Yellowstone 4/8 e başlayacağım fakat önden bir 1883 e bakayım dedim 10 dakikasını yemişim bile çok güzel başladı dizi sinema tadında. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 22 Aralık 2021; 16:59:5 > |
1883 (2021) | Paramount+ (2. sayfa)
-
-
Epic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizi müthiş de ben müziğe de bittim ya. Kendi adıma utandım hatta müzisyenin adını hiç duymadığım için. FF serisi, Iron Man ve Thor'da falan çalışmış, çok dikkat edememişim kendisine.
Bu arada Yellowstone'u izlemediği için buna başlamakta çekinen varsa gönül rahatlığı ile başlayabilir. Okuduğum kadarıyla Yellowstone'daki başrol karakterin büyük dedesi bu dizide velet daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 24 Aralık 2021; 1:3:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Epic bir dizi ama ana müziği bildiğin abdulhamit dizisinin jenerik müziği .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s01e03
diğer bölümlere göre düşük geçti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu bölümü sevdim yavaş işlenmesini karakterleri tanımak için zaman vermesi iyidi.Çok kaliteli bir western film izliyormuş gibi oyunculuklar mekanlar çok iyi.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Hocam,orada almanca konuşuyorlardır kendi aralarında büyük ihtimal alt yazıyla vermek istememişlerdir. -
İlk bölümü izledim ve gayet sevdim diziyi. O dönemi ve Western temasını zaten çok seven birisiyim, son derece memnunum.
-
Diziyi sabaha kadar överim de o kızın saç rengi olmamış. Boyalı saç olduğu çok belli ve o tarihler için absürd duruyor. Ya doğal sarışın birini bulmaları ya da kızın saçlarının doğal rengini kullanmaları gerekiyordu. Röfleli röfleli dolaşıyor arada siyah kısımlar görünüyor falan. Yapacağınız işin ya. Gerçi sonradan fark ettim bu haltı yiyen çok dizi film var. Yine de onlarda bu kadar gözüme batmamış demek ki bu denli rahatsızlık vermemişti.
Sam Elliott içinse ne desem bilemiyorum. 77 yaşında bu neyin karizması böyle be? Yaşlı başlı adamı kıskandım valla.
-
Bu hafta yeni bölüm gelmedi ya Kamera arkası tarzı bir içerik koymuşlar platforma. Bu tarz bir içeriği sezon ortasında koyanı da ilk kez görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 3 Ocak 2022; 22:18:49 >
yellowstone sezon finali.sanırsam oranın reytinge göre 1883 şekillencek
Hoca sen Deadwood'u nasıl izlemedin ya.
-
Eskilerden biraz eksik var ya. Her şeyi izlemiş olsak burada ne işimiz olurdu hocam zaten
Herkesin dişinin inci gibi olması biraz gözüme batıyor, emin değilim ama o dönem böyle değildir diye düşünüyorum. Ancak genel anlamda gerçekten film tadında bir dizi olmuş, izlemesi oldukça keyifli.
-
Bütün sezon bitmesini bekleyip toplu izliycektim ama bölümler yavaş geliyor diye izledim 3 bölümüde. 3. bölüm duragan geçsede konusunu ve western tarzını sevdim. Bakalım nasıl ilerliycek.
-
-
Bu tarz yapımlara hasret kalmışım. Geçtiği dönemi yansıtma, oyunculuklar, hikaye anlatımı çok hoşuma gitti konuyu sulandırmadan gerçekci bir dille anlatıyorlar. Bu arad yönetmene bakınca siması tanıdık gelmişti. Sonradan farkettim Sons of Anarchydeki ilk sezonlarda oynayan polismiş Hell or High Water ve Sicario gibi sevdiğim filmlerinde yazarıymış ilginç oldu bunu yıllar sonra bilmek
-
S104 duragan bir bölüm oldu.
-
s01e05
yönetmen zirveye oynuyor devamlı. sahneler gayet sade ama işleyişi ve oyuncuların etkisi çok başarılı oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X