Şimdi Ara

2. MALEZYA GP - 08.04.2007 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
9.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

2. MALEZYA GP - 08.04.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş
  • alonso şişmekte haklı değil mi the keys?
    peki sana alonsonun birkaç hareketini soracağım,lütfen bana bunlarla ilgili mantıklı bi açıklama yap,yani şişmek ne demek senin gözünde bi zahmet anlat
    birincisi geçen sezon macaristanda antreman turlarında dornbors'a yaptığı ve ceza almasına sebep olan hareket
    ikincisi emin değilim ama sanırım ispanyada testlerde clien'e yaptığı hareket
    üçüncüsü istanbul parkta antremanlarda yine dornbors'a yaptığı hareket
    ve daha sayısız el kol hareketi,ben buraların ağasıyım ben ne dersem o olur bana yol vermek zorundasınız tur bindirirken sakın zaman kaybettirmeyin vs vs vs
    tamam alonso iyi pilot buna laf yok,hadi siz gözünüzde çok büyüttünüz bunada sözüm yok ama alonsonun dünyanın gözü önünde diğer pilotlara yaptığı saygısızlıklara bişey demeyip burada challenger'ın söylediği birşeye hakaret demek nasıl bi mantık

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

tamam alonso iyi pilot buna laf yok,hadi siz gözünüzde çok büyüttünüz bunada sözüm yok ama alonsonun dünyanın gözü önünde diğer pilotlara yaptığı saygısızlıklara bişey demeyip burada challenger'ın söylediği birşeye hakaret demek nasıl bi mantık

@challenger'ın postunu doğru okuduğuna eminmisin ? yada şöyle söyliyeyim, üstü kapalı bize "küfür" ettiğinin farkındamısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

@challenger'ın postunu doğru okuduğuna eminmisin ? yada şöyle söyliyeyim, üstü kapalı bize "küfür" ettiğinin farkındamısın ?

evet doğru okudum ama challenger'ı forumdan bildiğim kadarıyla küfür edecek yapıda bi insan değil
    eğer challenger gerçekten üstü kapalı olarak küfür ettiyse kendisi zaten hatasını anlayıp özür diler sizden
    bu forumda çok çeşitli konularda çok kişiyle tartıştım,challengerda bu kişilerden biri ama her zaman sınırını bilmiştir
    yine söylüyorum eğer gerçekten üstü kapalı küfür ettiyse kendisi bunu farkedip özür diler

• aslında iyi düşünürsen the keys,challenger "şişme olan şeyler" derken yapaylıktan abartılmaktan bahsetmiş
  • quote:

aslında iyi düşünürsen the keys,challenger "şişme olan şeyler" derken yapaylıktan abartılmaktan bahsetmiş

hmm..eğer onu kastetmişse,ben yanlış anlamışım demekki..
  • quote:

lafın olsun beri mi gelsin dedin @Challenger... sende bozdun kendini..yani buna ne yanıt verilebilrki..aslında moderatörler bu tip hakaretleri silmeleri lazım. artık o kadar belliki F1 topic kirleticilerinin senin gibi belli tipler olduğu...hakaret etmeden rahatlıyamıyorsunuz..onu anladım ben.

Of of of, aklın nerelere gitmiş senin. Yahu niye her şeyi cinsellikle bağdaştırıyorsunuz? Ne hakareti? Şişme şeylerden kasıt, biraz zorlayınca sönen şeyler.

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61
    Bunu senmi diyorsun. Lütfen ama bunu nasıl diyorsun anlamadım. 2 Dünya şampiyonluğu var. Dünyanın en genç yaşta kazanılan 2 şampiyonluk. Sen diyorsun ki fazla şişirdiler çocuğu. Diyecek kelime bulamıyorum.

Sarmancım, güzel kardeşim. Ben kimsenin şampiyonluğuna ya da yeteneğine laf etmiyorum ki? Sadece biraz pohpohluyorlar, şişiriyorlar, patlayacak diyorum. Bir Jacques Villeneuve vardı bilir misin? Yetenekliydi vs. ama 1 kez şampiyon oldu diye öyle şişirdiler ki, gitti kendini BAR' da heba etti.

