Şimdi Ara

18500 civarı dizel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2008 ve üzeri 100.000 km civarı 18000-20000TL civarı baktığımda

    Linea 1.3 ve Clio 3 1.5

    az yakan, istanbul içi rahat kullanılır, parça ve satış problemi olmayan araçlar gibi gözüyor.

    forumdaki ayrı ayrı mesajları okudum. genelde
    clio 65bg versiyonlar düşük performans deniliyor. Linea 1.3 90bg ile karşılaştığında performans ve sürüş rahatlığı olarak ne dersiniz?

    her ikisini de kullanan var mı?
    herkez gibi ucuz olsun, az yaksın, çok gitsin diyorum ama sonuçta herşeyi mükemmel olunca parası olmaz. Orta noktayı bulmak, almadan tüh bunu bilmiyorduk dememek için önerilerinizi beklerim. veya benzer kriterlerde bir öneriniz var mı?



  • hocam örnek ilandaki araçlara bakabilirsin hem1.3 multijet dizel hem düşük km yüksek model bagaj problem değilse tavsiye ederim...

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-2011-tata-vista-boyasiz-1.3-m.jet-dizel-full-paket-121517016/detay
  • o paraya haşat olmayan linea olmaz.

    aşağıdaki punto 1.3 multijet ile en az yakan araçtır.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-dizel-punto-121549104/detay
  • O paraya dizel linea bulamazsın.Punto bulunabilir ancak.Punto yada c3 öneririm ben

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bakmadan-gecme-derim-121433656/detay
  • Seat İbiza 1.4 TDI Signo ya da S-Rider bakabilirsiniz. Clio'dan kaliteli bir araç. Ayrıca dizel motoru mazot seçmez bakımı aksatılmadan 500.000km rektefiye görmez.

    O paraya alınacak en donanımlı araçlardan. Hız sabitleyici, dijital klima, 4 cam otomatik önler tek dokunuş, ön/arka sis farları, 15' alüminyum alaşım jantlar, 6 hoparlörlü ses sistemi, 2 hava yastığı, EBD destekli ABS vs vs..

    Detaylı bilgi isterseniz yazabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yazdiklarini bulamazsin bulursan bnada soyle. O para en iyi araba stilo yada alfa 147dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya 2008 ve yukarısı dizel araba olarak ancak TAKSİ ÇIKMASI Dacia Logan bulursunuz..Fiat Linea, Clio sümbül.. Temiz DİZEL arabayı o model o fiyata vermezler...Alıp tamiriyle yenilemesiyle uğraşırsınız..
  • clioyu savunanlara yukarıdaki postlarda arkadaşlarım gerekli cevabı vermiş o yüzden muhattaba almaya bile gerek duymuyorum. umarım trafikte karşılaşırız da sizde nasibimi alırsınız güzide iltifatlarımdan
  • Hyundai Getz dizel vgt bulabilirsin kendim kullaniyorum bakkimlari haric sorun cikarmadi ayrica motoru cok performansli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

    clioyu savunanlara yukarıdaki postlarda arkadaşlarım gerekli cevabı vermiş o yüzden muhattaba almaya bile gerek duymuyorum. umarım trafikte karşılaşırız da sizde nasibimi alırsınız güzide iltifatlarımdan

    gereksiz adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Like A Warrior


    quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

    clioyu savunanlara yukarıdaki postlarda arkadaşlarım gerekli cevabı vermiş o yüzden muhattaba almaya bile gerek duymuyorum. umarım trafikte karşılaşırız da sizde nasibimi alırsınız güzide iltifatlarımdan

    gereksiz adam

    lütfen sözlerinize dikkat ediniz askerde beraber bot bağlamadık hiç haz etmem böyle milletle laubali olan insanlardan.




  • 1.3 motor kalkışta 1.5 e göre daha sağırdır... yada isteksiz...

    yokuşlarda 1.3 te ne oldugunu şaşırırsın ... 65hp asfaltı yırta yırta çıkar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

    şu cliolara o paraları veriyorlar ya resmen acıyorum. yolda ne zaman clio görsem sahibine etmediğim küfür kalmıyor hemde bunu yaparken zevk alıyorum sebebi ise o teneke parçasına o paraları veriyorlar diye

    Milletin arabasından size ne?İster gider clio alır ister gider 1990 golf alır ister gider 2013 linea alır.Bu insanların gelir durumu ve tercihleriyle alakalıdır.Size küfür etme hakkını hiç bir şekilde vermez bu?Kendinizi çok yüksekte görüyorsunuz sanırım.Çocukluğunuzda problemler olabilir bence üzerine bir düşün
  • Linea'nın benzinlisi bence gayet az yakıyor zaten.. Aracı çok kullanmayacaksanız benzinlisi hem fiyat yönünden uygun hemde tüketimi güzel..
  • cevaplar için teşekkürler.


    Linea kullanan arkadaşım var genel olarak memnun. Bende kısa süre kullandım rahat kolay kullanışı var. Clio 3 HB 1.5 65bg ile karşılaştırdığımızda ne dersiniz? ikisini de deneyen oldu mu?

    1.3 Linea 90bg sanırım, kalkışta kalmıyor gibi ) ama turbosu devreye giren devire çıktığında nispeten performans veriyor. Ekonomik araçlar olduğu için zaten çok seri olmasını beklemek zor. Clio 1.5 ama genelde 65bg lik modeller var.


    Clioya araba değil demekle, kullananlara küfür etmek arasındaki farkı düşünüp hala aynı şekilde yazıyorsan diyeceğim birşey yok. Clio alırsam trafikte zevk alacağın biri daha olur ! Küfür edeceğin bir araç daha istemiyorsan bütçeye uygun bir link ver bakalım küfür etmediğin kimler varmış trafikte onu da görelim.

    18000-20000 farklı araçlar var şeklinde yazanların önerilerini ve linklerine bakıyorum. Zaten buraya yazmamın nedeni farklı önerisi olan varsa öğrenmek. Piyasada rahat alınıp satıla temel düzeyde konfor sunup, az yakan araçlar olduğu için temelde Linea ve clio hb dediğimi yazdım. malum siteden 17000 - 20000 arası 130000km ye kadar 2006 üzeri marka sınırlamasız araştırma yapıyorum. İlanlarda yazılanlar gerçek olsa aradığım şekilde var bir kaç tane ama local boya diyip, komple hasarlı çıkanlar olduğu için şans bakacağız.

    2008 olmaz 2006 olur 18500 olmaz 20000 olur, cazip gelen bir araç bulunduğunda ufak tefek değişiklikler olur mutlaka. Bende bmw, golf isterim ama 2007-2008 yerine 20 yıllık araba da almak istemiyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.