Şimdi Ara

2. MALEZYA GP - 08.04.2007 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
9.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

2. MALEZYA GP - 08.04.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: gorele2000

Ya arkadaşlar , F1 sadece izleyici olarak takip ediyorum, bazende sizlerin yorumlarını okuyorum.

Bir sorum olacak, jopon takımlarının yılların yatırımına rağmen hala çok başarısız olmasını neye bağlıyorsunuz...

Otomotiv sektöründe toyota ve hondanın başarısı ucuz fiyata, en az giderle güzel araçlar çıkarması ve

bunun sonucunda iyi karlar elde etmeleri fakat ne yazık ki sürüş dinamikleri( yol tutuş, frenaj, direksiyon

hakimiyeti) konularında her zaman avrupalı özellikle de alman rakiplerinden geride olmaları F1 de ki

başarısızlıkları ile ilgili olabilir mi?

o japon larkı mclaren-honda lı donemde 80lerın sonu 90 ların basında zırveden ınmedıler.ve yıne ellerınde belkıde f1 tarıhının en ıyı pılot kadrosuna sahıptıler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 9 Nisan 2007; 2:03:45 >

• Sevgili mmx geçen seneyi hatırlamıyor musun?Burda herkes mc laren kötü.Raikkonenin arabası kötü şampiyonluğu kaçırdı.Balonso lafları dönüyordu.
    2 sene üst üste sürekli sorun veren araç.3. sene değişen nedir?
    quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Helal be Alonso.Dünya gözünde bitmiş bir takımı aldın evirdin çevirdin adam ettin.Ehhh bide şampiyon yap tadından geçilmez...
    ıyıde derkin`cıgım alonso yu redbull yada honda alsın ,o zaman onlarıda adam edebılırmı
    alonso kotu pılot degıl ama bence abartılıyor.
    gercı bu double kımseyı havaya sokmamalı.en azından avrupa tam anlamıyla belırleyıcı olacak.

• quote:

Sevgili mmx geçen seneyi hatırlamıyor musun?Burda herkes mc laren kötü.Raikkonenin arabası kötü şampiyonluğu kaçırdı.Balonso lafları dönüyordu.
    quote:

quote:

Helal be Alonso.Dünya gözünde bitmiş bir takımı aldın evirdin çevirdin adam ettin.Ehhh bide şampiyon yap tadından geçilmez...
    ıyıde derkin`cıgım alonso yu redbull yada honda alsın ,o zaman onlarıda adam edebılırmı
    alonso kotu pılot degıl ama bence abartılıyor.
    gercı bu double kımseyı havaya sokmamalı.en azından avrupa tam anlamıyla belırleyıcı olacak.

Sen de sunu unutma rezalet bı 2004 senesınden sonra 2005 de fırtına (kı en hızlı arabanın onlarda olguunu herkes bılıyordu) gıbı bı Mclaren vardı , şimdi burada Kimi nin payı yuksek dersen (kı payı vardır kabul edıyorum) gecen sene noldu ; demek ıstedıgım arabanın gelısımınde pılotun payı yuksektır fakat senın gıbıde abartmamak lazım

Hıc kımse bır arabayı 2-3 ayda dedıgın gıbı bır duruma sokamaz ama 4-5 senelık bı calısmada derızkı bu adam takıma geldıgınde takım soyleydı sımdı boyle oldu , Reno ya gelınce önündeki kağıdı okumaktan baska bı işe yaramayan CNN muhabırlerının dediği Alondo gıttıkten sonra Reno bıttı gıbı lafları

orada duyup sankı dogruymus gıbı gelıp burda soyleyenlere bı sey demıyorum zaten , sadece sunu dusunun Fisichella gecen sene nasıl yarısıyordu kac puan aldı ,birde bu senekı performansına bakın , bu sene Reno taraftarı arkadaslar uzulecek ama arabaları zayıf ama ilerleyen yarıslarda nolur bılemem

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro
    sevmesinin nedeni agresif olmasindan ve yarış tutkusuyla dolu olmasindan.

ama startta massanin; takımlardaki en büyük rakibinin 1. pilotunu bırakıp kendi takım arkadasinin önünü kesmesi yarış tutkusuyla bagdastırılamaz herhalde

Hmm, peki Ayrton Senna'nın takım arkadaşının önünü kesmesi? 1989 Japonya GP' sinde iki McLaren pilotu da sırf Senna'nın Prost'un önünü kesmesi yüzünden yarış dışı kalmıştı. İnatla Prost ile uğraşırdı. En azından Massa'nın yaptığı bu kadar büyük değil.

quote:

Orjinalden alıntı: neuro
    enzo gillesi tabi ki sevebilir. eminim sen de bunun aptallık olmadiğini düşünüyorsun.madem gilles'i ve massayi bu kadar savunuyorsun montoya'ya olan antipatin nerden geliyor?

dur tahmin ediyim schumacher ile alakali olabilir mi acaba?