Ben daha geçenlerde Alonso' nun McLaren' e geçişiyle, McLaren'e bir artı değer kattığını, bu açıdan Schumacher'le benzerliği olduğunu düşündüğüm bir yazı yazmadım mı?

• keys efendi sen neyi doğru anladın ki?

önceki topiklerde ne menem olduğunu biliyoz da şimdi sen hakaretten bahsedince bu topikte herkes adam gibi yazmış mesajlarını sen hem terbiyesizlik etmişsin durduk yerde hem Ferrari takımına hakaret, hem de burada ki arkadaşlarla kendini kaşındırıyorsun.ben ayıp derim sana. terbiyesiz değilsen Ferrari takımına attığın lafı al. hani FERRARI iddialı demeçler verir, saçmalık yapar sonra alt edilseler sen de çıkıp lafını atsan ok. olabilir derim diyeceğim de ilgisi yok. AYIP. hem böylesine asil, böylesine önemli bir takıma hiç bir günahları yokken düzeysizliğini anlamadım. bakayım nasıl marko paşalık sergileyeceksin.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

fazla söze gerek yok...birileri boyunun ölçüsünü fazlasıyla aldı...
    teşekkürler Alonso ,teşekkürler hamilton...

Gecen gun bi arkadas forumun yağunlugunun azlıgından sıkayet edıyordu ; al sana sebep kardesım , nedır bu laf dalası arkadas ; yarıstan sonra foruma gırmıssın ne guzel ; yorum yap fıkrını belırt , elestir , öv... ama bu ne kardesım daha dk 1

boşver.. sen beni önemseme kardeş.. lafım sana değildi zaten

Arkadaşım lafın bana olup olmaması onemlı dııl , bak senden oncekı kac kısı yarıs hakkındakı goruslerını belırtmıs , bunlar basıt seyler herkes atıp tutar , karsı tarafı kotuler ama forumu boyle basit seyler yuzunden kırletmenın bı anlamı yok

ben boyunun ölçüsünü aldı derken ferrari takımını kastettim yahu.. ( keyifli pazarlar)

• quote:

Orjinalden alıntı: darker

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

bak şimdi yine Kimi Raikkonen ile uğraşıyorlar.yaw hafta içi uğraştığınız yetmedi mi? motor değişmedi aldınız mı cevabı?? bu da polemik olsun.

aha buraya yazıyorum.. kimi yarışı bitiremeyecek.. rüyamda ak sakallı bi dede söyledi de

o ihtiyara söyle daha ermemiş. keramet yokmuş hehehe

• quote:

keys efendi sen neyi doğru anladın ki?

önceki topiklerde ne menem olduğunu biliyoz da şimdi sen hakaretten bahsedince bu topikte herkes adam gibi yazmış mesajlarını sen hem terbiyesizlik etmişsin durduk yerde hem Ferrari takımına hakaret, hem de burada ki arkadaşlarla kendini kaşındırıyorsun.ben ayıp derim sana. terbiyesiz değilsen Ferrari takımına attığın lafı al. hani FERRARI iddialı demeçler verir, saçmalık yapar sonra alt edilseler sen de çıkıp lafını atsan ok. olabilir derim diyeceğim de ilgisi yok. AYIP. hem böylesine asil, böylesine önemli bir takıma hiç bir günahları yokken düzeysizliğini anlamadım. bakayım nasıl marko paşalık sergileyeceksin.

tamam o zaman..senin deyiminle "marko paşalık" yapiim bari... kimi raikkonen'i sepang'ta 3. olabildiği için canı gönülden kutlarım. puhahaha ne işler ya

• benim deyimimle değil. sen marko paşalığını yaparken, bile bile, benden çok daha iyi farkındasın. ha şöyle ne güzel kabul et.
  • ayrıca FERRARI den özür dilemelisin.sana mı kaldı o lafı atmak.
  • ıyıde @Sanctus tur bındırırken eger yavaslatılıyorsa el-kol yapması bana kalırsa dogru bır tepkı.o yuzden hıcbır sey soylenmemesı lazım,ki tum pılotlar bu sorundan muzdarıp

@thekeys senden tek bır rıcam var ımzandakı resmı degıstırırmısın.alonso nun baska turde sevınclerıde var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

ıyıde @Sanctus tur bındırırken eger yavaslatılıyorsa el-kol yapması bana kalırsa dogru bır tepkı.o yuzden hıcbır sey soylenmemesı lazım,ki tum pılotlar bu sorundan muzdarıp

Sanırım Sanctus' un bahsettiği daha düzlüğün başındayken, sonundaki adama el kol hareketi yapmak.

Ama Doornbos' a yaptıklarının hiçbir affedilir tarafı yok. Bariz kasıtlıydı. Üstelik yarış vs. gibi bir mücadele de yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 12 Nisan 2007; 17:26:56 >
  • quote:

ayrıca FERRARI den özür dilemelisin.sana mı kaldı o lafı atmak.

tabiki de bana kaldı...ne zannettin ya kimi yi 3. olduğu için değil, olabildiği için kutladım. amma ciddiye aldın yaa
  • quote:

ayrıca FERRARI den özür dilemelisin.sana mı kaldı o lafı atmak.

yok artık yaa.. luca di montezemelo'nun da çok zoruna gitmişti thekeys'in söyledikleri
  • quote:

@thekeys senden tek bır rıcam var ımzandakı resmı degıstırırmısın.alonso nun baska turde sevınclerıde var.

şöyle, fotoyu kesinlikle art niyetli bir girişim olarak algılamayın lütfen.çünkü öyle birşey düşünmedim.Alonso, Mclaren'a geldiğinde burada "adam olacağı" "hizaya getirileceği" hep söylendi durdu. kısa kestiği saçları da buna örnek olarak gösterildi.(ne kadar saçma ve ilgisiz de olsa...)
    ama sepangta bu pozu vermesinden sonra ron dennis'le olan kucaklaşması artık bu tür spekülasyonlara noktayı sonsuza kadar koydu. pilotla araba bütünleşmesinin tipik bir örneğidir bu.Alonso ispanyol kanındaki samimiyeti saklayamayan bir pilot. o bir buz değil, sevincini ve hüznünü gösterebiliyor.
    beni %51 alonsonun bindiği F1 aracı ilgilendiriyor ve ilk iki Gp de gördükki temenni ettiğimiz bütünleşme inanılmaz bir hızla gerçekleşmiş.tabii bu çok mutluluk verici. sezon öncesi alonsonun yeni takımında uyum sorunu yaşıyacağını iddia edenler artık avuçlarındaki reçeli yalıyabilirler
    eminim bu sezon Alonso ,hamilton ve mclaren'ls çok sevinçli ve gururlu anlar yaşıyacağız.ve imzalarımıza bu tip çok foto eklicez.. saygıyla..

• edit : ben drexler dan sonra msj atmıstım araya arkadas kaynamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandosa -- 12 Nisan 2007; 19:35:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

ıyıde @Sanctus tur bındırırken eger yavaslatılıyorsa el-kol yapması bana kalırsa dogru bır tepkı.o yuzden hıcbır sey soylenmemesı lazım,ki tum pılotlar bu sorundan muzdarıp

Sanırım Sanctus' un bahsettiği daha düzlüğün başındayken, sonundaki adama el kol hareketi yapmak.

Ama Doornbos' a yaptıklarının hiçbir affedilir tarafı yok. Bariz kasıtlıydı. Üstelik yarış vs. gibi bir mücadele de yoktu.

keşke sadece bunlar olsa Challenger
    bunları ekşide bulmuştum bi ara,izlemeyenler vardır mutlaka bi baksınlar lütfen:

http://video.google.com/videoplay?docid=-8309469147649375802

bu adamın yaptıkları bitmiyor bitmezde,daha ne kadar savunucaklar bu adamı anlamıyorum
    nedense konu bu hareketleri olduğunda alonsocular ya susuyorlar yada "schumi'de gençken böyleydi" bahanesinin arkasına sığınıyorlar
    kimse kendini kandırmasın

• konuyla ılgısı yıok ama bu konu en son 5. sayfadaydı.sımdı nasıl 13. sayfa oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 12 Nisan 2007; 21:56:01 >
  • quote:

konuyla ılgısı yıok ama bu konu en son 5. sayfadaydı.sımdı nasıl 13. sayfa oldu

http://forum.donanimhaber.com/m_13519765/mpage_2/key_//tm.htm#13520489
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.