Şimdi Ara

1883 (2021) | Paramount+ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
4.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izlerken read dead redemption havası almak....

• s01e07
    mahalle yanıyor, Elsa bacımız saçıyla meşgul.

Ilyas Salman 'ın Sarı mercedes filmi gibi, kafilenin başına gelmeyen kalmadı. Sahi bu yolculuğa neden çıkmışlardi, herhangi bir şehirde durup kalsalardi, daha uzun ömürlü olurlardı.

Tornado sahneleri film kalitesinde. paraya kıymışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 6 Şubat 2022; 22:54:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e07

Böylesi bir kalite uzun zamandır görmemiştim, dizi demeye gönlüm el vermiyor.

• s01e08

Elsa bacı, her dinleme tesisinde bi tane yavuklu yapıyor.
    sezonun en düşük bölümü oldu. finale son 2 bölüm kaldı.

• Ablaya bak her bölüm birine aşık oluyor

• 1x8, nazar boncuğu diyelim. Bir karar için komple bölüm ayırmak pek olmamış.

Dizinin başında Elsa'nın feryat kopardığı sahne muhtemelen Sam'in ölümü.

• Elsa'ya sabah yola çıkıyoruz demişler

Elsa da demiş peki ben kiminle uyuycam.

• Kız seks makinesi çıktı ya, gerek yoktu şu kızın tribine koca bir bölüm ayırmaya, şu ana kadar ki en sıkıcı bölümdü.

• 2. sezon onayı geldi.

• Elsa Taka tuka dedi Kızılderili oldu beya,tam motor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beşinci bölümde ara verince kalmıştı öyle. Belli ki aynı tas aynı hamam devam ediyor.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Sarı çıyan kutusunu açtırdıktan sonra duramazdı zaten belliydi. Olan kovboy abiye oldu.
  • 1x9 ilaç oldu geçenki bölümden sonra.

Elsa gidici.

• Spoiler,

Elsa'nın öleceği belliydi zaten. Yellowstone 4x8'de gösterdikleri flashback'te de yoktu. Yellowstone'un bahsettiğim bölümünü seyredenler zaten direkt 1883'e spoiler yiyerek başlıyorlar.
  • Aksiyonu bol, duygusal, üzücü, etkileyici çok acayip bir bölümdü 1x9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 21 Şubat 2022; 21:20:21 >
  • yukarda beni engelleyen arkadaşa cevaben;
    Yellowstone s04e08'de gösterilen spoiler sahne,

Elsa orda yok, belki kızılderili yavuklusuna dönmüş olabilirdi. Ama hamile çıkmaması ve şimdi de ölecekmiş gibi göstermeleri, demekki Dutton soyu, küçük erkek çocuk John ile devam edecek.

s01e09
    sezonun en hüzünlü bölümlerinden oldu. Taylor üstat nerden nasıl eğitim görmüş ama her duygunun hakkını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 22 Şubat 2022; 0:15:46 >
  • Harika bir bölümdü. O kadar western yapımları izlemişimdir veya oynamışımdır Red Dead Redemption 2 ve 1883 bu bölümü en hüzünlü sahneler oldu benim için. Çok güzel bir şekilde ilk bölümdeki olaya bağladılar.

• Son iki bölümü art arda biraz atlayarak izledim.8 .bölüm açık ara en vasat bölüm olabilir 9.bölümde ise

Spoiler,

kızılderili reisin soğukkanlılığı balon geldi onun haricinde bayağı iyidi.
  • Spoiler,

Elsa Dutton, Shea Brennan ve Josef'in hikayesini başarılı bir şekilde sonlandırdılar. Bu bölüm ağlattı ama sonuç olarak saçma sapan gerçek dışı olaylara girişmediklerine sevindim. :) 1883 dizisi üzerinden daha devam ederler herhalde çünkü Paramount+ bayağı istekliymiş.
  • Güzel final oldu. Hatta böyle bitse kabul edilir yani.
    Yerleşecekleri yere ulaştılar ve yolculuk tamamlandı. Shea sahile gitti karısının isteğini gerçekleştirdi, sonrasında kendini de vurdu Elsa kendi tasvirindeki cennete kavuştu, Thomas ve Naomi hâlâ birlikteler. Keşke James ve Margaret'i de gösterip bitirselerdi valla.

2. sezon gelince elbette izleyeceğiz. 8.5/10'u rahat var dizinin. Fırsat bulabilsem Yellowstone'a da girişeceğim de çok fazla içerik yağıyor. Epey bir süre ertelerim muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 27 Şubat 2022; 17:33:0 >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

james&margaret yellowstone üzerinden azar azar verirler.

bu dizi ödül almazsa fena eleştiririm. aradığımız herşey vardı.

sezon finali 9/10
    dizi geneli 8.7/10

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.