Şimdi Ara

2.HAVA İKMAL ve BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI KAYSERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, şu an çarşı iznindeyim, usta birliğim Kayseri çıktı. 89/3 tertip buraya geliceğim, askerliğini Kayseri de yapan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum, nasıl biyerdir, İstanbuldan otobüsle gelmek istiyorum ama çok zaman alıcak sanırım, uçakla gelenler varmı?. saygılar..

2.hava ikmal bakım merkez komutanlığı ailesi burada sanırım

2.HAVA İKMAL ve BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI KAYSERİ

not:almanyahosting sadece almanya hosting
  • Arkadaşlar 337. Kısa Dönem er olarak dağıtım birliğim burası çıktı. Şu an 7 günlük izindeyim haftaya cuma orada olacağım. Askerliğini burada yapmış arkadaşlar nasıl bir yere gideceğim ile ilgili biraz bilgi verseler ne güzel olurdu, nette pek bir şey bulamadım maalesef.

Orijinalden alıntı: FRaNZ FeRDiNaND

Arkadaşlar 337. Kısa Dönem er olarak dağıtım birliğim burası çıktı. Şu an 7 günlük izindeyim haftaya cuma orada olacağım. Askerliğini burada yapmış arkadaşlar nasıl bir yere gideceğim ile ilgili biraz bilgi verseler ne güzel olurdu, nette pek bir şey bulamadım maalesef.

hocam ben bitireli 2 ay oldu, ilk zamanlar iyiydi, ama şimdi eskisi kadar iyi değil.
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • kısa dönem er olarak gidiyorum buraya. var mı bilgisi olan beyler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.