Onbaşı
28 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Öncelikle overclock hakkında bilgi sahibi olduğumu belirtmek isterim ama şu soruna bi çözüm google amcada bile bulamadım. İşlemci çarpanını Bios'tan 19x 'e kilitlememe, fsb yi 200 den 210-215 e çıkarmama, cpu voltajını arttırmama rağmen hiçbirşey şekilde ekran görüntünsündeki değerlerin üzerine çıkmıyor. Aida64, CpuZ, coretemp ve birkaç diğer programla kontrol ettiğimde de hep aynı değerleri alıyorum. Overclock sakinleri olarak sizden çözüm bekliyorum. Sorunumu çözene R9 Fury X sahibi olması için bol bol dua edicem

Anakart: Gigabyte 780T-D3L V.4
İşlemci: FX-6100
İşlemci soğutucusu: Zalman CNPS5X
Ram: 2x4 gb corsair 1333

Edit: Tam yük halinin resmine unutmuşum onu ekledim.

Adminler lütfen konuyu silmeyin çünkü ilgili bölüme açtım fakat bi yardım alamadım.

Aklıma takıldı internette korku filmleri içinde geçen müzikleri dinliyorum ama bi türlü bulamadım.Belki 10 - 15 saniyelik bir müzikti.İnce tiz alarm gibi tekrarlıyordu kendini.Bukadar anlatabiliyorum ancak Bi yardımcı olun lütfen kafayı sıyırcam yoksa

Edit: Telefona gelen çağrı müziği yapanıda görmüştüm.
Aklıma takıldı 1 saattir internette korku filmleri içinde geçen müzikleri dinliyorum ama bi türlü bulamadım.Belki 10 saniyelik bir müzikti.Çok ince tiz alarm gibi tekrarlıyordu kendini.Bukadar anlatabiliyorum ancak Bi yardımcı olun lütfen kafayı sıyırcam yoksa
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 184
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 416 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.