Şimdi Ara

180 Km ile giderken , yavaş gitme hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
4.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bir yazı okudum oradan aklıma geldi

180 KM Hizla giderken bile araç size yavaş gidiyormuş hissi veriyor

Bu tarz arac'a sahip olan var mı ?

Hangi Marka ve Modeller

Not: Yer'e ne kadar yakınsa araç o kadar size daha hızlıymış hissi verir 100 km bile bazı araçla çok hızlı gelir

• Yukardeyken şerit çizgileri uzun göründüğü için yavaş gidiyormuş hissi oluşur.Yere yakınken tam tersi kısa görünür.
  • eski kasa mitsubishi L200e binin 100le giderken 200 le gidiyo gibi oluyo :D yeni çıkan çoğu araçlar hızı göstermiyo + olarak şey de etkiliyo mesela 0dan 120ye çıkarsın sabit gidersin normal gelir, 180den 120ye inince bana gitmiyo gibi geliyo araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddemons -- 9 Temmuz 2016; 14:21:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok lükse gerek yok çoğu araç o hissi verir yani bizim 99 scenic verdiğine göre hepsi verir
    Tabi bu his yan camdan bakana kadar sürüyor

• TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    yüksek olduğu için heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

Yukardeyken şerit çizgileri uzun göründüğü için yavaş gidiyormuş hissi oluşur.Yere yakınken tam tersi kısa görünür.

arkadaşın dediği doğru. örnek olarak uçağa bindiyseniz sanki uçak çok yavaş gidiyormuş gibi hissedersiniz.

bu arada ben de l300 ile 100e çıktığımda arabanın içinde kıyametler kopuyor, bi o yana bi bu yana savrulmaya başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 9 Temmuz 2016; 14:39:26 >
  • Yeni nesil bir çok c sınıfı ve üstü araç düz yolda otobanda vs. 180 gibi hızlarda tedirgin etmez. Zaten direksiyonu düz tutmak yeterli herhangi bir zorluğu yok bu hızların. Önemli ve zor olan hızlı ve limitlerde viraj dönmektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scooter 70 km yol gider mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 100 den sonra uçuşa geçiyorum sanki,daçya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Yeni nesil bir çok c sınıfı ve üstü araç düz yolda otobanda vs. 180 gibi hızlarda tedirgin etmez. Zaten direksiyonu düz tutmak yeterli herhangi bir zorluğu yok bu hızların. Önemli ve zor olan hızlı ve limitlerde viraj dönmektir.

en önemli o bazen virajlar o kadar sert ki bir anda hız limiti 60 km hıza indirmek gerekiyor...
  • S40dan sonra 3.20 bu hissi her yola çıktığımda veriyor

• E serisi.alfa 159 bmw 3 5.

• 1 yıl kullandığım en yeni kasa C180 AMG öyleydi 200 ile giderken bile rahat ve yavaş hissettirirdi.

• `bELa ` kullanıcısına yanıt
    kullandım ama bana pek öyle gelmedi
  • Focus2 ile 180-190 gibi hızlarda giderken arabanın içinde normal bi sohbet ediyoruz arkadakiler ibreye bakmadıkça haberleri olmuyor :) Gerçek manasıyla hissettirmiyor araba.
  • Bu biraz da aracın içine aldığı motor, rüzgar sesi ya da yolu hissettirmesi gibi şeylere bağlı.

Aynı kasa aracın 1.6 100-120 hp arası versiyonunda muhtemelen 150-160'dan sonra artık sınıra doğru yaklaştığınızı hissedersiniz ama 2.0 140-150 hp olanda bu hızlar çok yumuşak gelir.

Motor sesi çok önemli. Örneğin kullandığım araçta (407 1.6 hdi) 130'u geçtikten sonra sırf motor sesine bağlı olarak çok hızlandım hissi uyanmaya başlıyor bende, halbuki araçta ne bir sarsılma var ne de yolda gezinme. Büyük ihtimal aynı araç 6 vites olsa böyle hissetmeyeceğim.

• Dün gece İzmir'den İstanbul'a döndüm.Balıkesir'e kadar, Bursa otobanı ve Bursa'dan Osmangazi Köprüsü'ne kadar olan bölüm dahil baya uzun bölümlerde 180 altına düşmedim.Zaten 150 ye falan düşünce orta şeritte dahi olsam, ticariler dahil herkesten selektör yedim.Ki bir ara 140 a falan düştüm üst üste 3-4 ticari araç ve Sprinter - Carevelle tarzı araçlardan da selektör yedim.130 la giden kimse dahi yok en aşağı 150 .Bende bu ' manyaklara ' uyup baya bastırdım .

180 le giderken zaten Mondeo bana mısın demiyor ama olayın kötü yanı 100'e falan düşünce meydana çıkıyor.100 le yol bitmiyor, 30 la gidiyormuşum gibi hissediyorum.

• LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    o yol baya virajlı nasil akhisar , bursa girişi ve manisa cıkısında ki dağlarda 180 km ile gittiniz anlamıyorum.

Çok sert virajlar var

ayrıca manisa çıkışı double yol ama kırmızı ışıklar çok
  • Zamanında bir abimiz ile İzmit'ten İstanbul'a gidiyorduk o zaman daha yeni e serisi almıştı adama dedim ki abi Allahın aşkına bas biraz içim daraldı yavaş gitmekten... Bana hafifçe bir tebessüm edip "ibreye bir bak" dedi o an şok olmuştum ibre 180 de idi...
  • Megan 1 makyajlı kasa 2.0 motor gerçekten tamda öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Zamanında bir abimiz ile İzmit'ten İstanbul'a gidiyorduk o zaman daha yeni e serisi almıştı adama dedim ki abi Allahın aşkına bas biraz içim daraldı yavaş gitmekten... Bana hafifçe bir tebessüm edip "ibreye bir bak" dedi o an şok olmuştum ibre 180 de idi...

bu konuda kim ne derse desin mercedesi tek geçerim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.