Şimdi Ara

19-20 yaşına gelip şimdiye kadar hiçbir yerde çalışmamış var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
6
Favori
10.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çevre Müh

Arkadaşlar şuana dek 3 ayrı sanayi firmasında çalıştım. Ayrıca şuan bi mağazada kasiyerlik-müşteri danışmalığı yapıyorum bilindik bi giyisi markası. Ayrıca üniv okuyorum.

20 yaşına gelip hiçbir yerde çalışmamış olan var mı merak ediyorum?

Hayatın ne kadar zor olduğunu görmeli insan çalışıp

25 yaşıma kadar hiçbir yerde çalışmadım. Şuan 29 yaşındayım, 4 yıldır çalışıyorum. Hayatın zorluğunu 20 yaşından önce çalışmakla ya da sonra çalışmakla anlaşılacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

quote:

Hayatın ne kadar zor olduğunu görmeli insan çalışıp

hayatının 20 yılını eğitime adadın günde 6 saat ders + 10 saat uyku + 2 saat dershane ödevler derken sen günde 1 saat yaşadın

20 yılını iş hayatına adayacaksın her sabah erkenden kalkmak zorunda olacaksın. patrona efendim ayağı çeken yalaka biri olacaksın. aldığın 2-3 bin tl maaş ilk aylar mutlu edecek ama sonra sıradan gelecek.

''oh be artık emekliyim'' dediğin an özgürlüğe kavuşacaksın. ama 5-10 sene sonra öleceksin.

Hayatın ne kadar güzel olduğunu görmeli insan kendini özgür bırakıp

Into The Wild bu konuda çok güzel filmdir. Ben liseyi açıktan bitirdim çalışmayı hiç düşünmedim ailemle yaşıyorum. Beni sevdiklerinden değilde akrabalara ne deriz korkusu yüzünden beni evden kovmazlar, 6 yıldır tatil yapıyorum. Onlara birşey olursa yine bu halde olacağım mirasta ki evi kiraya verip ufak bir köye gidip şirin bir evde yaşayacağım.

19-20 yaşına gelip şimdiye kadar hiçbir yerde çalışmamış var mı?

senin kafa gitmiş kardeş tedavi olmalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

Hayatın zorluğunu görmek için acele etmeye gerek yok elbet görüyorsun zaten.

Hayat zaten hep zor işsiz olsan da zor iş güç sahibi olsan da zor, kadın olsanda zor, erkek olsan da zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

Hayatın zorluğunu görmek için acele etmeye gerek yok elbet görüyorsun zaten.

Hayat zaten hep zor işsiz olsan da zor iş güç sahibi olsan da zor, kadın olsanda zor, erkek olsan da zor.

Aynen öyle kendini birde gereksiz yere zora sokmanın anlamı yok zaten yeterince zor.
  • Yurtdışından ürün getirip sattım, gayet de para kazandım. Sıkıntı şu millet amele işi yapınca hayatın zorluğunu çözdüğünü sanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Webmasterim evde takliyorum ne calismasi yarim saat islere bakar gun boyu dizi film yaparim. Gelecek net sektorunun elinde aksama kadar bos bos oyunlar oynamayin. Elinizin altindaki interneti degerlendirinde birseyler Ogrenin. suan tr standartlarinda bir muhendise es deger para kazaniyorsam pcye bir defa oyun kurmayip birseyler ogrendigimdendir.Yukarida aksama kadar dizi filan izliyorum dedim ama zamanimin cogunlugu arastirmak ile geciyor.

Günümüzde en büyük firmalarda teknoloji,internet firmaları. Apple,google,facebook, microsoft bu dört firma ülkemizden daha zengin.

