Şimdi Ara

2. MALEZYA GP - 08.04.2007 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
9.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

2. MALEZYA GP - 08.04.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş
  • fazla söze gerek yok...birileri boyunun ölçüsünü fazlasıyla aldı...
    teşekkürler Alonso ,teşekkürler hamilton...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Her zaman söylemişimdir, Massa Ferrari pilotu olamaz. Kendisi standart bir sürücü. İlk kalkışı berbattı Kimi'nin pozisyonunu da bozdu. Sonra pistte ilk yarışını yapan Hamilton'a hata yaptırması gerekirken kendisi ciddi bir hata yaptı. Ardından da daha yavaş olan Heidfiled'ın arkasına takıldı bir daha da geçemedi. Zaten Massa'nın bu kadar kariyerinde ciddi geçiş yapabildiği görüşlmüş mü?

Raikonen de sönüktü ama onun vites kutusu sorunuyla temkinli gittiği herhalinde belliydi. ge.tiğimiz sezonlarda son Japonya yarışında yaptıkları bile aklımızda. Açıkçası Kimi tamam ama Ferrari'nin Todt torpilli Massa yerine heyecanlı agresif başka bir pilot bulması gerek bana göre...

Massa benı de hayal kırıklıgına ugrattı ama kalkıstakı hata Massa da dııl raikonen de , Massa Alonso nun onunu kapatamayınca yanına gırdı o esnada Raikonen rahatlıkla Alonso ıle Hamilton arasındakı bosluga gırebılırdı ama anlamadıgım bır nedenle Massa nın arkadasına gırdı , Massa da genıs bır acıyla

vırajı alınca Raikonen ı de yavaslattı ve Raikonende gecıldı eger Raikonen alonso ıle hamilto nın arasına gırseydı ferrariler 3-4 dııl 2-3 u alcaktıkı yarıs cok farklı olcaktı

• Ferrariler bugun mclarenden daha hızlıydı fakat kiminin temkinli gitmesi Massanında affedilemez hatası yuzunden mclaren duble yaptı. alonso 1. ligini hamiltona borclu bence.Cunku yaklasık 11 tur falan 2 ferrariyide arkasında tuttu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

fazla söze gerek yok...birileri boyunun ölçüsünü fazlasıyla aldı...

Gecen gun bi arkadas forumun yağunlugunun azlıgından sıkayet edıyordu ; al sana sebep kardesım , nedır bu laf dalası arkadas ; yarıstan sonra sonra foruma gırmıssın ne guzel ; yorum yap fıkrını belırt , elestir , öv... ama bu ne kardesım daha dk 1

• tahminlerde batırdım bu hafta her yarışta duble yapalım ben tahminlerde batırmaya razıyım

hamilton&alonso

young guns
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

Gecen gun bi arkadas forumun yağunlugunun azlıgından sıkayet edıyordu ; al sana sebep kardesım , nedır bu laf dalası arkadas ; yarıstan sonra sonra foruma gırmıssın ne guzel ; yorum yap fıkrını belırt , elestir , öv... ama bu ne kardesım daha dk 1

boşver.. sen beni önemseme kardeş.. lafım sana değildi zaten

• Heidfeld sagolsun ,tek puanımı ondan alıcagım :)
  • Mercedesin taktiğide tuttu...Hafta başından beri Ferrari bizden hızlı, yarış performansları daha iyi...vs diyerek resmen Ferrariyi uyuttular...Ferrari uyurkende dubleyi yapıverdiler...Ben kalkıştaki durumuda buna bağlıyorum...Massa mercedeslerin böyle kalkış yapacağını hiç ummuyordu, zaten fark ettikten sonrada geç kalmıştı...Umarım artık daha dikkatli olurlar...
  • yav çok mutluyum.. özlemişim behhh

senna ve prost u görür gibiyim

2. MALEZYA GP - 08.04.2007
  • Gerçi şunuda hiç unutmayalım Ferrarilerde kalkış kontrolü son yıllarda heps sorunlu. Ben Schuminin bile çok kez kalkışlarda pozisyonunu kaybettiğini hatırlıyorum. Araba ilk kalkışa pek tepki veremiyor her nedense
  • quote:

quote:

quote:

Gecen gun bi arkadas forumun yağunlugunun azlıgından sıkayet edıyordu ; al sana sebep kardesım , nedır bu laf dalası arkadas ; yarıstan sonra foruma gırmıssın ne guzel ; yorum yap fıkrını belırt , elestir , öv... ama bu ne kardesım daha dk 1

Arkadaşım lafın bana olup olmaması onemlı dııl , bak senden oncekı kac kısı yarıs hakkındakı goruslerını belırtmıs , bunlar basıt seyler herkes atıp tutar , karsı tarafı kotuler ama forumu boyle basit seyler yuzunden kırletmenın bı anlamı yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gecen gun bi arkadas forumun yağunlugunun azlıgından sıkayet edıyordu ; al sana sebep kardesım , nedır bu laf dalası arkadas ; yarıstan sonra foruma gırmıssın ne guzel ; yorum yap fıkrını belırt , elestir , öv... ama bu ne kardesım daha dk 1

