Şimdi Ara

185 cm boya 85 kilo çok mu fazla??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aylık falan body geçmişim var fazla dayanamadım. Omuzlar, kollar falan iyi ama o kadar mekik çekmeme rağmen karın kısmı biraz geniş. dar kalıp giymeyi sevdiğimden biraz kötü duruyor. önerileriniz var mı bel ve karın bölgesi inceltmek için?

• Değil. 178 boy 88 kiloyum
  • Hayır degil. Şanslısın
  • bende 185-84 ama bi 3-4 kilo veririsem tam olacak 80 ideal bence bizim boya
  • 183 boy 84 kilo. Bodye ara verdikten sonra 5 kilo aldım göbek biraz şişti onu eriteceğim ama kalıplı olmak iyidir. 170 boyda 80 kilo adamlar gördüm bildiğin obez gibi duruyorlar.
  • 5 kilo verdin mi tam olur benim ki nasıl 183 boy 70 kilo
  • boy 1.91 kilo 106.. sen düşün artık senin durum iyi mi değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.85 boya ideal kilo kaçtır ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsaraga

5 kilo verdin mi tam olur benim ki nasıl 183 boy 70 kilo

Atletik duruyorsan sorun yok, kambur zayıf veya vücudun orantısız ise kötü..
  • 1.78 85 kg
  • 1.90 boy 90 kilo ama hiç kimse 90 kilo gostermiyorsun diyor.
  • Ben de 1.83 boy 83 kiloyum. Göbeğimi bir türlü eritemiyorum. Kollar, bacaklar ve yüz normal ama göbeğim kötü...
  • Bende kilo alamıyorum anasını satayım ya Benim yediğimi öküz yemiyo ama yinede kilo alamıyorum. Boy 1.85 kilo 70 çelimsiz duruyorum
  •  185 cm boya 85 kilo çok mu fazla??
  • Boyla kilo arasında 10 fark olması lazım benim bildiğim

Ör // Boyun 1.90'sa Kilo 80 olmalıdır diye biliyorum.
  • belirli bi ölçü yok vücut yapısıyla alakalı.mesela ben biraz kaslıyım,ama aynı zamanda iri yapılıyım 173. boya 78 kiloyum ama şişman değil fit duruyorum.her bünyeye göre değişir.vücut yapımdan dolayı çokta güçlüyüm allah vergisi 5 kilo fln alsam şişman dururum ama sanırım.
  • Dostum 5-8 kilo versen cillop gibi olursun.
  • yüksek viteste bisiklet sürün hergün....göbeğiniz deli gibi erir...yanlız hemen hemen hergün sürmeniz lazım....
  • 1.89 benim 98 kiloyum hafiften diyetteyim seninki normal yinde de 2-3 kilo verirsen belki daha iyi olabilir mekik sehpası edin çapraz çek başka türlü gitmez oralar öldürür insanı.
  •  185 cm boya 85 kilo çok mu fazla??
  • Mükemmel
    boy:190 kilo:70
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.