Şimdi Ara

180 Km ile giderken , yavaş gitme hissi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
2
Favori
4.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu his aynı zamanda, "Şimdi bir yere vursam burnum bile kanamaz bu hızla" hissiyatı verir. Ancak kazın ayağı öyle değil. Dikkatli olmak gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 9 Temmuz 2016; 16:40:43 >
  • 7.30i de bide yavaşlamayı deneyin. Araç yığılıp kalmıyor. Diğerleri anı frende öne secde ettirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dakika 90la git, sonra 130la git uçuyor gibi gelir. Ama 160dan 130a in gitmiyor gibi gelir. Yol çizgileri uzadıkça yavaş gidiyormuş hissin artar. Otobüsle 100le giderkenki algı ile motosikletleki 100le giderkenki bambaşkadır. 2. viteste 90la git Allahım sana geliyorum dersin, 6. viteste 90la git mehh dersin. Mahalle arasında 2. viteste 70le git adrenalin coşturursun (gitme) ana yolda 70le git at arabası dersin. Uçağa bak gitmiyor gibi gelir ama 900le gidiyordur. Baktığın mesafe uzayıp genişledikçe bu his artar. Bu ve buna benzer örnekler tamamen göz yanılgısı ve duyularınla alakalı.
    sana tavsiye 180le giderken yavaş gibi geliyorsa sol taraftan camdan bak dışarı hızlı gittiğini anlarsın, ya da KAZA YAPTIĞINDA anlarsın hızını
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Dün gece İzmir'den İstanbul'a döndüm.Balıkesir'e kadar, Bursa otobanı ve Bursa'dan Osmangazi Köprüsü'ne kadar olan bölüm dahil baya uzun bölümlerde 180 altına düşmedim.Zaten 150 ye falan düşünce orta şeritte dahi olsam, ticariler dahil herkesten selektör yedim.Ki bir ara 140 a falan düştüm üst üste 3-4 ticari araç ve Sprinter - Carevelle tarzı araçlardan da selektör yedim.130 la giden kimse dahi yok en aşağı 150 .Bende bu ' manyaklara ' uyup baya bastırdım .

180 le giderken zaten Mondeo bana mısın demiyor ama olayın kötü yanı 100'e falan düşünce meydana çıkıyor.100 le yol bitmiyor, 30 la gidiyormuşum gibi hissediyorum.

Hocam o arabayla da hız yapılmayacaksa neyle yapılacak.240 hp uzun yolda kim bilir ne keyiflidir.

• f10 520 bmw test ederken bunu yaşamıştık. O an ben sürmüyordum ve arkada oturuyordum süren arkadaşıma kaçla gittiğimizi sorduğumda 180 demişti ki başka arabaların 120-130u gibi bir gidişi vardı, oldukça beğenmiştim bu oturaklılığını. Aynı şey w212 e serisinde yok kesinlikle. Onu da test ettikten sonra büyük hayal kırıklığına uğradık.
  • vozer kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 6 olsa bisey farketmez 1.6 hdi lerde 6 vites 308 var 129 a kadar araba yağ gibi gidiyor hiç bi ses gurültü yok 130 olduğu an ğuuuuu diye notor sesi giriyo birden bire gelmesinin nedenini çözemdim.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    her kafadan bi ses cıkıyor birisi e serisi ile çok iyi derken , siz Bmw 5.20 çok iyi iken E serisi bu konuda kötü diyorsunuz
  • eko33 E kullanıcısına yanıt
    Koltugu öne çekmekle , Arkada kullanmak bu his konusunda değişiklik gösterior mu

Ucakta yan camdan bakıyorum yine yavaş duruyor ?
  • Duster var 90 hp 5 ileri arac 100u gecince sanki bana 150 ile gidiyormusum gibi geliyor 120 kmyi bulunca sanki yolda en hizli benmisim gibi hissediyorum buda egomu tatmin ediyor

• Duster ile bana da oyle oluyor. 185 deneyebildim en son. Bastikca basasi geliyor insanin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

her kafadan bi ses cıkıyor birisi e serisi ile çok iyi derken , siz Bmw 5.20 çok iyi iken E serisi bu konuda kötü diyorsunuz

