Şimdi Ara

Fırtınada Uçan çatının verdiği zararı kim ödüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fırtınada Uçan çatının verdiği zararı kim ödüyor?

mesela benim terasımın çatısı uçtu park halindeki araçlara zarar verdi yada başka bir eve zarar verdi bunun zararını kim ödüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TragedyDH -- 18 Nisan 2012; 17:26:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14)
  • sen ödüyon panpa yandnn hazırla paracıkları
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Bizim verdiğimiz vergiler ile çatınız yapılacak değil ya.

ben çatıyı mı sordum sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Nisan 2012; 17:29:04 >
  • Herkes kendi zararını kendi ödüyordur,veya sigortası varsa ordan karşılanıyordur herhalde.
  • Eğer evinizin sigortası varsa çatınız ve çatınızın çevreye verdiği zararları sigorta şirketi karşılıyor. Tabi çevreye verdiğiniz zararı karşılaması için poliçenizde 3. Şahıs Mali Sorumluluk teminatınında verilmiş olması gerekir.

Devletin desteği olurmu onu bilmiyorum. Eğer ki yoksa siz sadece evinizin çatısını yaparsınız. Diğer araç sahipleri de kaskolarından veya ceplerinden öderler.

• Ben onu bunu bilmem arkadaş, yarın doğayı dava ediyorum. Ne lan bu es es uçur çatıları biz ödeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

Fırtınada Uçan çatının verdiği zararı kim ödüyor?

mesela benim terasımın çatısı uçtu park halindeki araçlara zarar verdi yada başka bir eve zarar verdi bunun zararını kim ödüyor?

fırtına ödüyo
  • Bizimde yazlikta perguleler ucmustu. Iki arabanin ustune dustu. masraflari bizim karsilamamizi istediler ama doga olayi biz bir sey yapamayiz diyerek reddettik. sonrasinda da kendileri karsiladi zaten. siz bir sey karsilamazsiniz
  • Bugun bizim balkondaki saksıyı uçurmuş fırtına, saksıda toyota marka aracın cam ve tavanın birleştiği yere düşmüş hem tavan hem cam hasarlı akşam arabanın sahibiyle konuştuk yarın yaptıracaz sigortamız karşılamassa cepten ödeyeceğim. Yoldan geçen bir insanın kafasına da düşebilirdi o vicdan azabından iyidir, cana geleceğine mala gelsin dedik.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.