Şimdi Ara

192.168.1.1 sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar usr9107 modemim var..192.168.1.1 e çok geç giriyor 1 w adımdan sonra sayfa zaman aşımına uğradı yazıyor??easy configurator de hata veriyor ip doğru mu die..modemi fabrika ayarlarına çevirdim..easy conf.yeniden kurdum olmadı...ne yapabilirim?bakım fln war demişti bi arkadaş o yüzden olabilirmi acaba?*teşekkürler...

• bakımla alakası olmadığını söyleyebilirim çünkü sen sadece modeme bağlnmaya çalışıyorsun bende de bazen olur bu, internet explorer çok bekler girmek için bu gibi durumlarda firefox kullanıyorum. tabi bide modemini bilgisayara bağlayan kabloyu bi kontrol et gevşemiş olabilir.
  • evet arkadaşın dediği gibi adsl bağlantısıyla alakalı değil o.adsl bağlantın yokken de o varsayılan ağ geçiti sayesinde mmodem ayarlaına girersin.hiç girmiyo olsa resetle dicem ama giriyo diyosun.enteresan bi duurum gerçekten.bende asus modem var mesela 2 kez başıma geldi hiç girmiyodu sanıyorum modeme fazla yüklenince modem kitliyo kendini hard reset atınca düzeldi ve modem ayarlarını baştan yaptım mesela.
  • arkadaşlar bnm modemde bi sorun olsa şu an bu yazıları size yazamam galiba değilmi..bende de firefox var aam olmuyo..demin girdim mesela ilk sayfayı açtı 1 adım daha ilerlemedi sayfa görüntülenemiyor dedi..ne yapacağımı şaşırdım..offf yardım lütfen..hard resette 5 sn.den fazla olan dmi? default ayarları bende yaptm onu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C-S 1.6 LAN Ping Sorunu...
    16 yıl önce açıldı
    192.168.0.1'e giremiyorum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • banada barone arkadaşımızınki biraz daha yakın geliyo sanki çünkü bağlaanbaliyiorum normal hızda easy configurator aygıta bağlanırken bekleyin diyo bazen hata veriyo 192.168.1.1 i deiştirdinmi diye soruyo peki nerden deiştirebiliriz bunu arkadaşlar?
  • arkadaşlar o sadece modem ayar sayfası.adsl bağlantın kesik de olsa sen o sayfaya girersin hatta çıkar istersen.b.sayar 192.168.1.1 olan varsayılan ağ geçidini kullanarak modeme bağlanıyo.oraya geç girmesi hakkında net bişi diyemeyeceğim ama bu olay sadece b.sayar ile modem arasında olan bi olay.sorun 2 si arasında ki bağlantıdan kaynaklanıyo olabilir.

Orjinalden alıntı: barone

adsl ayar sayfasının nasıl bakıma alınmaz diyebiliosunuz hayret verici gercekten

bi anlatsana benim modemimdeki ayar sayfasını kim nasıl bakıma alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLmkLc -- 6 Şubat 2006 3:52:08 >

Orjinalden alıntı: sLmkLc

peki bir sorun warsa 2si arasındaki kabloda ben nasıl şu an netteyim?bunu açıklarmısınız...

tamam orda bi sorun olmadığı anlaşıldı hard reset'i de denedim diyosun sen bide modemin firmware'ini güncellemeyi dene tabi iyi bilen biri yaparsa bu işi iyi olur

peki bir sorun warsa 2si arasındaki kabloda ben nasıl şu an netteyim?bunu açıklarmısınız...

yaa anlatamadım galiba.misal senin telefon hattında sorunlar olması da seni belki netten komple düşürmez ama net hızını düşürür.illa seni komple nete girmemen gibi bi durum söz konusu değil ki zaten.ben sana kabloyu takmamaışsın demedim ki.b.sayardan da kaynaklanan bi sorun olabilir diyorum.peki sence naıl bişi olcak.madem bizim dediklerimizi beğenmiyosun.ben bu sorunun b.sayarla modem arasında olduğunu sölüyorum sadece.çünkü onu yazıp enter a basınca yaptığın işlem b.sayarın modem ayarlarına girmesini sağlamak.