1 ay olmadı majyajlı w212 test edeli e180 otm. Hayatımda bindsiğim en kötü e serisi. w124 ve w210 kullandım. Arabada bir motor sesi var bugün renault clioda daha iyi izolasyon vardır. Rezalet motor kucağınızda gibi tüm ses içeride. Rüzgar ve yol iyi motor devir düşükken de iyi. Ama hızlanmaya kalktığınız an iş bitiyor. Eski e serilerine gör ekalite inanılmaz düşmüş hiç beğenmedim. Ben f10 çok sevmem, w212 varken hayatta alınmaz derdim ama testten sonra mercedes gözümden çok düştü. Daha önceki e kasalardaki ağır tok alman hissi, ağır kalite imajı, sağlamlık kalmamış. Üst ferah motorlarla daha iyidir belki ama e180 böyle bir imaj bıraktı bende. f10 çok daha rafine bir e sınıf araç olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: reddemons

eski kasa mitsubishi L200e binin 100le giderken 200 le gidiyo gibi oluyo :D yeni çıkan çoğu araçlar hızı göstermiyo + olarak şey de etkiliyo mesela 0dan 120ye çıkarsın sabit gidersin normal gelir, 180den 120ye inince bana gitmiyo gibi geliyo araba

Bir zamanlar petrollere yaldır yaldır dalma sebebimdi. Yavaşlıyorum girmek üzere araba hatırı sayılır derecede yavaşlıyor durmuş gibi geliyor. Petrole bir giriyorum Allaaaah
  • Seat ibiza cupra

Ferrari F50

Yalniz araclar kirmizi olacak beyaz cupra veya sari F50 test ettim ayni his olmadi .

• Ben transporterda 180-200 arası giderken hiç hissetmiyorum bu yüzden vw :)
  • Hız körlüğü gibi bir olay var. Uzun süre 90-100 ile gidin sonra 180 e çıkın çok hızlı ve güvensiz gelir.ama bir süre 200+ hızlarda gidin sonra 180 e düşün yavaş ve güvenliymiş hissi verir. Yolun durumuda önemli bir faktördür.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

ben 100 den sonra uçuşa geçiyorum sanki,daçya

Sizin ki iyiymiş hocam. Benimki 70ten sonra havalanma başlıyor. 60 la giderken yavaş git diyorlar arkadan. (206)

• 24 saatliğine insignia kampanyasından araç almıştım. Ses yalıtımı bakımından mükemmel değildi ancak yola oturma bakımından çok iyiydi çok güvenli hissettiriyordu 180 le giderken bile. Tabi o araçta bulunan adaptif süspansiyonun da bunda rolü oldukça büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 9 Temmuz 2016; 19:34:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

Sizin ki iyiymiş hocam. Benimki 70ten sonra havalanma başlıyor. 60 la giderken yavaş git diyorlar arkadan. (206)

okadar kötüyse bian önce kurtul,ben artık yavaş kullanmaktan sıkılmaya başladım hızlanıncada tedirgin oluyorum ,arabada çocuklarda var ilk fırsatta yol tutuşu iyi bir arabayla değiştiricem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

okadar kötüyse bian önce kurtul,ben artık yavaş kullanmaktan sıkılmaya başladım hızlanıncada tedirgin oluyorum ,arabada çocuklarda var ilk fırsatta yol tutuşu iyi bir arabayla değiştiricem.

İmkanlar bunu gerektiriyor be abi...

• 2004 polo
    2002 civic
    2004 accord
    2005 bmw 5

arac sinifi buyudukce, yol tutus arttikça suspansiyonlar sertlestikçe hizi daha az hissediyorsun. Araç yoldaki kasislerde fazla salınıma girmiyor. Rüzgar sesi de düştükçe, motor hacmi artıp beygir yükseldikçe motor sei de azalıyor, süratli gittiğin anlaşılmıyor.

5 kasa bu noktada gayet iyi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.