Şimdi Ara

2. MALEZYA GP - 08.04.2007 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
289
Cevap
0
Favori
9.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

2. MALEZYA GP - 08.04.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş
  • Sıralamaları izleyemedim, su anda Ankara-KOnya Hızlı Tren projesi santiyesindeyim muhtemelen yarisida izleyemicem

Umarin tekrarina yetişirim bari tahminleri giriyim.

1. F.Massa
    2. K.Raikkonen
    3. F Alonso
    4. L.Hamilton
    5. N heitfeld
    6. R.Kubica
    7. G.Fisichella
    8. N.Rosberg

EHT: K.Raikkonen
    İYD: A.Sutil
  • Pole Position
    1 Felipe Massa Ferrari 1:35.340 1:34.454 1:35.043

2 Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:34.942 1:34.057 1:35.310

3 Kimi Räikkönen Ferrari 1:35.138 1:34.687 1:35.479

4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:35.028 1:34.650 1:36.045

5 Nick Heidfeld BMW 1:35.617 1:35.203 1:36.543

6 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:35.755 1:35.380 1:36.829

7 Robert Kubica BMW 1:35.294 1:34.739 1:36.896

8 Jarno Trulli Toyota 1:35.666 1:35.255 1:36.902

9 Ralf Schumacher Toyota 1:35.736 1:35.595 1:37.078

10 Mark Webber Red Bull-Renault 1:35.727 1:35.579 1:37.345

11 Heikki Kovalainen Renault 1:36.092 1:35.630

12 Giancarlo Fisichella Renault 1:35.879 1:35.706

13 David Coulthard Red Bull-Renault 1:35.730 1:35.766

14 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:36.430 1:35.945

15 Jenson Button Honda 1:35.913 1:36.088

16 Vitantonio Liuzzi STR-Ferrari 1:36.140 1:36.145

17 Scott Speed STR-Ferrari 1:36.578

18 Anthony Davidson Super Aguri-Honda 1:36.816

19 Rubens Barrichello Honda 1:36.827

20 Alexander Wurz Williams-Toyota 1:37.326

21 Christijan Albers Spyker-Ferrari 1:38.279

22 Adrian Sutil Spyker-Ferrari 1:38.415

• Mclaren burda bir önceki yarışa nazaran çok daha rekabetçi görünüyor.Pistin çok zor olan şartlarınıda göz önüne alırsak "nem, sıcaklık" yarınki yarış her açıdan sürprizlere gebe olabilir.Herhangi olumsuz bir durum söz konusu olmadığı taktirde ben Ferrari lerin yarışı çok kolay olmasada alacağını düşünüyorum.

Gelelim tahminlerime:)

1) Felipe Massa
    2) Kimi Raikkönen
    3) Fernando Alonso
    4) Nick Heidfeld
    5) Robert Kubica
    6) Nico Rosberg
    7) Ralf Schumacher
    8) Giancarlo Fisichella

En Hızlı Tur: Felipe Massa
    İlk Elenen: Scott Speed
  • Tahminim;

1. Alonso
    2. Massa
    3. Kimi Raikonnen
    4. L.Hamilton
    5. Kubica
    6. Heidfeld
    7. Rosberg
    8. Heikkii Kovalainen (ne zor ismi varmış be)

EHT: MASSA
    IYD: Vitantonio Liuzzi

Bu arada, Rosberg 7. iken aynı takımdan Wurz'un 20. olması ilginç. (Williams Toyota)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

Mclaren burda bir önceki yarışa nazaran çok daha rekabetçi görünüyor.Pistin çok zor olan şartlarınıda göz önüne alırsak "nem, sıcaklık" yarınki yarış her açıdan sürprizlere gebe olabilir.Herhangi olumsuz bir durum söz konusu olmadığı taktirde ben Ferrari lerin yarışı çok kolay olmasada alacağını düşünüyorum.