Arkadaşım lafın bana olup olmaması onemlı dııl , bak senden oncekı kac kısı yarıs hakkındakı goruslerını belırtmıs , bunlar basıt seyler herkes atıp tutar , karsı tarafı kotuler ama forumu boyle basit seyler yuzunden kırletmenın bı anlamı yok

ben boyunun ölçüsünü aldı derken ferrari takımını kastettim yahu.. ( keyifli pazarlar)

• hamilton koçum benim süper yarış çıkardı.ilk 6 tur inanılmaz zevkliydi tam bi pilotaj gösterisi gördük.
    bi tarafta deli danalar gibi geçmeye çalışan massa- ki hiç lüzüm yoktu, diğer tarafta ağır olmasının dezavantajına sahip olduğu için taktik savunmalar yapan hamilton.arkalarında da ikisininin hatasını kollayan kimi. gerçekten

bu sene bu 4 pilotu bu şekilde çok izleyeceğiz gibime geliyo.çok zevkli bi sezon geçecek.

uzun bi aradan sonra duble yapmakta çok güzeldi.
    mclaren böle devam eder umarım...
  • En azından sampiyonlugunu sadece 2 pılotun elıne bakmayacagı kesın gercı hamılton cok ıyı bı savunma sergılesede agresıflık yonunden pek bır sey ızleyemedık ( oyle bır seye gerek kalmadıgından yeteneksız oldugundan dııl) 1. ile 2. pistop arasını ornek olarak gosterebılırsınız ama bana pek gerceklerı gosterıcek bı performans gıbı gelmedı
  • Arkadaşlar ben ferrari fanıyım ama lewis hamilton gerçekten mükemmel bir pilot ve bu yarışta çoğu usta pilottan daha iyi olduğunu gösterdi. Zamanında Montoya'nın yaptığı gibi boş atıp tutmuyor. Gerçekten gelecek vaat eden bir pilot. Massa'dan iyi olduğunu bu yarışta kanıtladı. Umarım ilerde ferrari'de görürüz
  • Renaultlar bitmiş vay anasını..

Alonso'nun araç gelişimindeki katkısını takdir etmek lazım Kimi zamanın da eksik olan yanı McLaren doldurdu sanırım.
  • startı şekillendiren mclaren pilotlarının iyi kalkması değil ki zaten çok iyi kalkış yapmadılar(alonso iyi yer kaptı ve viraja girilirken kendine avantaj yarattı,zaten lewis ilk viraja gelirken 4. sıradaydı)
    starta şekil veren massanın kötü kalkışı ve ilk viraja girilirken istemedende olsa kimiyi engellemesi
    zaten alonso gibi iyi kalkış yapamayan bi pilota geçilerek daha baştan kaybetti yarışı

bu arada cem yılmaz kadar komik yorum yapan başka bi sunucu olamaz sanırım
    adam tuttu tek yarışla alonso mclaren ı değiştirdi renonun hali ortada falan demeye başladı,futbol spikerlerine f1 yarışı anlattırırlarsa böyle olur işte
    hani futboldada günlük başarılarla bi futbolcu ilah yapılır ya bu da öyle birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Renaultlar bitmiş vay anasını..

Alonso'nun araç gelişimindeki katkısını takdir etmek lazım Kimi zamanın da eksik olan yanı McLaren doldurdu sanırım.

Bay Briatore Michelin zamanında Bridgestone'a çok yükleniyordu bu sezon lastıikten çok ağrır onun başı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

startı şekillendiren mclaren pilotlarının iyi kalkması değil ki zaten çok iyi kalkış yapmadılar(alonso iyi yer kaptı ve viraja girilirken kendine avantaj yarattı,zaten lewis ilk viraja gelirken 4. sıradaydı)
    starta şekil veren massanın kötü kalkışı ve ilk viraja girilirken istemedende olsa kimiyi engellemesi
    zaten alonso gibi iyi kalkış yapamayan bi pilota geçilerek daha baştan kaybetti yarışı

bu arada cem yılmaz kadar komik yorum yapan başka bi sunucu olamaz sanırım
    adam tuttu tek yarışla alonso mclaren ı değiştirdi renonun hali ortada falan demeye başladı,futbol spikerlerine f1 yarışı anlattırırlarsa böyle olur işte
    hani futboldada günlük başarılarla bi futbolcu ilah yapılır ya bu da öyle birşey

dimi 1 yarışla alonso kötü kalkar oldu

alemsiniz yahu

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

dimi 1 yarışla alonso kötü kalkar oldu

alemsiniz yahu

sen yenisin galiba
    ben her sene alonsonun iyi kakışlarının reno araçları sayesinde olduğunu söyledim ve bunun böyle olduğu iki yarışta belli oldu
    ne avustralyada ne de malezyada çok iyi kalkışlar yapmadı alonso(renodayken startla birlikte 3-4 araba geçerdi veya ilk sırada ise ilk viraja farkla önde girerdi)bunu göremiyorsanız bişey diyemem tabi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.