Bildirim
2 aydır sigara içmiyorum ama ..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benimde yarın 8.günüm yemekden sonra öyle bi canım istiyo anlatamam yaw -
Çekirdek Ye Sakız Çiğne Vs. -
Vampirlerin kana susama mevzusu gibi ya , ulan bu sigarayı icad edenin -
yak bi tane hepimiz öleceğiz zaten sonunda
---
şaka yapıyorumda. durumunu anlıyorum (bende 50 gün bırakmıştım) nereye baksan sigara görüyorsun hep sigara yakan birilerini görüyorsun sigara dumanından kaçıyorsun zor iş. sakızlarda çare etmiyor. -
10 gün bırakabildim.Sonra niyeti bozdum. -
quote:
Orijinalden alıntı: K.Kahriman
yak bi tane hepimiz öleceğiz zaten sonunda
---
şaka yapıyorumda. durumunu anlıyorum (bende 50 gün bırakmıştım) nereye baksan sigara görüyorsun hep sigara yakan birilerini görüyorsun sigara dumanından kaçıyorsun zor iş. sakızlarda çare etmiyor.
Valla zor hocam ya .Bakalım nereye kadar sürecek bu can çekme mevzusu. -
Sakın tekrar başlama gibi bi hata yapma benim 8 gün oldu canım çekiyo ama başlamam hayatta -
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
Sakın tekrar başlama gibi bi hata yapma benim 8 gün oldu canım çekiyo ama başlamam hayatta
Yok başlamam .Zaten ilk 3 4 gün ölüm gibiydi.Bu dönemler o ilk günlere göre biraz daha kolay.Dayanıcaz artık -
yav boş ver çekmesin canın güçlü ol bırakacaksan.Büyük bir başarı sigarayı bırakmak -
quote:
Sakın tekrar başlama gibi bi hata yapma benim 8 gün oldu canım çekiyo ama başlamam hayatta
Ben saymadım ama 20 gün fln olmuştur heralde belkide daha fazla hiç zorluk çekmiyorumda şu akşamları bi balkonda çayla sigara keyfim vardı artık oda yok Çözüm bolca yemek yemek iyi kilo aldım tekrardan başlamam artık nefes almak güzel boğazım ağrımadan uyumak ayrı bir güzel -
şu meret 50 tl fln olsada bırakabilsem. başka türlü zor. iradem yok benim -
quote:
Orijinalden alıntı: XaVeN_3
quote:
Ben saymadım ama 20 gün fln olmuştur heralde belkide daha fazla hiç zorluk çekmiyorumda şu akşamları bi balkonda çayla sigara keyfim vardı artık oda yok Çözüm bolca yemek yemek iyi kilo aldım tekrardan başlamam artık nefes almak güzel boğazım ağrımadan uyumak ayrı bir güzel
Aynen yemeğe sardım bende.Bir de bu nefes olayı çok güzel.İçen arkadaşlara söylüyorum,2 3 gün içinde nefes aldığınızın farkına varıyorsunuz
ve kalp atışlarınız hızlanıyor,daha rahat uyku uyuyabiliyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mexaton
quote:
Orijinalden alıntı: XaVeN_3
quote:
Ben saymadım ama 20 gün fln olmuştur heralde belkide daha fazla hiç zorluk çekmiyorumda şu akşamları bi balkonda çayla sigara keyfim vardı artık oda yok Çözüm bolca yemek yemek iyi kilo aldım tekrardan başlamam artık nefes almak güzel boğazım ağrımadan uyumak ayrı bir güzel
Aynen yemeğe sardım bende.Bir de bu nefes olayı çok güzel.İçen arkadaşlara söylüyorum,2 3 gün içinde nefes aldığınızın farkına varıyorsunuz
ve kalp atışlarınız hızlanıyor,daha rahat uyku uyuyabiliyorsunuz.
Aynen yediğiniz yemekden bile daha tad almaya başladım artık nefes açıldı sperm kalitem arttı baya iyi oldu
-
Balın içine fındık,ceviz,badem vs.ez at.Her sigara istediğinde ye sigara aklına bile gelmeyecek. -
Acınacak halde sigara içenler... -
quote:
Orijinalden alıntı: Nether_Toxin
Balın içine fındık,ceviz,badem vs.ez at.Her sigara istediğinde ye sigara aklına bile gelmeyecek.
Hocam bekar adamız sonra bi sakatlık çıkmasın -
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
şu meret 50 tl fln olsada bırakabilsem. başka türlü zor. iradem yok benim
gaçak içeriz o zaman , sarma sarıp içeriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 13 Ekim 2010; 0:14:37 > -
ben de 3.gündeyim.. fakat tecrübeyle sabittir(28 yaşındayım, bir çok defa bırakma denemem oldu) canın istediğinde o 1 sigarayı yaktın mı her şey biter. durduramazsın kendini ve tekrar içmeye devam edersin. bence sakın içme.
ben bu sefer kararlıyım bırakmaya.. -
sakin ol şampiyon dayan biraz. yalnız şimdi yemek yedim, üstüne bir sigara yaktım. çayımla beraber içiyorum. yok böyle bir keyif ya
Benzer içerikler
- amerika boy hesaplama
- migros minyatür içki
- 112 neden arar
- aripa 5 mg kullananların yorumları
- a101 istifa dilekçesi
- sodyum iyon batarya
- dc açıldı mı
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X