Şimdi Ara

2 ay bedava spor üyeliği(sıcak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarhttp://89.106.26.106/sporas/ziyaretci/tesis.aspx direkt hangi spor tesisi size yakın ise seçiyoruz örn bana cemal kamacı yakın. ordan ücretsiz spor fitnes yüzme seansları var solda kayıt var tıklayıp gerekli bilgileri dolduruyoruz sonra yakın spor tesisinden form alıp tekrar dolduruyoruz.sağlık ocağına kaşelettirip spor tesisimize 10 ytl (kayıt kart vs) ücretini ödüyoruz 2 ay ücretsiz spor yapabilme imkanı tanıyor en çokta body cilerin işini görür..

• bilgilendirme için teşekkürler. bu aralar böyle bişeye başlamayı düşünüyordum, iyi oldu :)
  • hep hafta içi ve iş saatlerinde. işsizler ve gece bekçileri için yapılmış bir hizmet galiba
  • Direk ip görünce kıllanmıştım. :)

http://www.sporasonline.com/ziyaretci/Tesis.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmoo -- 23 Ekim 2009; 12:29:23 >
  • üsküdar da yok galiba :(
  • bu bayağıdır var. saatleri kötü
  • dostum kayıt sayfasını bulmak biras karışık o yüzden anasayfayı değil direkt kayıt sayfa sının adresini koydum çok komplex var walla yakın olana bayram gibi çünkü örn cemal kamacıda body 5 seans 70 ytl haftada 2 seans var 1 ayda eder 8 seans 2 ayda 16 seans yani 230ytl fln cepte kalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süpermiş sitede yazıyor mu göremedim
  • sadece 1 seansa mı katılınabiliyor mesela yüzmede seans 1 salı perşembe seans2 çarşamba cuma
  • dostum ücretsiz 2 seans die biliyorum yani body öyle ama en basitei bu komplexlere uğrayarak bilgi alabilirsiniz
  • Keşkem ank.dada bu tarz uygulamalar olsada bizlerde faydalanabilsek..!
  • İt kopuk dolar diye gitmeme taraftarıyım
  • yok dostum ztn disiplinli bi yer bu tarz yerler örn 3 gün üst üste veya 5 gün devamsızlık yaptığınızda hocayı takmazsanız kurallara uymama yada kural dışı davranışlarda üyeliği iptal ediliyor şahsın
  • ben katıldım bir ara zamanım vardı ..lepistes gibi dolduk havuza .köprü trafigi tarzında yüzülmeye çalışılıyor .. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: saruman

ben katıldım bir ara zamanım vardı ..lepistes gibi dolduk havuza .köprü trafigi tarzında yüzülmeye çalışılıyor .. .

köprü trafiği

• Her tesisimiz belirli kurallar çerçevesinde bu uygulamayı sürdürüyor. Bütün branşlarda kontenjan sayısı vardır ve kontenjan dolduğu zaman üye alımı yapılmaz. Ayrıca fitness branşlarında eğitmen hocalarımızın verdiği programlar eşliğinde çalışma yapıyorsunuz. Havuzlarda ise yüzme bilmeyenlere kenar kulvarlarda eğitmen hocalarla dersler verilir. Yüzme bilenler ya da stil öğrenmek isteyenler orta kulvarlarda yüzer.

Devamsızlık konusu ise;
    bayanlar için 3 seans üst üste gelmezseniz, ya da 2 aylık süreniz içerisinde toplamda 6 gün devamsızlığınız olursa üyeliğiniz otomatik iptal olur.
    Erkekler ve çocuklar için ise 2 gün üst üste ya da toplamda 4 gün devamsızlığınız olursa üyeliğiniz iptal olur.

Üye olanlara elektronik bir kart verilir ve her seansa gelişlerinde bu kartla salonlara giriş yaparlar.

Yani her şey düzenli, bizzat tesise gelip bilgi alırsanız çok daha iyi olur sizin için. Eğer saatleri size uyuyorsa bulunmaz bir fırsat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.