Şimdi Ara

2. MALEZYA GP - 08.04.2007 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
9.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git

2. MALEZYA GP - 08.04.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş
  • Challenger aslinda bu arkadasi engelledim ben ve msj larini okumuyorum zaten okusamda bilgime bilgi katacak bi arkadas diil

Yaptigi 3 sey var

1-Alonso, Alonso, Alonsoooo diye bagirip durur bir sey soyleyince (ki konu hakkinda benim yegenim kadar bisey bilmez) azar -kor boga gibi- her tarafa saldirir

2- Iki de bi ilkokul muhabbeti acma gibi seviyesiz laflar saymaya baslar , bakiyorki arkadas uste cikamiyor saydiriyor onune gelene ki tahminim arkadas buyuk ihtimalle lise ye yeni baslayan bi arkadas , gencliginin verdigi gazla burada yaziyor

3- Forumun agasi gorevini devralir arada bir -asarim keserim ulenn gibisinden- bi nevi Kadir Inanir moduna girer ama Mod lar nedense bi turlu gormez ,

modlarin en son beni ezik bi sahsiyete ezik demem yuzunden ceza vermesini hatirliyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandosa -- 15 Nisan 2007; 0:16:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

seni baya bi provakatör gördüm...
    bak sana bişiler sööliim. bir kişinin a takımını destekleyip b takımı hakkında olumsuz konuşması için haklı gerekçelere ihtiyacı yoktur..çünkü o kişi kendine göre haklı olduğu için bunnarı söylemiştir.. tamammı bu kulağına küpe olsun.

atıyorsun işte. bak bu mesajına bakarsak tutarsızlığından basit bir örnek göstereceğim sana. Şimdi sen alonso yu tuttuğun savunabilirsin. doğaldır. ama doğrulardan hareket etmelisin. sen ki 2005 e kadar alonso yu da bilmezdin denize düşen yılana sarılır misali çoğalan sahte F1 dehaları gibi alonso ya sarılıp, gocunuyorsun/uz. nedeni basit FERRARI-maykıl sizin canınızı çok iyi yaktı.oradan hareket ediyorsunuz. Şumi ile iyi tanıştığın belli.
    buna rağmen ben yada biz reno, mclren herhagi bir takıma pilota hakaret etmedik.ama sen yapıyorsun. şimdi dersin ki sen hangi gerekçelerle konuşuyorsa (sen benim ne yazdığımı konuştuğu önce bir anla ve ne yazdığımı bana göstererek kendini haklı göstermelisin.yoksa işkembenden atmanın mantığı yok ok. mi?) ve bu noktadan hareketle benim mhakkımda ya da mesajlarım hakkında asılsız iddiada bulunma. kafan basmıyor sanırım.
    gerçek senin baktığın açıdan sana öyle geliyor. biz görmek istediğimize bakarak yanıldığımı iddia edemezsin. bu yaklaşımın etusch ele verdi.yalancı bir çık ipin pazara çıkar. hem bizleri doğruluk ve anlayış şeklimizi yazdığın gibi ifade etme şeklin tamamen asılsız, yanlış ve argümandan yoksun.sein görüşüz olabilir saygı duymak isterim ama tamemen yanıldığının farkında ol.keşke bir ışık potansiyel verebilsen. ama işin gücün laf sokmaya çalışmak.senin gibiler herhangi işe yaramaz.

quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

sen hangi gerekçelerle Alonso hakkında konuşuyorsan bende aynı gerekçelerle kimi ve ferrari hakkında konuşurum. sen Alonso nezdinde mclaren taraftarlarından özür diliyebilirmisin...-evet ben hiç bişi bilmiyormuşum,bütün yaptığım hakaretleri geri alıyorum, Alonso F1 ' e damgasını vurmuş süper bir yarış pilotudur diebilirmisin?

Beni kendinle karıştırma ve ahlak dersi verme seviyesiz.

diyemezsin dimi..gerçek bu olduğu halde diyemezsin çünkü kendi bildiğinin doğru olduğunu sandığın için.Alonso bu sezon tüm yarışları domine etse yine diyemezsin.Onun için. tek doğrunun kendi bildiğinizi sandığınız saçmalığını bir kenara atın. son iki sezon bu adam sizi bayaa bi morarttı.bu sene akibeti meçhul yeni bir arabayla yarışıyorsunuz ama yine de herşeyin en doğrusunu siz biliyorsunuz dimi...
    bence sen anaokulundan patolojik eğitime yeniden başla.tutarlı ve tutarsız insan davranışlarının ne olduğunu yeniden bi öğren.ondan sonra gel bu forumda yaz bişiler...

ben niye özür dileyecek mişim? senin durumuna düşmedim ki? senin lanse ettiğin gibide değilim. patoloji mi zubaruhahahahah sana notunu verdik kıvranma darılma emi.

• Dostum bosuna msj yazmıssın bugunku yarıstan sonra 1 ay foruma ugramaz sanırım
  • Takaye komik adam vesselam.Uğraşmayın boşuna.engelleyin gitsinHer sene bi ecüş damlıyor foruma çok şükür.Eksiklini hissetmiyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

Dostum bosuna msj yazmıssın bugunku yarıstan sonra 1 ay foruma ugramaz sanırım

harbiden m.schumacher bile altında sağlam araç varken böyle geçiş yememiştir.kıyaslayanalara her zamn gülerdim şimdi iyice yarıldım. CNNturk izleyenler reklam anına denk geldi. geçişi görmediler.amma yedekte RTL var tertemiz bir geçişti Heidfeld i zaten severdim iyi oldu şimdi

• bende çok keyif aldım
  • alonso nun yusuf yusuf anları gerçekten çok keyifliydi
    http://www.youtube.com/watch?v=aMtrT67QV0Q
  • ah kovalainen ah
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

alonso nun yusuf yusuf anları gerçekten çok keyifliydi
    http://www.youtube.com/watch?v=aMtrT67QV0Q

video güzel ama yanlış topicte yazmışsın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.