en çok lewis e seviniyorum... 22 yaşında bir çocuk ama inanılaz yetenek..
    mclaren e uzun bi süreden sonra bu mutluluğu yaşattılar.. en azından şampiyonluk ve gelecek için umutlandık...
  • quote:

Hadi ya o zaman sen neden Alonso "kötü" kalkıyor deyip bunu Alonsonun kabahati gibi lanse ediyorsun teknik konularda bilgili arkadaşım

alonso kötü kalkıyor,bu bi kabahat değilki yeteneksizlikevet alonso kötü kalkıyor çünkü mclaren araçları ile yarışan önceki pilotların kalkışlarınıda iyi biliyorum(kimi,david,montoya,mika,alex,pedro)
    başka bi örnek,son yıllarda reno ile kim yarıştıysa deli gibi kalkışlar yaptı(trulli,button,fisico)
    umarım artık anlamışsındır

ayrıca benim teknik konularda bilgili olduğumuda nerden çıkardın,ben ufak teknik detaylardan anlarım sadece ama gördüğüm kadarıyla sende o da yok,ben bunu anlatmak istemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 8 Nisan 2007; 13:33:11 >

• işin Kimi açısından güzel tarafı şu;
    geçen senelerde ilk yarışlarda Balonzo'ya kaptırdığı ve sonradan araç problemleri nedeniyle kaptırdığı puanları vermiyor.Kimi bu çizgide giderse Balonzo efendi bu sene şampiyonluğu ancak rüyasında görür...
    ama takımlar şampiyonası için Hamilton büyük bir şans Mercedes için.gerçekten çok yetenekli,önümüzdeki yıllarda yeni Schummy olur gibi duruyor.
    sürüşünü çok beğeniyorum ama Balonzo ile aynı takımda olması Mclaren taraftarı olmamı engelliyor.
  • Helal be Alonso.Dünya gözünde bitmiş bir takımı aldın evirdin çevirdin adam ettin.Ehhh bide şampiyon yap tadından geçilmez...
  • yahu acayip acayip konuşmayın bir sürücü takımı yerden tepeye nasıl çıkarabilir söyleyecek söz bulamıyorum bu düşüncenize. allah aşkına söyleyin motoru alonso mu tasarlıyor aero dinamik tasarımı ona mı ait ne diyorsunuz siz bu iş mühendis işidir yapmayın yahu. Alonso iyi bir pilottur ama MClaren mühendislerinin emeğini çalmayın kendi kafanıza göre. başarıyı bi pilota bağlayıp milletin kafasını bulandırmayın alonso spyker a geçse başa mı oynucak akıl var fikir var araba gelişiminde pilot un payını ne kadar abartıyorsunuz alonso olmasa mclaren iyi araba yapamıcak mı yuh size yuh CNN e .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

Arkadaşlar ben ferrari fanıyım ama lewis hamilton gerçekten mükemmel bir pilot ve bu yarışta çoğu usta pilottan daha iyi olduğunu gösterdi. Zamanında Montoya'nın yaptığı gibi boş atıp tutmuyor. Gerçekten gelecek vaat eden bir pilot. Massa'dan iyi olduğunu bu yarışta kanıtladı. Umarım ilerde ferrari'de görürüz

umma...

• Valla bu F1'de takım tutmak da başa bela.
    Rakip takımın sürücüsüne demediğimizi bırakmıyoruz, yerden yere vuruyoruz, yok ballı diyoruz, bir de bakıyoruz seneye bizim takımda.
  • Massaya karşı bütün bakışım değişti. Gerçekten gelişme kaydettiğini düşünüyordum. Fakat hiç bir gelişme yok.

Raikkonen ile bozmuş kafasini. Bütün sorunu kimi ile. Startta alonsonun önünden çekilip kimini önünü kapatmasi tamamen affedilemez.

Umarim ferrari takımı bu hareketi üzerinde uzun süre düşünür.

Ferrari'ye saygım ve güvenim sonsuz. Felipe Massa gibi bir pilot kesinlikle Ferrari gibi bi takımda yarışmayı haketmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Helal be Alonso.Dünya gözünde bitmiş bir takımı aldın evirdin çevirdin adam ettin.

Alonso iyi pilot ama abartma istersen. Bir pilot bitmiş bir takımı bir kaç aylık sürede nasıl adam edebilir?
    Schumi ve ekibi yarş kazanmayan Ferrariyi efsane haline getirene kadar yıllar geçti.
    McLaren ekibini küçümseyip Alonsoyu kahraman yaptın.
    Yarışa gelince Massa sana diyecek söz bulamıyorum. Kendin hata yapmakla kalmadın Kimiyi de zarar verdin. Duble yapan Mclarene helal olsun.
  • alonsonun fanlarıda alonsonun kendisi gibi
  • quote:

alonsonun fanlarıda alonsonun kendisi gibi

eheh öle ama adam da bişiler var :P.
    Mclaren ferrari kadar hızlı ama kimi artık kimseye bırakmaz bu işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

quote:

alonsonun fanlarıda alonsonun kendisi gibi

eheh öle ama adam da bişiler var :P.
    Mclaren ferrari kadar hızlı ama kimi artık kimseye bırakmaz bu işi

tabiki alonsoda iyi pilot ama herkesin abarttığı gibi en iyisi de değil
    fena değil işte,ara sıra güzel atak yaptığıda oluyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.