Şimdi Ara

1e1: SilverStone'un fantastik kasası Raven RV01'i inceliyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
22.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karga değil o erdinç hocam kuzgun yav:D
  • Raven 02'yi de incelerseniz iyi olur.
  • DH'deki videoları Opera 10 ile izlenemiyor. Bunu belirteyim öncelikle.

Gelelim kasaya. Tasarım ve dizayn olarak göz doldurabilir ancak eksi yönleri pek gözardı edilecek gibi durmuyor. Şayet videoda bunun üstüne basa basa belirtiliyor. Kasanın kablo yapısı hoşuma gitmedi. Anakart paneli ile kasanın üst kapağı arasının biraz daha geniş olması lazımdı ve ayrıca anakart bağlantı noktalarının olduğu kısma ayrı bir dizayn yapılması gerekirdi. Böylece kapağı aç-kapa sorunu ortadan kalkardı. Video bahsedildiği gibi kapağın açma kapama düğmelerine resmen ocak düğmesi gibi. Onun yerine TT gibi kilitli mandal mekanizması yapılsaydı daha sağlam görünürdü.

Sonuçta bu fiyata değer mi orası tartışılır. Phantom daha alınası duruyor bu kıyasla bence.
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Xigmatek utgard üzerine kasa tanımam..

evet hocam oda güzel kasa arkadaşım aldı o kasadan acayip sessiz o kadar fan olmasına rağmen hayran kaldım resmen :)

Orijinalden alıntı: AurorAbeam
    Tasarıma bayıldım!

Ama ne olurdu "en azından" üst kapağı alüminyum veya çelik falan yapsalarda? En azından orası

Ben bu fiyata yine cosmos 1000 tercih etmeye çalışırım.

Evet ya
  • Kullanışsız bir kasa, saçmalamışlar.
  • bu kasayı çatı katından bi yerden çıkamrışlar glaiba.insan bi siler. be:D amma kirli görünüyor.tasrım açısından güzel ancak anakartın dikey durması ve usb portun yukarda bulunması pekte hoş değil..ön kapağın altında gizli bir yeryapılsaydı orda daha iyi vede kullanılışlı olacağını düşünüyorum..ayrıca ön kapak açıldıktan sonra karşınızdaki yüzey pekte hoş gelmiyor göze..
  • Normalde aldığınız donanımlara göre kasa seçersiniz ancak bu kasa için özel donanım seçmek gerek.Yoksa çok fazla sorun çıkartır.
    Anakartı dik konumlandırılması güzel düşünülmüş ancak kullanışlı bir tasarıma sahip olmadığı için kasa eksi özellikmiş gibi görünebilir.
    Kısaca SilverStone kaş yapayım derken göz çıkarmış.

''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.''
    Mehmet Akif Ersoy (1913)
  • Tamamen kullanışsızlık örneği..olmamış silverstone...

Silverstone kalite falan denmiş yorumlarda ama nerde kalite. Kasanın her yerinden ucuzluk akıyor. Plastik zaten kullanılabilecek en dandik malzemeyken bi kasada (tenekeden bile yapsalar en azından metal) bunda birde ben çok adi plastiğim diye bağıran(ya da vidyoda öyle gözüküyor)bir plastik kullanmışlar.
    Bilmiyorum belki ben Lian-Li kullandığım için öyle gelmiştir.
  • Gerçekten çok değişik bir kasa olmuş. Eksileri olmakla birlikte bazı tabuları yıkmış olması tadire şayan.
  • F-117 ye çok benziyor :D
  • Yani farklı olacaz diye bu kadar mı saçmalanır arkadaş yahu... Kasa bana göre tam bir epic fail. O anakart çıkışlarını kapatan kapak başlı başına bir fail zaten.
    Bırakın canlı görmeyi şu videodaki görüntüler de bile oldukça kalitesiz duruyor. Malzemenin kalitesizliği hissediliyor.
    Anakartın tepede asılı durması ayrı bir olay.SLI/Crossfire yapsam ve büyük kartlar tercih etsem bir de büyük bir cpu soğutucu koysam en az 4-5 kiloluk bir ağırlık yapar.
    Anakartı tepeye koyarak,parçaları aşağı sarkıtıp yerçekimi etkisini iyice arttırmak ne kadar mantıklı.
    Heryeri kapaklarla doldurmak ve erişililebilirliği sıfıra indirmek harika bir fikir gerçekten.Üstelik bu kapakların hepsini plastik yapıp,elimde kalma olasılığını da arttırmak mükemmel.

İnceleme için teşekkürler 1e1 her geçen gün daha güzel incelemelerle geliyor.Farklı ürünlerle daha sık izlemeyi ümid ediyoruz.

• Video SD ve HD olarak çalışmyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.