Gelelim tahminlerime:)

1) Felipe Massa
    2) Kimi Raikkönen
    3) Fernando Alonso
    4) Nick Heidfeld
    5) Robert Kubica
    6) Nico Rosberg
    7) Ralf Schumacher
    8) Giancarlo Fisichella

Hamilton'u ilk sekize almamışın ? (adamı savunmak için değil, bakış açını merak ettiğm için soruyorum lütfen yanlış anlama)

Ayrıca Alonso 2. olduktan sonra bugün yaptığı açıklamada Bridgestone lastiklerine daha fazla alıştığını söyledi ve önümüzdeki günlerde daha iyi sonuçlar alacağını belirtti.

•  2. MALEZYA GP - 08.04.2007
  • ben raikkonenin motor patlatacağını umuyorum birde yarış şartları önemli yağmur yağarsa massadan ümidi keselim

1.felipe massa
    2.alonso
    3.heidfeld
    4.hamilton
    5.rosberg
    6.kubica
    7.ralf schumacher
    8.fisichella

EHT: Felipe Massa
    İ.Y.D:alexander wurz
  • Yılın ikinci yarışında umarım Ferrarilerin başarıları devam eder. Güzel bir yarış olamsı dileğimle

1. F.Massa
    2. K.Raikkonen
    3. N heitfeld
    4. F Alonso
    5. R.Kubica
    6. L.Hamilton
    7. N.Rosberg
    8. R.Schumacher

EHT: K.Raikkonen
    İYD: R.Barrichello
  • Alonso sıralamalarda 2 ferrari ve hamilton dan hafif gibiydi...Tabi bu benim fikrim...Yarınki yarışta erken bir pitstop yapabilir...Yarın yarış kuru zeminde başlayıp yağmurla devam ederse bu taktik tutabilir...Ama ben ferrarileri daha şanslı görüyorum...
  • 1-Massa
    2-Raikkonen
    3-alonso
    4-hamilton
    5-heilfeld
    6-kubica
    7-trulli
    8-roseberg

EHT : massa
    İYD :Takuma sato
  • start çok önemli.. alonso geçen yarıştaki gibi kötü start alıp kimi'ye geçilirse ferrariler dubleye gider gibime geliyor
  • Benim izlenimim şu şekilde oldu. Hamilton kanaatimce biraz daha ağır yakıt yükü ile yarışacak. Çünkü yaptığı tüm zamanlarda diğerlerine oranla yavaştı. Mclaren takımı F.Alonso ya farkı L.Hamilton a farklı bir strateji uygulayacak gibi görünüyor. Bence. Mclaren ların geçen haftaya göre ilerleme kaydettikleri kesin. Yalnız bu ilerlemeyi kalkışlarda da gösterdilermi onu yarın göreceğiz şayet iyi kalkış yapamazsa F.Alonso o zaman ferrariler liderliği alır ve sonrasını düşünmek bile istemediğim sonuç ortaya çıkar. Ama yine mantıklı düşünmek gerekirse yarın ki yarışta ön gruptaki araçlardan en az 1 olmak üzere motor sorunu nedeni ile yarış dışı kalacaktır. Heleki Mclaren lar ile Ferrariler birbirlerini zorlarsa kesin birinin motoru foslıyacaktır. Yarış ta kalkış kanaatimce şöyle olacaktır. Massa iyi kalkacaktır. Arkasında ise hemen Alonso ile Raikkonen çekişecektir. Bu ikisinin mücadelesinden Hamilton yararlanırsa 1 sıra avantaj yakalayabilir. Heidfeild en korkum var. Bir sakatlık yapabilir gibi.

