Şimdi Ara

2. MALEZYA GP - 08.04.2007 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
9.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

2. MALEZYA GP - 08.04.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: the_cantan

bak şimdi yine Kimi Raikkonen ile uğraşıyorlar.yaw hafta içi uğraştığınız yetmedi mi? motor değişmedi aldınız mı cevabı?? bu da polemik olsun.

aha buraya yazıyorum.. kimi yarışı bitiremeyecek.. rüyamda ak sakallı bi dede söyledi de
  • 1-Massa
    2-Alonso
    3-Raikkonen
    4-Hamilton
    5-Heidfeld
    6-Kubica
    7-Trulli
    8-r.schumacher

EHT:Massa
    İYD:Barrichello
  • saat 9.50 demıydı yarıs
  • 1-Felipe Massa
    2-Kimi Räikkönen
    3-Fernando Alonso
    4-Lewis Hamilton
    5-Nick Heidfeld
    6-Robert Kubica
    7-Ralf Schumacher
    8-Giancarlo Fisichella

E.H.T. Kimi Räikkönen
    İ.Y.D. Vitantonio Liuzzi
  • 1 Massa
    2 Raikkonen
    3 Alonso
    4 Hamilton
    5 Heidfeld
    6 Fisichella
    7 Trulli
    8 Kubica

EHT: Raikkonen
    İYD: Speed
  • 1.hamilton
    2.alonso
    3.massa
    4.kımı
    5.fısıchella
    6.kubıca
    7.heıdfeld
    8.trullı

en hızlı tur:alonso
    ılk yarıs dısı:barıchello
  • sıralama turlarını ızleyemedım ama bu sabahta bıraz erken uyandım sanırım tahmınlerımı yapmadan gecmıyım dedım umarım guzel bır yarıs ızlerız arkadaslar
    1. K. Raikkonen
    2. F. Massa
    3. F. Alonso
    4. L. Hamilton
    5. R. Schumacher
    6. R. Kubica
    7. Fisichella
    8. H. Kovalainen

EHT: K. Raikkonen
    İYD: M. Webber
  • 1-Massa
    2-Alonso
    3-Raikonen
    4-Hamilton
    5-Heidfield
    6-Kubica
    7-Rosberg
    8-R.Schumacher

EHT:MAssa
    İYD:Albers
  • 1-F.Massa
    2-K. Raikkönen
    3-F. Alonso
    4-L. Hamilton
    5-N. Heidfeld
    6-R. Kubica
    7-N. Rosberg
    8-G. Fisichella

E.H.T. F. Massa
    İ.Y.D. C. Albers

• quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

Hemen kızma,yarış uzun, her şey olabilir.
    Böyle startlar, geçişler olmasa zevk de olmaz. (Benim tahminim de tutmaz)

• nazar değmesin aman...
  • ferrariler çok kötü bugün hamilton a helal walla resmen bitirdi ferrarileri özellikle massayı yarış dışı bıraktı.
  • dayan lewisss
  • tebrikler mclaren-mercedes

• işte bu ya..... bravo mclaren ....
    lewis efsane olacak efsannnnee

hehe ilk 2 yi doğru tahmin etmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 8 Nisan 2007; 11:38:25 >
  • Ferrariler her bakımdan çok kötü bir yarış çıkardı...Hem arabalar iyi değildi hemde taktik tutmadı...
  • Sezonun ılk yarısını ızlemedıgım ıcın Raikonen in motorundakı cozulen problemın ne oldugunu bılemıyorum ama kenardan arabayı pek zorlamamasının soylendıgını umıt edıyorum , Massa ya gelınce benı hayal kırıklıgına ugrattı dıyebılırım ; hala caylaklıgı uzerınden atamamıs ama bunlara ragmen ben ferrarinin arabasınını potansıyelının oldugunu soyleyebılırım , McLaren e gelınce gercekten Alonso yu ve ozellıkle Hamilton ı tebrık etmek lazım ; son olarak Shumi yi cok aramayız ınsaalah

Son söz : Yahu bu Rosberg ne talihsiz cocuk yahu , uzuluyorum onu gordukce

• Her zaman söylemişimdir, Massa Ferrari pilotu olamaz. Kendisi standart bir sürücü. İlk kalkışı berbattı Kimi'nin pozisyonunu da bozdu. Sonra pistte ilk yarışını yapan Hamilton'a hata yaptırması gerekirken kendisi ciddi bir hata yaptı. Ardından da daha yavaş olan Heidfiled'ın arkasına takıldı bir daha da geçemedi. Zaten Massa'nın bu kadar kariyerinde ciddi geçiş yapabildiği görüşlmüş mü?

Raikonen de sönüktü ama onun vites kutusu sorunuyla temkinli gittiği herhalinde belliydi. ge.tiğimiz sezonlarda son Japonya yarışında yaptıkları bile aklımızda. Açıkçası Kimi tamam ama Ferrari'nin Todt torpilli Massa yerine heyecanlı agresif başka bir pilot bulması gerek bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 8 Nisan 2007; 11:45:43 >
  • ya bu massaya ne demeli bu adam ne zaman geçiş yapmayı öğrenecek.Pazar sabahı çıldırttı beni kovaleinenin geçen yarışı berbatlıkta bununkinin yanında hiç kalır ayrıca ferrari pit stop zamanlamaları yanlıştı ferrariler tek kelimne ile sınıfta kaldılar bu yarışta

mclaren gerçekten 3 haftada çok iyi bir iş çıkarmış hız farkını kapatmışlar valla sıkı bir ferrarici olsamda hamiltona hayran kaldım gerçi geçen sene bir kaç yarışında sürüş becerisi iyi olduğunu gösteriyordu ama bu kadar beklemiyordum açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.