Orjinalden alıntı: yokat

quote:

adsl ayar sayfasının nasıl bakıma alınmaz diyebiliosunuz hayret verici gercekten

bak arkadasım o modemin üreticileri ayarlarınızı yapabilmeniz ortak bir ıp oluşturdular ve sen onu kullnaraktan modeminin ayar sayfasına girebiliyosun eger orada bazı değişikler yapılmak istenirlerse aynen düzeltebiliolar o sayfa modemin içinde duran sabit bişe deil düzeltilme veya değiştirilme gibi olanakları var modemin internete baglı ise ayar sayfalarının değiştirilmiş oldugunu görebiliosun!!! daha acıklama yeterli mi

• arkadaşlar kabloda sorun olsa gremem değilmi nete?modem pingleyen bir virüs olabilirmi peki?tarattım ben ama spybotun bulduğu command servicei silemiyorum brtürlü ne dersiniz??firmware güncelleyemiyorum açılmıyo çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLmkLc -- 6 Şubat 2006 4:00:17 >

arkadaşlar kabloda sorun olsa gremem değilmi nete?modem pingleyen bir virüs olabilirmi peki?tarattım ben ama spybotun bulduğu command servicei silemiyorum brtürlü ne dersiniz??firmware güncelleyemiyorum açılmıyo çünkü...

heh bu tarz sorunlar olabilir diyorum ben.tabi bu benim fikrim.bunu illa kablosal bağlantı olarak algılama.peki şuan hiç mi açılmıyo modem ayarların.

quote:

quote:

bak arkadasım o modemin üreticileri ayarlarınızı yapabilmeniz ortak bir ıp oluşturdular ve sen onu kullnaraktan modeminin ayar sayfasına girebiliyosun eger orada bazı değişikler yapılmak istenirlerse aynen düzeltebiliolar o sayfa modemin içinde duran sabit bişe deil düzeltilme veya değiştirilme gibi olanakları var modemin internete baglı ise ayar sayfalarının değiştirilmiş oldugunu görebiliosun!!! daha acıklama yeterli mi

yeterli, bu konuda ne kadar yanlış bilgilere sahip olduğunu anlamamız için açıklaman yeterli. o bahsettiğin ip yerel ağ geçidi ile modeme ulaşmanı sağlayan bi adrestir. Modemin içinde Firmware adı verilen dahili bi yazılım vardır ve kullanıcıdan gelen isteklere bu yazılım cevap verir. senin sandığın gibi ortak bi ip oluşturulup üreticinin sayfasına falan girildiği yok öyle olsa telefon kablosu bağlı olamdığı zaman yani bir internet bağlantısı olamdığı zaman bu ayar sayfasına girmek imkansız olur. bu firmwire'i kullanıcısı dışında kimse değiştiremez.

• quote:

arkadaşlar kabloda sorun olsa gremem değilmi nete?modem pingleyen bir virüs olabilirmi peki?tarattım ben ama spybotun bulduğu command servicei silemiyorum brtürlü ne dersiniz??firmware güncelleyemiyorum açılmıyo çünkü...

işte bu güzel bi yaklaşım şimdi sen ne yap biliyo musun bilgisayarını güvenli modda aç ve bidaha tarat virüsü silememenin nedeni şu an çalışıyor olamasıdır. Modem şifreni brute force ile kırmaya çalışıyor olabilir bu virüs
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yeterli, bu konuda ne kadar yanlış bilgilere sahip olduğunu anlamamız için açıklaman yeterli. o bahsettiğin ip yerel ağ geçidi ile modeme ulaşmanı sağlayan bi adrestir. Modemin içinde Firmware adı verilen dahili bi yazılım vardır ve kullanıcıdan gelen isteklere bu yazılım cevap verir. senin sandığın gibi ortak bi ip oluşturulup üreticinin sayfasına falan girildiği yok öyle olsa telefon kablosu bağlı olamdığı zaman yani bir internet bağlantısı olamdığı zaman bu ayar sayfasına girmek imkansız olur. bu firmwire'i kullanıcısı dışında kimse değiştiremez.

firmware kullanıcıdan gelen isteklere cvp verdigi dogru ama kullanıcı belirli sbt şeyleri değiştiremez dimi!! modem üreticileri herseyi kullanıcı ile modem arasına mı bıraktıklarını sanıyosun!!! ben konu hakkında sana göre bilgisiz olabilirim ama yanlışının oldugunu söyleyeyim sana!!modemin ayar sayfasının değiştirebilecegi ile ilgili önceden okudugum bi yerden araştırıp sizlere aktarıcagım!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.