Şimdi Ara

2 bay kabul eden 5 yıldızlı otel tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 kisi 1 haftalık tatile cıkacaz otelden beklentilerimiz sportif aktiviteler animasyonlar disco ve ordaki yabancı turist profili genc olsun biraz hareketli olsun. tavsiye edebileceginiz yerleri yazabiilirmisiniz. maximum gunluk butce 160-170 kisi bası

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

2 kisi 1 haftalık tatile cıkacaz otelden beklentilerimiz sportif aktiviteler animasyonlar disco ve ordaki yabancı turist profili genc olsun biraz hareketli olsun. tavsiye edebileceginiz yerleri yazabiilirmisiniz. maximum gunluk butce 160-170 kisi bası

hocam tatil sitelerinden deneyeceksin tek tek zaten büyük firmaların sitelerinden ödeme kısmına kadar ilerle zaten hata veriyor işte tek bay kabul edemiyoruz diye bizde 3 kişi gideceğiz onun içn araştırıyroum ama kabul eden yerler var dert etme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

2 kisi 1 haftalık tatile cıkacaz otelden beklentilerimiz sportif aktiviteler animasyonlar disco ve ordaki yabancı turist profili genc olsun biraz hareketli olsun. tavsiye edebileceginiz yerleri yazabiilirmisiniz. maximum gunluk butce 160-170 kisi bası

hocam tatil sitelerinden deneyeceksin tek tek zaten büyük firmaların sitelerinden ödeme kısmına kadar ilerle zaten hata veriyor işte tek bay kabul edemiyoruz diye bizde 3 kişi gideceğiz onun içn araştırıyroum ama kabul eden yerler var dert etme :D

varmı tavsiyeniz
  • quote:

quote:

quote:

varmı tavsiyeniz

şu an için yok hocam bizde tarif ettiğin gibi bir otel arıyoruz bulursam burdan yazarım ben ağustos sonu için bakıyorum sende bulursangüzel bi bişeyler paylaşırsan memnun olurum

• otel fiyatları cok yuksek ya bunları daha ucuza almanın bi yolu yokmu?
  • kemerde majesty club kemer beach kabul edio ama yemeker kötü temizlik var rus bol siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

kemerde majesty club kemer beach kabul edio ama yemeker kötü temizlik var rus bol siz bilirsiniz

yemekler ne kadar kötü hocam ? ne zaman kaldınız bide fiyatlar ne kadar ortalama ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 bay kabul etmeyen oteller
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

kemerde majesty club kemer beach kabul edio ama yemeker kötü temizlik var rus bol siz bilirsiniz

yemekler ne kadar kötü hocam ? ne zaman kaldınız bide fiyatlar ne kadar ortalama ?

1 hafta kaldik hocam 5 gun tavuk cikti tekila desen 5 gun yoktu calisanlar kotu animasyon yapanlar berbat ya laubali idi bize iki kisi gecen sene eylulde 1500 maal olmustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede türk olarak tatil yapılmaz, türkleri turist olarak görmüyorlar kimse sizinle ilgilenmiyor surat 5 karış türk olduğunuz için, barlara damsız girilmiyor yabancı erkeklere böyle uygulama yok, çoğu otel türk müşteri kabul etmiyor etsede sizden nefret eder gibi davranıyorlar, paranla rezil olursun

pasaportun varsa vizesiz yunan adalarına kaç adam gibi tatil yaparsın, insan değeri görürsün en azından , pasaport çıkarmam dersen al kimliğini gürcistana git

yabancı kızlar türklerden kaçıyorlar resmen , nerede , keko, kıro , barzo, hanzo , apaçi hepsi turizm bölgelerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hella -- 4 Temmuz 2013; 18:42:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hella

türkiyede türk olarak tatil yapılmaz, türkleri turist olarak görmüyorlar kimse sizinle ilgilenmiyor surat 5 karış türk olduğunuz için, barlara damsız girilmiyor yabancı erkeklere böyle uygulama yok, çoğu otel türk müşteri kabul etmiyor etsede sizden nefret eder gibi davranıyorlar, paranla rezil olursun

pasaportun varsa vizesiz yunan adalarına kaç adam gibi tatil yaparsın, insan değeri görürsün en azından , pasaport çıkarmam dersen al kimliğini gürcistana git

yabancı kızlar türklerden kaçıyorlar resmen , nerede , keko, kıro , barzo, hanzo , apaçi hepsi turizm bölgelerinde

pasaportum var ama dogrusu ne ypacagımı sasırdım malesef turkler bile turklerden nefret ediyor uvey evlat gibi davranıyolar

• quote:

quote:

türkiyede türk olarak tatil yapılmaz, türkleri turist olarak görmüyorlar kimse sizinle ilgilenmiyor surat 5 karış türk olduğunuz için, barlara damsız girilmiyor yabancı erkeklere böyle uygulama yok, çoğu otel türk müşteri kabul etmiyor etsede sizden nefret eder gibi davranıyorlar, paranla rezil olursun

pasaportum var ama dogrusu ne ypacagımı sasırdım malesef turkler bile turklerden nefret ediyor uvey evlat gibi davranıyolar

git yunan adalarına kral gibi tatil yapasrın, gemide yemek içmek bedava

Benden tavsiye sakın türkiyede tatil yapıpta paranla rezil olma,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hella -- 4 Temmuz 2013; 20:23:31 >

• dostum gemi tuları bana gore degil yaw yolculuktan nefret ederim ayagım yere et ete degcek :)
    antalya yada bodrumda tavsiye edebileceginiz full atraksiyon eglence ve discosu icinde olan otel yokmu yahu
  • quote:

dostum gemi tuları bana gore degil yaw yolculuktan nefret ederim ayagım yere et ete degcek :)
    antalya yada bodrumda tavsiye edebileceginiz full atraksiyon eglence ve discosu icinde olan otel yokmu yahu

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=ekonomi&ArticleID=514462&Date=08.04.2008

zihniyet bu , hala gtimekte ısrarlıysan gidebilirsin,

• Bu tanıma uygun bir çok otel mevcut. Ama bahsedilen şey burada farklı beklentiler olsa gerek. Bodrum, Alanya yerleri düşünebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Bu tanıma uygun bir çok otel mevcut. Ama bahsedilen şey burada farklı beklentiler olsa gerek. Bodrum, Alanya yerleri düşünebilirsiniz.

ben şu an alanyadayım,5 gündür buradayım , her taraf keko, apaçi kaynıyor, ben sevdiğim bir arkadaşımın yanına geldim buraya gelip para harcıyanın aklı yok, istanbul insanın ve şehrinin ne kadar medeni olduğunu anladım, geçen alanya kalesinde aşağısında denize girdim yabancı turist şezlonglara çekilmiş deniz apaçi gençlere kalmış , türk bayanlar pardesü ile denize giriyorlar,

istanbulun gözünü seveyim be, bir tane sohbet edicek adam olmazmı buaralarda ya , bir tane güleryüzlü türk olmazmı be bu ilçede
  • Her yer öyle aslında, yine de yolunuz düşerse Bodruma da beklerim.

• quote:

hocam yorumuna katılıyordum fakat sonu bozdu gürcistana tatil yapmaya giden adamın aklı yoktur oraya tatil için gidilmez

• quote:

quote:

quote:

git yunan adalarına kral gibi tatil yapasrın, gemide yemek içmek bedava

Benden tavsiye sakın türkiyede tatil yapıpta paranla rezil olma,

Bodrum-Gümbet'e ve Kuşadası'na tek başıma gitmiş biri olarak bu arkadaşın dediklerine katılıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.