izlerken read dead redemption havası almak.... |
1883 (2021) | Paramount+ (4. sayfa)
-
-
s01e07
mahalle yanıyor, Elsa bacımız saçıyla meşgul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 6 Şubat 2022; 22:54:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
e07
Böylesi bir kalite uzun zamandır görmemiştim, dizi demeye gönlüm el vermiyor.
-
s01e08
Elsa bacı, her dinleme tesisinde bi tane yavuklu yapıyor.
sezonun en düşük bölümü oldu. finale son 2 bölüm kaldı.
Ablaya bak her bölüm birine aşık oluyor
-
1x8, nazar boncuğu diyelim. Bir karar için komple bölüm ayırmak pek olmamış.
Elsa'ya sabah yola çıkıyoruz demişler
Elsa da demiş peki ben kiminle uyuycam.
-
Kız seks makinesi çıktı ya, gerek yoktu şu kızın tribine koca bir bölüm ayırmaya, şu ana kadar ki en sıkıcı bölümdü.
-
2. sezon onayı geldi.
Elsa Taka tuka dedi Kızılderili oldu beya,tam motor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beşinci bölümde ara verince kalmıştı öyle. Belli ki aynı tas aynı hamam devam ediyor.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Sarı çıyan kutusunu açtırdıktan sonra duramazdı zaten belliydi. Olan kovboy abiye oldu. -
1x9 ilaç oldu geçenki bölümden sonra.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Elsa'nın öleceği belliydi zaten. Yellowstone 4x8'de gösterdikleri flashback'te de yoktu. Yellowstone'un bahsettiğim bölümünü seyredenler zaten direkt 1883'e spoiler yiyerek başlıyorlar. -
Aksiyonu bol, duygusal, üzücü, etkileyici çok acayip bir bölümdü 1x9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 21 Şubat 2022; 21:20:21 > -
yukarda beni engelleyen arkadaşa cevaben;
Yellowstone s04e08'de gösterilen spoiler sahne,
s01e09
sezonun en hüzünlü bölümlerinden oldu. Taylor üstat nerden nasıl eğitim görmüş ama her duygunun hakkını veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 22 Şubat 2022; 0:15:46 >
Harika bir bölümdü. O kadar western yapımları izlemişimdir veya oynamışımdır Red Dead Redemption 2 ve 1883 bu bölümü en hüzünlü sahneler oldu benim için. Çok güzel bir şekilde ilk bölümdeki olaya bağladılar.
-
Son iki bölümü art arda biraz atlayarak izledim.8 .bölüm açık ara en vasat bölüm olabilir 9.bölümde ise
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.kızılderili reisin soğukkanlılığı balon geldi onun haricinde bayağı iyidi. -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Elsa Dutton, Shea Brennan ve Josef'in hikayesini başarılı bir şekilde sonlandırdılar. Bu bölüm ağlattı ama sonuç olarak saçma sapan gerçek dışı olaylara girişmediklerine sevindim. :) 1883 dizisi üzerinden daha devam ederler herhalde çünkü Paramount+ bayağı istekliymiş. -
Güzel final oldu. Hatta böyle bitse kabul edilir yani.
2. sezon gelince elbette izleyeceğiz. 8.5/10'u rahat var dizinin. Fırsat bulabilsem Yellowstone'a da girişeceğim de çok fazla içerik yağıyor. Epey bir süre ertelerim muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 27 Şubat 2022; 17:33:0 >
bu dizi ödül almazsa fena eleştiririm. aradığımız herşey vardı.
sezon finali 9/10
dizi geneli 8.7/10
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X