• "20'li yaşlardayım ama çok zorluk gördüm, siz eğlenirken ben hep çalıştım. hey gibi hey neler neler gördük oğlum biz bu yaşta" temalı bir konuya benziyor.
  • Matbaa elektrik televizyon bilgisayar sektörlerinde çalıştım. Şimdi de restoranımızda servis yapıyorum.Mutluyum Dgatsgshwygwoabsnalvaxanwkeyoebsvsj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

20 yaşımdayım.. teknik lise mezunuyum. zorunlu olarak 10 ve 11. sınıf yazlarında staj yaptım (13 iş günü ve 40 iş günü.)

yani stajda bi halt öğrenmedim.. ayak işlerini yaptırdılar hep.. ilki telekomdaydı.. kablo falan taşıyodum :D

2. si bölümle alakalı olsun bari dedim.. gittim yazılım şirketine başvurdum falan..

yaşımda değil yaşında AĞIR BLOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Yas 19, 200 kelimelik bir ceviri yaptiydim 10 liraya o sayilir mi??

Kelime başı 0.05TL. Ucuza gitmişsin.

Anca oyle rakip ilanlardan siyrilabildim o yuzden..

• Hayatin zorlugunu mu gormek istiyosun ?
    Tip fakultesi oku
    Universitede tek basina eve cik
    Eml'de oku

2 sene havalimaninda hangarda calistim ucak teknisyeni olarak. Ailenle yasadiktan sonra 24 saat calissan da hayat ogrenilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşındayım 12 yaşımdan beri çalışıyorum. 4 sene lokantada garson bulaşık işlerine baktım. 2 sene küçük market kasiyerliği yaptım. 2 senedir de muhasebe elemanıyım. Ömür boyu çalışmayı düşünüyorum

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahaha_Abicim_Ahaha -- 31 Temmuz 2015; 16:38:54 >
  • Ben 19 yaşındayım hiç çalışmadım bundan sonra da hiç çalışma isteğim yok. Ayrıca yazdıkları gibi hayatın zorluğu çalışınca öğrenilmiyor.
  • biara bulgur kinge başvurdum 12 saat için 750 tl teklif diyor teröristler
  • elektrik elektronik mühendisiyim. Öğrenciyken kıbrısta yazları garsonluk yapmıştım 23 yaşlarımda.. Haftanın 3 günü çarşamba cuma ve cumartesi akşam 6 sabah 3-4. Şu an kazandığımdan daha çok kazanıyordum(7-8 yıl önce)... bazı zamanlar haftalığım bin tl yi buluyordu. verdikleri para günlük 30 tl. O parayı vermeselerde olurdu çünkü bahşişler yeterince dolgun oluyordu.. Yaz okulu paramı ve kendi harçlığımı bu şekilde çıkartıyordum.
  • 19 yaşındayım. Geçen sene yazılım firmasının birinde staj yaptım. Şimdide 2 aydır bir fabrikada çalışıyorum. Şu an yaptığım iş biraz zor ama çok daha zorları var.

Arkadaşlar amele işinde çalışınca hayatın zorluğu öğrenilmez demiş. Kısmen doğru olmakla birlikte, bir o kadar da yanlış bir düşünce bana göre . Orada bir süre çalıştıktan sonra kendi içinizde durumun kritiğini yaparsanız, o işi 25-30 sene daha yapacağınızı düşünürseniz bence hayat zor. Kim böyle bir işte çalışmak zorunda kalmak ister ki? Aslında hayatın zorluğundan ziyade okumanın önemini anlıyorsunuz. Okuyup iş bulamayan da var, okuyup rahat ortamda çalışamayan da var, o da ayrı bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Responsive07 -- 31 Temmuz 2015; 17:53:58 >

• Akıllı insanın çalışması gerekmiyor bence. Adam akıllı üniversitesini okusun uzatmadan ve herşeyi sindirerek sonrası Allah kerim zaten.
  • Sonuç? Ne kadar birikim yaptın, kaç ülke gördün? Şimdi nelere sahipsin? Sadece çalışmak ameleliktir.

• 16 yaşındayım, yaklaşık bir ay sonra bir giyim mağazasında çalışmaya başlamayı düşünüyorum, hem yaz tatilini değerlendiririm hem de para kazanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

giyisi mi

açıköğretim işletme mi okuyorsun kardeş?

Çevre mühendisliği okuyorum devlet üniversitesinde.

De Facto da çalışıyorum marka ismi verip reklam yapmak istememiştim.

Hiç aklıma gelmemişti çev. müh. okuduğun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.