Alexander wurz ile N.Rosberg arasındaki fark acaip bir fark yani. N.rosberg de gerçekten iş var gibi.
    D.Coulthard artık emekli olma vakti geldi gibi. Weber kendisine yakışır bir yarış çıkardı. Renault lardaki çöküş devam etmektedir. Tabi yarışta nasıl bir performans gösterirler orasını bilemem ama bu tablodan gördüğüm Alonso dan sonra takım da düşüş yaşanıyor. Nitekim Mclaren daki çıkış devam edip Renault da kendini toparlayamaz sa aklıma tek sonuç geliyor. Renault aki iyi performansın sebebi Alonso idi. Alonso gitti Renault bitti. Herşeyi zamanla göreceğiz galiba.

Bu tarz bir sıralamayı en son Hakkinen Schumi döneminden hatırlıyordum. Gerçekten çok heyecan vericiydi. Ama bunu gören fia hemen durumu el atar gibime geliyor. Çünkü Formula-1 de seyircileri mutlu eden heyecanlandıran bir olay oldu. Güvenlik gereği yeni kurallar la bu heyecana son verecektir. Mazallah bu heyecana dayanamayıp ölen seyirciler olur. Dimi :D Fia yı göreve davet ediyorum :D :D

( Bu yorumu başka bir sitede daha yaptım aynısını aldım. Tekrardan yazmak beni yorara. Nede olsa telifi benim :D )

• 1) Felipe Massa
    2) Kimi Raikkönen
    3) Fernando Alonso
    4) L.Hamilton
    5) Robert Kubica
    6) Nick Heidfeld
    7)Giancarlo Fisichella
    8) J.Truli

• Güzel bir sıralama turu seansı izledik. Umarım Ferrari - Mclaren çekişmesi yarışta da devam eder. Yarın yarışa en büyük etkiyi yağmur yapar. Benim görüşlerim halen Ferrari.nin yarış performansı anlamında Mclaren.den bir adım daha önde olduğu ancak Mclaren geçen yarışa göre oldukça mesafe kat etmiş. Benim tahminlerim şu şekilde :

1. Massa (Ferrari)
    2. Raikkonen (Ferrari)
    3. Alonso (Mclaren)
    4. Hamilton (Mclaren)
    5. Heidfeld (Bmw)
    6. Kubica (Bmw)
    7. Trulli (Toyota)
    8. Ralf (Toyota)

İYD : Sato
    EHT : Raikkonen
  • Bu arada samimi olarak yazıyorum. Tahminimi yaparken hiçbir arkadaşın tahminine göz ucuyla bile bakmadım. Mesajdan sonra merak edip baktığımda % 90 aynı tahminleri yaptığımızı gördüm. Hele ki derkin.in tahminlerinde sadece 8.pilot farklı.

Demek ki forumda görüşler aynı yönde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SemiSe

Hamilton'u ilk sekize almamışın ? (adamı savunmak için değil, bakış açını merak ettiğm için soruyorum lütfen yanlış anlama)

Çocuğun bu yarışı bitireceğinden şüpeliyim sadece okadar.Yavaş olduğundan değil.

Herşeydende dem kapıyorsunuz
  • Wurz'un vites kutusunda problem olmuş o yüzden 20.sıra da kalmış.

Muhtemel bir motor değişikliği de bekliyor kendisi, 22. yada 20. bu saatten sonra önemli değil demiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

quote:

Orjinalden alıntı: SemiSe

Çocuğun bu yarışı bitireceğinden şüpeliyim sadece okadar.Yavaş olduğundan değil.

Herşeydende dem kapıyorsunuz

yok yaw kapmayız :), sadece uzun zamandır seninde yazılarını/yorumlarını takip ediyorum, o yüzden sence neden yarış dışı kalacak diye merak etmiştim, ilk 8'e giremediğine göre o arabayla elbette yarış dışı kalacak ama niye? :)

Neyse, ne yazıkki yarın izleyemiceğim yarışı :(, sağlık olsun... umarım gece tekrarı vardır.

• Sadece içimden bir ses öyle diyor.Özel bir sebebi yok
  • Kimi'leri ezicek bu yarışta kimileride sürünecek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.