Şimdi Ara

2.el laguna'lar neden bu kadar ucuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde dikkatimi çekti satılık 2005 model laguna için 22.000 ytl istiyorlardı şaşırdım ve internetten baktım sahidende piyasası öyle. ben lagunaları çok pahalı biliyordum ygerçi 0 km pahalı ama 2. eli neden bukadar düşük fiyattan gidiyor anlamadım ama fiyat çok iyi gibi geldi bana 2. el bir laguna bu fiyata alınırmı sizce yada megane almak dahamı mantıklı olur, sonuçta laguna daha üst model bi araba, megane bi alt modeli oluıyor sanırım her ikiside 1.6 motor var.. yani aklıma yattı.. bu fiyata böyle bi,r arabanın 2. eli

ayrıca lagunalarda düşük km yok gibi

alan sömürene kadar kullanıyor

yeni kasalarındaki 1.6 motorun yakıt sarfiyatı 2.0 larla aynı olduğu için pek tutulmuyor

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • bende lagunalara bakıyorum 2000-2002 model rxt ler ilgimi çekiyor.
    140 hp süper arabalar ama hepsi 100000 km nin üzerinde ama fiyatları 15 civarı +- 2 milyar fark ediyor.
    peki bu fiyata araçlardaki donanımlara bakarsak fiyatın bedava olduğunu görürürüz.
    benim endişem 100.000 km nin üzerindeki bir laguna alınırmı.
    varmı bu konuda bilgisini paylaşacak.

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • İkinci el lagunaları bir ara bende çok araştırmıştım. İkinci el 2.0 motorları (RXT,RXİ) gibi modelleri motorun büyük olması nediyle ucuz. Yakıt ve vergiden dolayı tutulmuyor. 1.6 modelleri 2.0 lara göre daha pahallı. Ama o kasayıda 1.6 motor nasıl taşıyor bimiyorum

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

bende lagunalara bakıyorum 2000-2002 model rxt ler ilgimi çekiyor.
    140 hp süper arabalar ama hepsi 100000 km nin üzerinde ama fiyatları 15 civarı +- 2 milyar fark ediyor.
    peki bu fiyata araçlardaki donanımlara bakarsak fiyatın bedava olduğunu görürürüz.
    benim endişem 100.000 km nin üzerindeki bir laguna alınırmı.
    varmı bu konuda bilgisini paylaşacak.

210000 de sattı çok sağlam bi araç ama masraf çıkardımıda altından kalkılmıyor açıkçası

ön koltuk motoru arızalanmıştı sıfırı 400 lira istedielr

çıkma 200e hallettiler

yakıt olayından felan çok memnundu 1.6 kadar yakıyor diyordu

düşük km laguna bulmak çok zor

ama o arabayı aldınmıda bu saatten sonra zor satılır

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 16. ile 2.0 aynı yakıtı nasıl yakar yaw.. okadarda ağır bir arabaya benzemiyor, şu 100.000 km olayı pek önemli değil gibi geliyor bana 100000 normal bi okadarda ben yapsam 200000 de satarım, ama önemli olan yakıtı ve parçası pahalımı bilmiyorum ama önemli olan bunlar 2.0 motoru çok yakacağı için düşünmedim ama 1.6 iyidir diyordum, onada 2.0 ile aynı yakıyor diyorsunuz. bu durumda 1.6 mı 2.0 motormu iyi olur..
    100.000 km bencede sorun değil.
    alınca 5-6 sene binerim zaten ama memur maaşıyla masraf verirse baş etmek zor olur gibime geliyor.

• lamborgını kullanan herkes 140 lık 2,0 ın 1,6 dan daha az yaktığını söylüyor .
    ben söyleyenlerin yalancısıyım

• hakkaten ucuzmuş ya 2004 model 20000 km de 24500 ytl istiyo orjinal laguna meganela ikincel fiyatı aynı
  • renonun genelde 2. el piyasası düşük laguna bencede alınabilecek bi araç konforlu ama işte parçası çok pahalı ama 2005 model bi laguna 22bin ytle almak gayet mantıklı tabi yakıt sorun olacaktır araba ağır çok yakar 1.6 olduğuna güvenme lpg takılırsa sorun kalacağını sanmıyorum

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • yanlız 1,6 ların performansınıda begenen yok hele bide lpg takılırsa nice olur hali allah bilir :))

• quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

yanlız 1,6 ların performansınıda begenen yok hele bide lpg takılırsa nice olur hali allah bilir :))

valla ben o dediğine inanmıyorum belki bi çoğunuza çok komik gelebilir bizde doblo var 1.2 motor benzinli BG yok gibi bişey ben onunla bile şehir içinde ilk kalkışlarda ışıklarda en önde giden oluyorum bu araaba yada ağır dediysek tamamen hantal demedikya bence performansından memnun kalırsın sadece yakıt ve parça sorun olacaktır 2005 model km si çok olmayan laguna bence alınabilir

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • 2.0 rxt arkadaşımda var; 2001 model; ortalama 8-9 lt arasında yakıyor; normal kullanımda 1.6 motorlu lagunadan 0.5 -1lt fazla yakıoyr; ama araç yüklüyken 1.6 lagunadan daha az bile yaktığı söylenebilir...
    ben sunu merajk ediyorum şimdi 2000 model 140 lık ve 100000 binden fazla yol yapmış bir araba periyodik bakım için servise girse ortalam ne kadarla çıkar.(tabiki kesin bir şey söylenemez ama tahmin bekliyorum) veya lagunası olupta servise giren arkadaşlardan yardım please

• laguna 200.000 e doğru akla hayale gelmeyecek arızalar çıkarabiliyor ben 180 küsürbindeki lagunanın gaz kelebeyinin bilmem neresini kırmasından dolayı 450 milyon masraf ve 1 hafta parça beklediyini biliyorum parçası ucuz olmadığı gibi her zaman bulamayabiliyorsunda

ayrıca 140 lık motor bile gücünü gösteremiyor oldukça hantal bi araba 140 bg olduğunu ruhsatta görmesem motorunu açıp bakmasam inanmazdım

ama 2 lt 140 bg motor az yakıyor hemde baya az yakıyor 8-9 lt civarı ortlama tutturmak çok kolay daha altına bile düşülebilir biraz dikkatli kullanımla

ama fiyatına göre donanımı ve konforu mükemmel beklentiler yüksek deyilse alınabilir araçlar
    aracın hafif olması ve motorunun gayet güçlü olması çok büyük avantaj .....
    1.6 motorlu da çok yakma sorunu burdan kaynaklanıyor..
    bir arkadaşım 1.6 motor laguna 2 satıyor çok yaktığı için....laguna 2 daha da ağır uzun yolda içiyomuş resmen araba...
    makyajlıda 115 lik motor geldi belki daha az yakıyordur....

unutmassam periyodik bakım masrafları yazarımm....arabada kağıtlar hatırlamıyorum....
    son 100.000 yapıldı 280 di sanırsam ...tam hatırlamıyorum yanlış olmasın....en kısa sürede yazmaya çalışıcam...
    bakımlar izmir renault mais te yapılıyor...

Orjinalden alıntı: Platinium

laguna 200.000 e doğru akla hayale gelmeyecek arızalar çıkarabiliyor ben 180 küsürbindeki lagunanın gaz kelebeyinin bilmem neresini kırmasından dolayı 450 milyon masraf ve 1 hafta parça beklediyini biliyorum parçası ucuz olmadığı gibi her zaman bulamayabiliyorsunda

ayrıca 140 lık motor bile gücünü gösteremiyor oldukça hantal bi araba 140 bg olduğunu ruhsatta görmesem motorunu açıp bakmasam inanmazdım

ama 2 lt 140 bg motor az yakıyor hemde baya az yakıyor 8-9 lt civarı ortlama tutturmak çok kolay daha altına bile düşülebilir biraz dikkatli kullanımla

ama fiyatına göre donanımı ve konforu mükemmel beklentiler yüksek deyilse alınabilir araçlar

hocam aile arabası bea......spor araba performansı beklemeyin.....0-100 ü 10 sn nin altında pek yok etrafta....ayrıca asıl mahareti bence ara hızlanmalarda...
    araç 190 tork ve hafif....gayet performanslı bence.....tokatladıklarımızın adlı hesabı yok....özellikle sollamalarda inanılmaz rahat ediyorsunuz....araç her zaman devirli vites oranlarını çok iyi ayarlamışlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 26 Kasım 2006; 13:29:55 >

• hocam servis dökümlerini buraya atarsan hepimize yardımcı olursun şimdiden saol. ayrıca whisper o kilometrede 450 ytl masraf masraf sayılmaz ha ne dersin :))

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.