Bildirim
2 adet geometri sorusu çözülmeyi bekliyor :/
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ Mike Tyson
Ben bir hayalperestim.Hayal etmeliyim ve yıldızlara uzanmalıyım, ki bir yıldıza yetişemesem bile bir avuç bulut toplarım.
-
n=-13 pardon :D _____________________________ -
Sorular gayet basit,unutmasaydım yapardım okullar kapandığından beri kitap yüzüne bakmadım ama sorular gerçekten basit _____________________________ i5 6500-Sapphire R9 380x-MSI H110M-Pro-VD -
1.galiba kök13
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 8 Ağustos 2012; 14:53:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sorular gerçekten kolay en son 2 sene önce gördüğüm için unuttum _____________________________ A simple idea that will change everything -
quote:
Orijinalden alıntı: semihgrsy
quote:
Orijinalden alıntı: little_demon

Ic carpim diye birseyi ilk defa duyuyorum mufredat degisti herhalde o yuzden ona cevap veremeyecegim.Fakat ikinci sorunun cevabi n=12 olsa gerek.Eger dogruysa anlatayim.
2. soruya bi arkadaş daha 12 demişti nasıl buldunuz acaba?_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: semihgrsy
quote:

Ic carpim diye birseyi ilk defa duyuyorum mufredat degisti herhalde o yuzden ona cevap veremeyecegim.Fakat ikinci sorunun cevabi n=12 olsa gerek.Eger dogruysa anlatayim.
2. soruya bi arkadaş daha 12 demişti nasıl buldunuz acaba?
Ikinci soruyu cok degiskenli optimizasyon ile cozdum.Yanlis olabilir uzun zaman oldu cunku okul biteli.Simdi soyle cozuluyor:Denklemde once x`e gore turev aliyoruz.Daha sonra turevli halini 0` esitleyip x` i buluyoruz.X buradan 2 cikiyor.Tekrar denklemin eski haline donuyoruz.Bu seferde y` ye gore turev aliyoruz ve tekrar bu turevli hali 0` a esitleyip y`yi buluyoruz.Y buradan -3 cikiyor.Buldugumuz x ve y degerlerini denklemin ilk halinde yerlerine yaziyoruz.Sonra zaten tek bilinmeyen n kaliyor ve n` de oradan 12 cikiyor.Telefonum arizali cozup resim ceker atabilirdim aslinda.Umarim acik anlatmisimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Tyson -- 8 Ağustos 2012; 15:09:09 >_____________________________ Mike Tyson
Ben bir hayalperestim.Hayal etmeliyim ve yıldızlara uzanmalıyım, ki bir yıldıza yetişemesem bile bir avuç bulut toplarım.
-
İkinci soruya 12 diyorum. x^2-4x+4+y^2+6y+9+n-12=0
(x-2)^2+(y+3)^2+n-12=0
X=2 y=-3 n=12 tamamen salladım ama doğru olması lazım._____________________________ -
ilk soruyu 2 kök 3 buldum.İkinci soru beni aşıyor
_____________________________ -
Kardeş ilk soruyu nasıl yapacağını açıklayayım A noktasına (0,0) de sonra diğer noktaların kordinatlarını bul mesela D(0,3) C(1,3) B(3,0)
CD= (-1,0) CB= (2,-3) oluyor. xleri çarp yleri çarp topla iç çarpımda. -1x2 + 0x-3 = -2. İlk sorunun cevabı -2._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çatı uçmasında hasarı kim karşılar
- öpüşürken dudak ısırmak
- kiracı borcunu ödemeden kaçtı polise şikayette bulunabilir miyim
- 10 yıldır paxil kullanıyorum
- müteahhit kaçtı iskan nasıl alınır
- discord açılacak mı
- prompt mühendisliği nedir
- bim para sayma makinesi
- moonwalker ayakkabı
- rekorlar kitabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler