Şimdi Ara

19-20 yaşına gelip şimdiye kadar hiçbir yerde çalışmamış var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
6
Favori
10.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gun kargo firmasinda calistim(bacagimdaki problem yuzunden ayrildim)
    Daha sonra yapabilecegim islere bakmaya basladim suan bi insaata pazar gunleri 7.30dan 17.30a kadat gunduz bekciligi yapiyorum. Aylik 400 lira aliyorum. Tek olumsuz yonu isin kalici olmamasi

He ama evde hala issiz muamelesi goruyorum.

Buarada nasil olursa olsun calisirim diyosaniz kargo sirketlerine gidip yuz yuze konusun. Yanliz uyariyim yeni baslayan adama nefes aldirmazlar(mng 1200+yemek veriyo)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bilal0

16 yaşındayım, yaklaşık bir ay sonra bir giyim mağazasında çalışmaya başlamayı düşünüyorum, hem yaz tatilini değerlendiririm hem de para kazanırım.

Tatil bittikten sonra nasıl değerlendireceksin

edit: borsacıyım borsaya girdiğimden beri çalışmıyorum 1000 liraya bir ayda alınan parayı 1 saatte aldığım bile oldu

Orijinalden alıntı: *Praetorian*

quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

16 yaşındayım, yaklaşık bir ay sonra bir giyim mağazasında çalışmaya başlamayı düşünüyorum, hem yaz tatilini değerlendiririm hem de para kazanırım.

Tatil bittikten sonra nasıl değerlendireceksin

Anlamadım hocam, tatilden sonra okul başlayacak?
    Edit: Mesajı yanlış ayzmışım bir hafta sonra olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilal0 -- 31 Temmuz 2015; 21:20:33 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Part time'a basvuruyoruz ama donen olmuyor pek bugun h&m'den aradilar telefondan mulakat yaptilar bakalim bekliyoruz sonuclari hoş o olsa bile magazasi 2015 sonunda acilcak yani yine yatmaya devam
    Ayrica sadece calisarak hayat ögrenilmez o parayla ev gecindirmesini de biliceksin oyuzden ayri eve cikmayi ailenin yaninda olmadan universite okumayi hepinize tavsiye ederim güzel yanlari da coktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 31 Temmuz 2015; 22:02:32 >

Orijinalden alıntı: Çevre Müh

quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

giyisi mi

açıköğretim işletme mi okuyorsun kardeş?

Çevre mühendisliği okuyorum devlet üniversitesinde.

De Facto da çalışıyorum marka ismi verip reklam yapmak istememiştim.

Niye ders çalışmadın ?

Orijinalden alıntı: Firaristt

1500 lira para değildir. Ama kime göre, neye göre? İnsan gibi yaşamak isteyen birisi için para değildir. İyi eğitim almış birisi için hakarettir. 500€ bile etmiyor. Bugünkü şartlarda Türkiye'de karın doyurmaya ancak yetecek bir paradır. Bekar birisi için sınırlı ve monoton bir hayata yetecek bir paradır. Eğitimsiz birisi için iyi paradır, zorda olan için bulunmaz nimettir. Ama bu halka fazladır. Asgari ücreti arttırıp ikramiye vereceğim diyeni desteklemeyen halk için fazladır.

fazla degil 5 seneden sonra her yerde üni.bitirmiş işsiz görücez zira özel sektör asgari ücret para vericek kimsede haliyle o paraya calışmaz.

• Çalışmadım. Ya ders çalıştım ya oyun oynadim ya da yaptım bir şeyler. Ha restaurantta çalışmak istedim turistik bölge dil gelişir diye babam yollamadı. Alkol satılıyor falan diye. Bu saatten sonra da çalışmam.

• 10. sınıf yaz tatilinde 4 gün anketörlük yapmıştım. Parayı alamama ihtimalimden dolayı o kadar az çalıştım. 1 ay sonra aldım zaten parayı. 1 sene sonra da aramışlardı çalışır mısınız diye, gitmemiştim.
    Şimdi liseyi bitireli 1 sene oldu çalışmadım hala.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    - Bilgisayar Mühendisi -
  • Kuzen 32 yaşında çalışmadı hala çalışmıyor karısı bakıyor adama

Orijinalden alıntı: Storyteller

Çeşitli yerlerde çalıştım ama hayatın ne kadar zor olduğu sırf çalışarak görülmüyor, o biraz çalışmazken rahat bir hayat yaşayanlar için geçerli maalesef.

Anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

Çeşitli yerlerde çalıştım ama hayatın ne kadar zor olduğu sırf çalışarak görülmüyor, o biraz çalışmazken rahat bir hayat yaşayanlar için geçerli maalesef.

Anlamadım

Normalde rahat güzel bir yaşamın varsa hayatın nasıl olduğunu çalışmaya başlayınca anlarsın ama herkesin hayatı anlamak için işe girmeye ihtiyacı yok.
  • Ben de hiç çalışmadım ama hayatın zorluğunu final dönemlerinde görüyorum gayet.Ayrıca mezun olunca kendi mesleğimi yapmaya başlayacağım zaman da bu zorluğun devam edeceğini düşünüyorum.Şimdiden üç kuruş için okul harici vaktimi harcamayı mantıklı bulmuyorum.

Orijinalden alıntı: Bursaspor.16

ben hiç çalışmadım

idolüm kuzenim gibi daha önce çalışmadan ilk girdiğim işte 3000 tl maaşla mühendisliğe başlamak

Mal gibi niye asgari ücrete kendimi yorayım

Odtü'den mezun olacak ve ileri derecede ingilizce bileceksen alabilirsin de zannetmiyorum öyle olduğunu güzel hayalin var.
  • 3 kuruş para için zengini zengin etmeye devam etmem.Lisede staj için biryere girmiştim 2 gün zor dayandım alayını dovucektim.Elin ilkokul mezunu adam benden kölelik yapmamı istiyor.Bu devirde paranın değeri yok 5 6 lira kazanırsan yorulduguna değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekolibs -- 31 Temmuz 2015; 23:22:16 >

Orijinalden alıntı: ahz-ı yed

senin amelelik tanımın farklıysa bilemiyorum. amelelik dediğin şey fiziksel güç gerektiren, beyni çalıştırmaya gerek olmayan, özel eğitim gerektirmeyen, 1 ay çalışılarak anlaşılabilecek işlerdir bana göre. kasiyerlik, sekreterlik, bankacılık, hemşirelik vs.

Hemşireliğin 1ay da anlaşılabilceğini mi sanıyosun 4 sene okunuyo o işi oğrenmek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.