Şimdi Ara

2. ELDE AŞIRI DEĞER KAYBETME ÖLÇÜTLERİ... (güncellenecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu şekilde bir konunun faydalı olabileceğini düşündüm ve ilk aklıma gelenleri sıralıyorum, devamını sizlerden bekliyorum.

1- 2.0 cc üzeri araçlar. (2.0 tdi passat bile 3 senede 30bin kaybediyor)
    2- Benzinli araçlar (lpg takılamayan)
    3- Yedek parça ve servis sıkıntısı olan araçlar.(gely,chery,jaguar,infiniti vs.)
    4- Piyasada "aşırı yakıyor" ünvanına sahip araçlar.(örnek sonata 2.0 crdi AT, mondeo 2.0tdci AT vs.)
    5- jip tarzı araçlar. (yüksek hacim, ağır kasa)
    6- ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 18 Temmuz 2011; 19:09:17 >

• 6- Bu aracın 2. eli yok denen ama aslında gayet iyi özelliklere sahip olan araçlar..
  • Konuyla pek alakalı değil ama benim anlamadığım bir şey var. İnsanlar 2. el araba alırken bile 2.eli var mı diye bakıyorlar. Zaten 2. el almışsın ne kadar zarar edebilirsin ki o saatten sonra? Normal piyasa ne kadar düşerse senin aracında o kadar düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Konuyla pek alakalı değil ama benim anlamadığım bir şey var. İnsanlar 2. el araba alırken bile 2.eli var mı diye bakıyorlar. Zaten 2. el almışsın ne kadar zarar edebilirsin ki o saatten sonra? Normal piyasa ne kadar düşerse senin aracında o kadar düşer.

Bence zarar etmekten değil, ihtiyaç anında daha kısa sürede ve daha kolay satabilmek için 2. el durumuna bakıyorlar.
  • Abana abana basmaz isen 2.0 motor araçlar çok fazla yakmıyor

Sanılanın aksine küçük hacimli araçlar daha fazla yakabiliyor

1.4 araca 4-5 kişi binip bagajı koyuyor abiler birde klimayı açtın mı bayılıyor araba

Ondan sonra ha babam bas bağırsın araba işte öyle yakar araba

Ben imzamdaki araç ile çoğu zaman doblo,caddy,connect tipi araçlardan daha az yakıt tüketiyorum

Hemde o araçlardan 600-700 kg daha ağır olmama rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 18 Temmuz 2011; 19:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

bu şekilde bir konunun faydalı olabileceğini düşündüm ve ilk aklıma gelenleri sıralıyorum, devamını sizlerden bekliyorum.

1- 2.0 cc üzeri araçlar. (2.0 tdi passat bile 3 senede 30bin kaybediyor)
    2- Benzinli araçlar (lpg takılamayan)
    3- Yedek parça ve servis sıkıntısı olan araçlar.(gely,chery,jaguar,infiniti vs.)
    4- Piyasada "aşırı yakıyor" ünvanına sahip araçlar.(örnek sonata 2.0 crdi AT, mondeo 2.0tdci AT vs.)
    5- jip tarzı araçlar. (yüksek hacim, ağır kasa)
    6- ???

Tespitlerinizin bazıları doğru fakat 4. tespitinizi nerden bilgi edinerek yazdığınızı bilmiyorum ancak mondeoda kullandım şu anda da 2.0 dizel Triptronik vites sonata kullanıyorum bırakın aşırı yakmayı 1.6 lardan az yaktığını düşünüyorum.

• 6-yeni kasası çıkacak araçlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Top Gearda bu konu 5-6 yıl önce incelendi ve en çok değer kaybeden araç Alfa Romeo 166 çıktı.
  • Station araçlar da fazla değer kaybediyor

İşletmesi() kullanılmış araçlar var bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 20 Temmuz 2011; 13:15:25 >
  • Tek kapılı araçlar.
    1.örnek;İmzamdaki araç
    2.örnek;2000 model tam otomatik vites Golf 4 tek kapı olması yüzünden aylardır satılamıyordu,15 bin liraya satıldı galeriye.
  • fiyat olarak hakikatten uygun ve kalite olarakta hiçbir eksiği olmayan, tasarım olarakta vwden kat ve kat üstün olan alfa romeo marka araçlar .

boyalı araçlar.

sunroofsuz araçlar.
  • boyasında güneş yanığı olan araçlar 2. elde çok değer kaybediyor
  • 3 kapılı araçlar
  • elektoroniki çok olup çok ağrıza veren arabalar kasa kaporta dayanıklığı zayıf olup yaşına göre daha yaşlı yıpranmış gözüken arabalar çok deyer kaybeder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.