|
|

1 Mobil
|
|
Uzun bir karar verme aşamasından sonra cesmuru arkadaşımızında tavsiyesini dinleyerek mondeo almaya karar verdim ve 2009 model 42 bin km de, çok temiz bir 1,6 titanium buldum ve 37,500 tl ye hemen aldım, evet şehir içinde biraz çok yakıyor fakat verdiği haz ve sürüş keyfi ağır bastığı için insan sorun etmiyor, çok km yapanlar için LPG taktırması gerekebilir. onun dışında dört dörtlük bir araç, passatlardan 9 cm daha uzun ve içi hangar gibi :) bu paraya alınabilecek en güzel aracı aldığımı düşünüyorum, kullanmaya başladıktan sonra çok doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım, cesmuru arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim.
|
Ford Mondeo Alınır mı?
Ford Mondeo, uzun yıllardır tercih edilen bir otomobil modelidir. Peki, Mondeo alınır mı? Bu konuya yanıt vermek için Ford Mondeo'nun özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bakalım.
Ford Mondeo Nasıl Bir Araba?
Ford Mondeo, orta boy bir aile sedanıdır. 2014 yılında yenilenen model, modern bir tasarıma ve gelişmiş teknolojik özelliklere sahiptir. Araç, 1.5 litrelik dizel ve benzinli motorlarla satışa sunulmaktadır.
Ford Mondeo Nasıl Alınır mı?
Ford Mondeo, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun farklı donanım seçenekleriyle satın alınabilir. Aracı sıfır veya ikinci el olarak tercih edebilirsin. İkinci el Ford Mondeo alırken, aracın geçmişini ve bakım durumunu dikkatlice incelemelisin.
Ford Mondeo Neden Tutulmuyor?
Ford Mondeo, segmentindeki diğer modellere göre daha az tutulmaktadır. Bunun nedenleri arasında yoğun rekabet, daha yeni modellerin çıkması ve marka algısı yer almaktadır. Ancak Mondeo, hala güvenilir ve konforlu bir otomobil olarak tercih edilmektedir.
Ford Mondeo Tutuluyor mu?
Evet, Ford Mondeo hala belirli bir kullanıcı kitlesi tarafından tutulan bir otomobildir. Aracın geniş iç hacmi, konforlu sürüşü ve uygun fiyat aralığı, onu aileler ve iş insanları için iyi bir seçenek haline getirmektedir.
Sonuç
Ford Mondeo, özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurduğumuzda, alınabilecek bir otomobil olarak değerlendirilebilir. Aracın tutulmama nedenleri arasında yoğun rekabet ve yeni modellerin çıkması yer alsa da, hala güvenilir ve konforlu bir seçenek sunmaktadır. Ford Mondeo almayı düşünüyorsanız, ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak en uygun seçimi yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 10 Nisan 2013; 21:33:09 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
| _____________________________ |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo810 -- 11 Nisan 2013; 8:16:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Nisan 2013; 13:43:12 > |
|
|
|
|