Şimdi Ara

1883 (2021) | Paramount+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1883, Yellowstone’un orijin hikayesini, Dutton Ailesi’nin Montana’daki en büyük çiftliğe nasıl sahip olduğunun başlangıç ​​hikayesini anlatacak. Yellowstone’un yaratıcısı Taylor Sheridan bu dizinin de yaratıcısı. 10 bölümün tamamını yazıp, pilot bölümün yönetmenliğini üstlendi. 19 Aralık'ta başlıyor.

Sam Elliott, Tim McGraw, Faith Hill, Isabel May, LaMonica Garrett, Billy Bob Thornton, James Landry Hébert, dizinin kadrosundaki isimler.

1883 (2021) | Paramount+

Poster çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 8 Kasım 2021; 19:21:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1883 (2021) | Paramount+

"1883" dizisi, "Yellowstone" dizisinin ön bölümüdür ve Dutton ailesinin Amerika Birleşik Devletleri'nin Batı'sına doğru yaptığı destansı yolculuğu anlatmaktadır. Paramount+ tarafından yayınlanan dizi, 19. yüzyılın sonlarında geçiyor.

"1883", Dutton ailesinin Teksas'taki çiftliklerinden Montana'daki yeni bir hayata doğru çıktığı tehlikeli ve zorlu yolculuğunu takip ediyor. Yol boyunca aile, Kızılderili kabileleriyle çatışmalar, zorlu hava koşulları ve vahşi hayvan saldırıları dahil olmak üzere çok sayıda zorlukla karşılaşır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliott ve Isabel May gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. "1883", pastoral görüntüler, etkileyici performanslar ve sürükleyici bir hikaye ile övüldü.

"1883" dizisini Paramount+ platformunda izleyebilir ve Dutton ailesinin ikonik yolculuğuna ortak olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu da izlenir. güzel hikaye olur.

• Aha tam benim dönem. Hell on Wheels ve Deadwood dışında böyle yapım var mı bildiğiniz?

• Merakla bekliyorum dönem dizisi olması güzel çekimleri Yellowstone gibi kaliteli olursa çok daha güzel bir iş çıkabilir.

Tek istediğim şey diziye Jamie gibi bir karekter gelmesin bugüne kadar izlediğim dizilerde en nefret ettiğim iki kişiden biri bu diğeri Debie Gallagher .

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    O dönem de epey uzak hocam, Godless olabilir belki. Yenilerden Underground Railroad da o dönemlerden galiba. The Terror, Alias Grace ve Taboo da var ama çok sevmiyorum onları. Godless daha iyiydi bence.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Alias Grace dışındakileri izledim. Godless baştan aşağı ucube bir diziydi bana kalırsa. Underground Railroad şimdiden kült zaten, Taboo 2. sezon bekliyoz yana yakıla, The Terror ise benim için meh bir işti. Zorla bitirmiştim. O değil de ben üçüncü tekrarı yapacağım Deadwood için. Garip olansa diziyi bilen, dahası benim kadar fanı olan kimse de yok gibi. Ekşide falan bakıyorum kimse iplemiyor ama benim hala izlediğim en iyi dizi açık ara Deadwood.

• Yellowstone izleyemedim henüz, yakın bir süre zarfında da başlayamam gibi duruyor. Başlasam da uzun döneme yayılır bitmesi. 1883'ü Yellowstone izlemeden izlesem bir şey kaybeder miyim?

• ilk 2 bölüm çıktı.
    9.1 puanı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Aralık 2021; 12:10:0 >
  • White Cluster kullanıcısına yanıt

Bir şey kaybetmezsiniz hocam ama ikisinide tavsiye ederim.

İlk bölümü izledim oyunculuklar,dekorlar ve doğa manzaraları yine çok güzel.Senaryo iyiye benziyor bir tek hızlı ilerledi ilk bölüm için.

• s01e01

giriş sahnesi güzel oldu.
    elsa (isabel may), jennifer lawrence 'in biraz değişik hali.

1883 (2021) | Paramount+

babaya kolaylıklar dilerim, kızı da yanındaki 2 hatun da ortalama üstü güzel, böyle vahşi bir ortamda balkona bile çıkartamazsin, ki ilk geceden tecavüz girişimi oldu.

• s01e02
    sürpriz oyuncu.

tom hanks

ilk 2 bölüm sinema tadında. böyle devam ederse yılın dizisi + yeni deadwood 'umuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Aralık 2021; 17:37:58 >
  • kuklacini kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler cevap için hocam. 1883'e dalayım o zaman, bir ara da Yellowstone'a girişirim.

• İlk bölümü izledim bu kadar kaliteli olmasını beklemiyordum. Sağlam western diziye hasret kalmışız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro cok saglam ilk 2 bölüm baya iyiydi.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Jennifer Lawrence'in yanı sıra bazen Florence Pugh'u da hatırlattı bana hocam.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    9.2 olmuş puan, dolar gibi artıyor bu da, ilk başlarda 8.4tu

• Çok sağlam çekmişler hocam çoğu şey yüksek bütçeli bir film gibi ,zayıf kalan kısım hızlı işlemeleri .

Onun haricinde Yellowstone son bölümünün başında kısa bir sahne var spoiler içeren fakat çok güzel bir kovalama sahnesi içeriyor ilgilenen izleyebilir.

• Çeviri gelse de izlesek yılın son bombası gibi duruyor.

• 2. bölüm de çok iyiydi. Yellowstone izleyip de başlamayan varsa kesin başlasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.