Şimdi Ara

2.0 TFSI Audi A4 yakıt tüketimi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar km de kaç yakar bunu öğrenmek istiyorum. Burada elbet bunu bilen araba işinde uzman olan kişiler var farkındayım.
    İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 6 Haziran 2015; 19:54:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi kasadan bahsediyorsunuz? 2006 civari 6 ileri tork konvertorlu olanlardan bahsediyorsaniz kullanicilari sehir ici 10-13 kusur arasi diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

hangi kasadan bahsediyorsunuz? 2006 civari 6 ileri tork konvertorlu olanlardan bahsediyorsaniz kullanicilari sehir ici 10-13 kusur arasi diyor.

2009-2010 kasa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

quote:

hangi kasadan bahsediyorsunuz? 2006 civari 6 ileri tork konvertorlu olanlardan bahsediyorsaniz kullanicilari sehir ici 10-13 kusur arasi diyor.

2009-2010 kasa

Sürüş stiline göre değişir. A5 2.0 TFSi ile benim yakaladığım değerler sakin kullanım 8,5 - 9 agresif kullanım 14-15
  • fabrika verisine gore benim bahsettigim b7 kasalar senin bahsettigin b8lere gore 1.5 litre daha fazla yakiyormus. sehir ici 9.7 sehir disi 5.6 denmis, buyuk ihtimalle sehir icinde 10-12 kusur arasi yakacaktir. bu araclara lpg uygulanamiyor eger benzinle kullanmak problem olmazsa bence litre bazinda cok fazla bir tuketim degil.

• quote:

fabrika verisine gore benim bahsettigim b7 kasalar senin bahsettigin b8lere gore 1.5 litre daha fazla yakiyormus. sehir ici 9.7 sehir disi 5.6 denmis, buyuk ihtimalle sehir icinde 10-12 kusur arasi yakacaktir. bu araclara lpg uygulanamiyor eger benzinle kullanmak problem olmazsa bence litre bazinda cok fazla bir tuketim degil.

Kusura bakmayın anlamadım. 10-12 derken ne demek istediniz

Kilometrede kaç kuruş yakıyor onu öğrenmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 6 Haziran 2015; 20:12:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-12 litre arasi demek istemistim buda bugunun benzin fiyatiyla 45 ila 55 kurus arasinda bir tuketime denktir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2002 b6 kasa şehiriçi ne yakar

• kullamina bagli benim audi 4 2015 2.0 tfsi 220 ps sehir ici 11 yada 12 kullamina bagli tabiki
  • OA kullanıcısına yanıt
    Forumlarda LT/100km olarak yazılır ki , günümüz Türkiyesinde TL/km 1 haftada çöp oluyor.
    Akaryakıt fiyatları düzenli arttığı için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.8 tfsi 120 kullanmış birisi olarak şehir içinde 10-11 lt nin altına düşmesi mümkün değil. Şehir dışında 7-8 arası olur.
    Bahsettiğim değerler sakin kullanımda geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniuye -- 5 Mart 2019; 0:58:16 >
  • yeniuye Y kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim benimkide 2.0 220 lik tabi agrasif kullanınca 13 14 şeğir içi oda tabiki 500 ü zor görüyo bi depoda

• Eski EA113 kodlu (Mart 2008 öncesi) 2.0 TFSI ise çok iyi yakar. Emin olabilirsin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 31 Mart 2019; 23:10:50 >
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Bahsetyiğim 2015 model abii

• Şehir içi 12 litre yakar.

Ayrıca yağ yakar.

1.8 ve 2.0 TFSI motorların kronik sorunu yağ yakma sorunu vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.