Yanlış tahmin. Hiç alakası yok. Hatta başlarda sempati bile duymuştum. Gilles ve Massa'yı agresif davranışları, araç parçalamaları nedeniyle değil, yarış tutkuları nedeniyle sevdim. Özellikle Gilles'i. İnatçılığı, şartları zorlaması vs. Montoya başka bir dünya. Massa' dan farklı. Gilles ile karşılaştıramam bile. Örneğin, Gilles'in oğlu olmasına rağmen Jacques'ten hazzetmem.

Montoya' yı sevmeyişimin nedenlerini sıralayabileceğimi sanmıyorum. Ama şöyle bir bakarsak, sivri ve küfürlü dili, böbürlenip kendini dev aynasında görmesi, geçeceğini zannettiği bir pozisyonda atak yapıp geçemediğinde diğerini suçlaması ("fuck Raikkonen" diye bağırdığını hatırlıyorum. sanırım geçmeye çalışırken bir halt yemişti o zaman böyle bağırmıştı Williams telsizinde), vs. vs. gibi onu benim için antipatik yapan bir sürü neden var. Tek ve çok net bir neden yok. Sevmiyorum ve saydıklarım da sevmeyişime etken. Ama nedeninin kesinlikle Schumacher olmadığını söyleyebilirim. Eğer Schumacher olsaydı neden Damon Hill'i ve Mika Hakkinen'i seveyim söyler misin?

• quote:

o japon larkı mclaren-honda lı donemde 80lerın sonu 90 ların basında zırveden ınmedıler.ve yıne ellerınde belkıde f1 tarıhının en ıyı pılot kadrosuna sahıptıler

Ancak ilginçtir aynı Japonlar şimdi boşa kürek sallayıp duruyor. Japonlar'ın McLaren'e ve Williams' a (Williams-Honda) etkileri motordu. Sonuçta takımlar yine İngiliz yaklaşımına sahip Ron Dennis ve Frank Williams tarafından yönetiliyordu.
  • MALEZYA GP Torrente düşmüş bile(divx) ilgilenenlere duyurulur
  • quote:

Sevgili mmx geçen seneyi hatırlamıyor musun?Burda herkes mc laren kötü.Raikkonenin arabası kötü şampiyonluğu kaçırdı.Balonso lafları dönüyordu.

talıh dıyebılırızyada bal

saka bıryana 2005 sezonuda mclaren yarıs kazanıyordu.hemde toplamda renault tan daha fazla kazandı.sorun kazanmaksa tamam alonso yarıs bıtırebılıyor.ama bır pılotun katkısı oyle 3 ayda etkısını gostermez.

alonso ya antıpatılı dıye dusunme sakın mclaren koltuguna BUSH bıle otursa sonuna kadar desteklerım

• sarman puanlarımız nerde
  • Haftanın birincilerini kutlarım.

• sarman, ellerine sağlık, teşekkür ederim.

Herkesi kutlarım arkadaşlar ama massa bizi baya yanılttı, eminim tüm Dünya'daki iddaacılar nefret kusuyuyordur ona :)

@darker,

seni de medeni cesaretin için ayrıca kutlarım, L.Hamiltonu da 2.siraya yazdığın için. Şahsen ben kendisini tanımadığım için bilemiyordum kendinden ne kadar emin ve bu kadar yetenekli olduğunu. GP2 izlemenin faydası sanırsam :)

Yeni Efsane L.Hamilton gibi geliyor, şahsen çok merak ediyorum önümüzdeki senelerde Alonso ile nasıl rekabed edilecek.

