Şimdi Ara

18 saniye tutun akıllısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun ortadaki kırmızı kareyi mavi şekillerden kaçırmak 18 saniyeden fazla yapan akıllıdır hadi bakalım(yanlara dikkat yanlara çarpıncada yanıyoruz)
    tıklayarak oynu başlayın

• 20,141 yaptım
  • akıllı

• ss koyardım ama imageshack kullanmıyorum isteytenler emailini atsın kanıtı gönderiyim
  • kanıt isteyen kim
  • dimi herkes zeki olup olmadığını biliyo ben sınıfın çoğunluğuna göre sınıfta en zzekiyim mesela
    not:doğru cidden
  • Rekor için Tıkla :)

ee bakalım geçen olucak mı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12:30 a neden Yarım diyoruz ?
    18 yıl önce açıldı
    1 Dk'da Kaç Kelime Yazıyorsunuz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlamadığım birşey var , bu oyunun zeka ile ne alakası var ?Tamamen El becerisi ve el çabukluğu gerektiren bir oyun
  • aslında alakası yok refleks...eğer zekayla ilgili olsaydı dünyanın en zeki insanları formula1 şövörleriydi çünkü onlar en az 40 jet sürücüleri 30 doktorlar da en az 20 yaparmış
  • bu oyunda çok eskidi yahuneyse şimdi vaktim yok sonra oynarım.sağol paylaşım için
  • en fazla 24 yaptım
  • 29 s
  • zeka hikayesi espiri zaten orada takılmayın bu arada güzel rekorlar bende 33 yaptım
  • bu oyun the crimsin altında vardı bir ara onda 36 yaptom bunda 25 (küsüratı hatırlamıyom>)
  • Ben 18 yaptım (17 küsür de bakmayın siz :D) bu arada crims oynayan başka varmı?=
  • 21 yaptım daha fazlası olmuyor.
  • paylaşım için saol
  • Alın size rekor bence bu oynun zekayla alakası yok mouse u tutmayı bilen herkes çok rahat 18 sn yapar

18 saniye tutun akıllısınız

Edit:resmi koymayı unutmuşm (ohooo 2 saatte upload edio sabır sabır nereye kadar :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwex -- 13 Ocak 2007; 17:01:37 >
  • 18.312
  • 27 sn yaptım fakat zekayla bunun ne alakası var anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLCoHoL111 -- 14 Ocak 2007; 10:27:32 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.