Şimdi Ara

1e1: SilverStone'un fantastik kasası Raven RV01'i inceliyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
22.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasa demek sadece şekil demek değildir , bunu hiç kurcalmayacanki bir eksiği çıkmasın ortaya her tarafında eksikler gizli
  • Her zamanki gibi almamış kullanmamış kasayı sadece incelemelerde tanımış hiçbir araştırma yapmamış yurdum insanı rasgele yorum yapmaktanda hiçbir zaman kaçınmamıştır.kasanın tipi kötü yok o kötü yok bu kötü diye piyasada yıllardır bulunan ve amerikada cooler master i yerden yere vuran bir kasaya bu tür yorum yapmak....hatta cooler masterin kendi ana sitesinde bile kendini silverstone ile karşılaştıran ve silverstonenin kasasına açık açık soğutma performansında ezildiğini ilan eden cooler master,bunun yanısırada millete bir plexsi bir psu tutacağı gibi ufak ufak kasa değişimi yaparak her seride reklam kokan hareketlerle teknolojisini değiştirmeden insanlara satmaya devam etmiştir.yeni hafx 2 falan çıktığı zamanda bu sefer işe yaramayan sallama bir anakart tutacağı koyarlar alın size haf x 2 dediklerinde insanlar koşa koşa yine hafx 2 alacaklardır.ama dikey tasarım yaparak en iyi soğutmaya ulaşan bir kasa ayrıca yine cooler master forumunda tartışılan haf x in malzeme kalitesizliğin rezilliği yanında her halukarda ben silverstonenin malzeme kalitesinin daha iyi olduğu kanaatindeyim.ama yurdum insanı aynı asus un rog serisinde olduğu gibi yine kasa konusundada reklamı seçerek haf x de haf x diyerek boş işlere devam eder.ha zaten başka bir silverstone kullanan ağır insanlarında buaraya yazı yazacağını zannetmem.cooler master kullanıcıları kendi dünyalarında zaten mutlu mesutlar.onların gözünü açmamak lazım.Silverstone gibi bir firmaya yaş ve beyin yapısı olarak olgunluğa ulaşmamış kişilerin sadece "kötü" demesi beni çıldırtıyor.zaten artık forumada girmiyorum bu kişiler yüzünden.Silverstona ayrı bir saygım olduğu için sadece buraya yazmak istedim.bol bol boş yorumlar yapılması dileğiyle..

• hem fan kontrol hem de ses kartı ön konsol takılı bulunan sistemim için her ne kadar güzel ve farklı bir tasarıma sahip olsa da benim için kullanışlı bir tarafı yok.
  • tipi çok güzel değişik bir kasa
    ama HAF- serisi daha iyi gibi duruyor
  • Çirkin kasa ya...

Bunlar masraflardan kaçtılar galiba...

LianLi full alüminyum kullanıyor...
  • hayran olduğum bir case
    güzel inceleme..teşekkürler
  • AlienWare nin kasasına özenmişler biraz ama onun yanında naylon kasa gibi kalmış
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • para verilmez buna aynı paraya daha iyi kasalar buluna bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizanteri

Her zamanki gibi almamış kullanmamış kasayı sadece incelemelerde tanımış hiçbir araştırma yapmamış yurdum insanı rasgele yorum yapmaktanda hiçbir zaman kaçınmamıştır.kasanın tipi kötü yok o kötü yok bu kötü diye piyasada yıllardır bulunan ve amerikada cooler master i yerden yere vuran bir kasaya bu tür yorum yapmak....hatta cooler masterin kendi ana sitesinde bile kendini silverstone ile karşılaştıran ve silverstonenin kasasına açık açık soğutma performansında ezildiğini ilan eden cooler master,bunun yanısırada millete bir plexsi bir psu tutacağı gibi ufak ufak kasa değişimi yaparak her seride reklam kokan hareketlerle teknolojisini değiştirmeden insanlara satmaya devam etmiştir.yeni hafx 2 falan çıktığı zamanda bu sefer işe yaramayan sallama bir anakart tutacağı koyarlar alın size haf x 2 dediklerinde insanlar koşa koşa yine hafx 2 alacaklardır.ama dikey tasarım yaparak en iyi soğutmaya ulaşan bir kasa ayrıca yine cooler master forumunda tartışılan haf x in malzeme kalitesizliğin rezilliği yanında her halukarda ben silverstonenin malzeme kalitesinin daha iyi olduğu kanaatindeyim.ama yurdum insanı aynı asus un rog serisinde olduğu gibi yine kasa konusundada reklamı seçerek haf x de haf x diyerek boş işlere devam eder.ha zaten başka bir silverstone kullanan ağır insanlarında buaraya yazı yazacağını zannetmem.cooler master kullanıcıları kendi dünyalarında zaten mutlu mesutlar.onların gözünü açmamak lazım.Silverstone gibi bir firmaya yaş ve beyin yapısı olarak olgunluğa ulaşmamış kişilerin sadece "kötü" demesi beni çıldırtıyor.zaten artık forumada girmiyorum bu kişiler yüzünden.Silverstona ayrı bir saygım olduğu için sadece buraya yazmak istedim.bol bol boş yorumlar yapılması dileğiyle..

Doğru marka çok sağlam ürünlerindede kalite kokar ama bu kasada eleştirilecek kısımlar varsa eleştirmeyelimmi yani ,silverstone yapmış bizim aklımız almazmı diyelim arkadaşım ve coolermaster söylediğin gibi sitesinde silverstone ile karşılaştırıpta gerçek sonuçları yani kendi ürününün ezildiğini ortaya koyabiliyorsa helal olsun yani bunu saklamak için elinden geleni yapan üreticilerde var

• Muhteşem bir tasarım tekrar tebrik ederim silverstone u Şayet kullanılan malzeme alimintum olarak üretilirse (en azından ön panel) kesinlikle tereddütsüz alabilirim
  • güzel kasa fakat kasam pek açık bi alanda olmadığı için kullanım şeklim eziyete dönüşecektir. daha fazla kasa incelemesi bekliyoruz özellikle biraz daha makul seviyelerde
    MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage
  • görünüşün üstünde çok duruyorsunuz bizim için performans ve kullanışlı olması önemli

madem ısınan hava yükseliyor ve daha iyi bir soğutma için hava boşluklarının yukarda olması gerekiyordu acaba bugüne kadar kasa tasarımcılarının arka bölüme hava boşluğu koyup üst kısmı kapalı tutması bir hatamıydı?
    anakartın dikey yerleştirilmesi ise alışılmadık bir pozisyon
    ekran kartları aşağıya düşmesin sonra

inceleme için teşekkürler...

bakalim inceleme nasil olmus + DH in HD kalitesi nasil
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • Tasarımı güzel gerçekten ama kasayı şekli için alıcak değilim

yeni nesil HD cozunurluk

bu arada kasayı pek beğenmedim
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • bence nzxt nin phantom serisi,aerocool un xpredator serisi vede cooler master ın haf-x haf-932 kasa modelleri bu kasadan kat kat güzel bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.