Şumi odak noktası oluyor diye bu sezon olmamasına seviniyordum ama bence tarihi bir fırsat kaçmıştır arkadaşlar, eğer Şumi kalsaydı Massa gidecekti ve 4 süper pilot ve 4 süper arabanın birbiriyle yarışını izleyecektik. alonso, şumi, kimi, hamilton...
  • lewis bomba gibi geliyor.. alonso ve lewis + bi de mclaren iyi araba yaparsa... tutulmazlar..
  • evet thmın yarısmasının enkotu haftalarından bırıydı sanırım bu sonuclar.
    massanın bılerek kımı engelledıgını dusunmuyorum eger oyle bır durum varsa takın gerekenı yapacaktır ve massayı bıraz gerı ıteceklerdır cıkısta nıye oyle bır durum oldu anlamadım kımı taraftarı alonso sempatızanı bırı olrak alonso ve hamıltonu gercekten tebrık etmek gerekır yarısın ılk turları gercekten ınanılmazdı.anlamdıgım bır konuda su kı kımı 3 ıken hamıltona karsı hıc atak yaptıgını gormedım arka arkaya olmasına ragmen 1.pıtstoptan sonrada araları ıyıce acılmaya basladı zaten sanırım kımı fazla rıske gırmek ıstemedı dıye dusunuyorum yoksa kımıde oldukca agresıf bır plot zaten aracla ılgılı bır sorun mu var dıyecegım ama oyle olsa butun yarıs boyunca yavas olması grekırdı cok uzun oldu ya aslında yazacak cok sey var ama yenıden mclarenı tebrık etmek gerekır cok ıyı bır yarıs cıkardılar
  • bu resmı paylasmak ıstedım

ah alonso.o otomobıl bız mclaren taraftarları ıcın manevı degerı yuksek.lutfen bır daha uzreıne cıkmasan.
    ona tesekkurunu onu operek gosterebılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 9 Nisan 2007; 10:50:30 >

• MMX 166, bak burada kim var:
    http://www.formula1.com/archive/halloffame/gallery/40/12.html

Neyin üstünde? Tam net değil ama, netini bulunca eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 9 Nisan 2007; 11:31:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

MMX 166, bak burada kim var:
    http://www.formula1.com/archive/halloffame/gallery/40/12.html

Neyin üstünde? Tam net değil ama, netini bulunca eklerim.

üff eski arabamız da ne karizmaymış, çok özlemişim yaw :(
  • ılk gorundugunde otomobıl uzerımnde gıbı.ama o yukseklıkte olması ıcın ust havalandırmaya ayak basması lazım
  • quote:

ılk gorundugunde otomobıl uzerımnde gıbı.ama o yukseklıkte olması ıcın ust havalandırmaya ayak basması lazım

Efendim o halde şöyle buyrun. Sonuna kadar izlediğinizde göreceksiniz. Mika Hakkinen'in ilk birinciliği.
    http://www.youtube.com/watch?v=k2FVf33FgDg

1998 Japonya GP sonrası aracın üstüne çıkmıştı kollarını açarak. Ama fotoğrafını henüz bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 9 Nisan 2007; 12:02:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

ılk gorundugunde otomobıl uzerımnde gıbı.ama o yukseklıkte olması ıcın ust havalandırmaya ayak basması lazım

Efendim o halde şöyle buyrun. Sonuna kadar izlediğinizde göreceksiniz. Mika Hakkinen'in ilk birinciliği.
    http://www.youtube.com/watch?v=k2FVf33FgDg

1998 Japonya GP sonrası aracın üstüne çıkmıştı kollarını açarak. Ama fotoğrafını henüz bulamadım.
    sımdı verdıgın vıdeo da barız ustune cıkmıs.ama sonucta neyı kanıtlamayı calıstıgını anlamadım.ben sevıncın yerdede yapılabılınecegını,otomobıle bıraz da saygı gosterılmesı gerektıgını yazdım.ama amacın polemık ıse sımdı mıchael lı vıdeo ları bulup koyarım

• Sıralama sonrası basın toplantısında Massa ( eğer yanlış tercüme edilmedi ise ) bol bol su içeceğiz başka bir şey içmeyeceğiz demişti. Bu resmen Kimi ye gönderme.
    Massa Kiminin ardında ikinci pilot olarak kalmak istemiyor. Bu yüzden bir çekememezlik ve bi baskı var gibi üstünde. Bilmem siz ne dersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 9 Nisan 2007; 13:02:03 >
  • Sarman61 sonuçlar için teşekkürler, eline sağlık.
    Lost ve Prison Break'in yanına "Heroes" dizisi ilaç gibi gelir, izlemediysen tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.