Bildirim
193 Km Hızla Kaza Yapan Otomobil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arka tekerler sağlam..
Şaka bir yana canlı kurtulmak gerçekten imkansız.. -
Hakkaten ibretlik...geçen Çorum - Ankara yolunda 200 küsürle giderken hatalı sollama yaptım,karşıdan tır geliyordu,kararsız kaldım ve Ulusoy'un otobüsü ile Transporterin araya zor bela girdim.Araç savruldu,ben de zor bela topladım direksiyonu;Allah baktı da yüzüme kurtuldum,yoksa kornere çıkıyorduk. -
ön jantlarla arka jantler farklı -
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
ön jantlarla arka jantler farklı
aynı olsa ne değişecekti? -
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Hakkaten ibretlik...geçen Çorum - Ankara yolunda 200 küsürle giderken hatalı sollama yaptım,karşıdan tır geliyordu,kararsız kaldım ve Ulusoy'un otobüsü ile Transporterin araya zor bela girdim.Araç savruldu,ben de zor bela topladım direksiyonu;Allah baktı da yüzüme kurtuldum,yoksa kornere çıkıyorduk.
Çift yönlü yolda neden 200 basarsın ki -
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
quote:
Hakkaten ibretlik...geçen Çorum - Ankara yolunda 200 küsürle giderken hatalı sollama yaptım,karşıdan tır geliyordu,kararsız kaldım ve Ulusoy'un otobüsü ile Transporterin araya zor bela girdim.Araç savruldu,ben de zor bela topladım direksiyonu;Allah baktı da yüzüme kurtuldum,yoksa kornere çıkıyorduk.
Çift yönlü yolda neden 200 basarsın ki
hadi bastın neden sollama yaparsınki
-
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
quote:
Çift yönlü yolda neden 200 basarsın ki
Aptallık işte,ders oldu.Zaten o enstanteneden sonra aynı gün katettiğim 700 km'de böyle bir eşeklik yapmadım.
İbretimi aldım.
-
siz 100 ile giderken, karşıdan 100 ile gelen bir arabaya çarptığınızda da aynı etki olur. hatta savrulursunuz, daha da kötü olur..
hatalı sollama yapmayın arkadaşlar.. -
260 la gidilince ne oluyor acaba -
Madem o hızda canlı çıkılamıyor üreticiler neden bir limit koymaz araçlara ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 27 Ekim 2011; 18:40:02 > -
Bir an araba yok olucak sandım. -
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
260 la gidilince ne oluyor acaba
Kardeş,onu da duble yolda yaptım.Ankara - İstanbul yolunda.
Aracın son ibre 260 idi,sonuna kadar dayadık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
Madem o hızda canlı çıkılamıyor üreticiler neden bir limit koymaz araçlara ?
Özellik diye satıyorlar. bkz: Kapitalizm -
quote:
birde düşün bu testte araba duvara çarpıyor. Duvar sabit bi hızı yok ama tam karşından gelen başka bir otomobilinde hızı oldukça fazla. -
en sondaki resmi çözemedim 193 km hızla kaza yapınca o şeklemi giriyosun -
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
en sondaki resmi çözemedim 193 km hızla kaza yapınca o şeklemi giriyosun
Yok aklima geldi troll face videolarinda aniden cikiyor diye :P -
-
eyvallah.....^^ -
quote:
Sizin gibiler yüzünden karşıdan gelen adamlarda zor durumda kalıyo
Benzer içerikler
- ezan sesi duymak
- paligis ne işe yarar
- eski sevgiliyi unutamamak
- msc dt ne demek
- trio tedavi paketi kullananların yorumları
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X