Şimdi Ara

Bilgisayarınızı Günde 10 saat açık bırakarak para kazanın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayı anlatmadan önce şunu söylemek istiyorum her işte olduğu gibi bunda da yatırım yapacaksınız risk olmadan kazançta olmaz!

Öncelikle ne kadar yatırımla ne kadar kazanacaksınız onu şu fotoğrafla gösteriyim..

Bilgisayarınızı Günde 10 saat açık bırakarak para kazanın..
    Ben şu an evimde 4 bilgisayar açık tutuyorum günlük 80 $ kazanıyorum..
    Aldığım 4 üyelikte platin paket olup artık kariyer yapma zamanı diyerek sizleri de bu işe teşvik etmek istedim.
    Bunu meslek haline getirmeyi amaç edindim.Çok fazla araştırma yaptım bu işe girebilmek için artık size de anlatma zamanı geldi.

İsterseniz ek gelir kapısı olarak kullanabilir isterseniz meslek edinebilirsiniz..

Sistemin ne olduğuna gelirsek sistemin adı Kairos Teknoloji bir güvenlik şirketi.. Bir çok büyük firmayla çalışıyor.

Çok uzun tutmak istemiyorum aşağıda iletişim bilgilerim var yatırım yapmak isteyenler bana ulaşabilir.

Bu işle uğraşmak,konu hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar için hazırladığım video ;

https://www.youtube.com/watch?v=QYdoM1po1pM

İletişim adresim:
    [email]kairostekno48@gmail.com[/email]
    https://www.facebook.com/gokhan.kairos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kairosteknolojii -- 6 Temmuz 2016; 22:56:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarınızı Günde 8 Saat Açık Bırakarak Para Kazanın

Bilgisayarınızı uzun süre açık bırakmanın para kazanma fırsatı sunduğuna dair bir inanış bulunmaktadır. Aşağıda, bilgisayarınızı günde 8 saat açık bırakarak para kazanabileceğiniz bazı yollar açıklanmıştır:

• Görev İşleyicisi Olmak: Çevrimiçi platformlarda kayıt olarak, görevleri tamamlayarak ve ödeme alarak gelir elde edebilirsiniz. Görevler arasında anket doldurma, videolar izleme ve sosyal medya hesaplarını yönetme gibi basit işlemler yer alır.

• Kripto Para Madenciliği: Kripto para madenciliği, bilgisayarınızın hesaplama gücünü kullanarak yeni kripto paralar oluşturma sürecidir. Bilgisayarınızın 8 saat açık kalması, madencilik sürecine katkıda bulunabilir ve size gelir sağlayabilir.

• Çevrimiçi Oyunlar Oynamak: Bazı çevrimiçi oyunlar, oyun içi para birimi veya diğer ödüller kazanmanıza olanak tanır. Bu ödülleri gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.

• Reklam İzlemek: Bazı uygulamalar ve web siteleri, reklamları izlemenize karşılık ödeme yapar. Bilgisayarınızı 8 saat açık bırakarak arka planda reklamları çalıştırabilir ve gelir elde edebilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

• Bu yöntemlerin büyük miktarlarda para kazandırmadığını unutmamak önemlidir.
    • Bilgisayarınızı uzun süre açık bırakmak elektrik faturalarınızı artırabilir ve donanıma zarar verebilir.
    • Sahte veya yasa dışı planlara dikkat edin.
    • Her zaman saygın platformları ve uygulamaları kullanın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yeni nesil Mega holding, hiç mantıklı gelmiyor. Umarım daha fazla insan bulaşmadan mevcut katılımcılar da kurtulur.

Edit : Editliyorum çünkü bir kaç şey söyleyeyim istedim. Mega holding'i bilen biliyor zaten. "Para ver, içeride para kalsın ve daha sonra gelen katılımcılardan komisyon al sen de kazan" şeklinde ilerleyen saadet zinciri.. Bu kairos da arkadaşımın beni bilgilendirmesi ile bilgi edindiğim bir saadet zinciri. Bilgisayar açık kalıyor da herkes para kazanıyor da vesaire şeklinde. Sözde bilişim güvenliği konusunda hizmet veren firma çalıştığı kurum ve kuruluşların dosyalarını bünyesinde barındırdığı yani bu saadet zincirine katılan kişilerin bilgisayarlarında bulunduruyor. Bu şekilde güvenliği mi arttırıyorlar, başka bir şey mi yapıyorlar bilinmez. Bilgisayarınızda bulunan yazılımda hiçbir veri trafiği görünmemekte (ben bakarken internet kullanımı yoktu) ama ne hikmetse katılan tüm insanların bilgisayarında bu program kurulu, aktif açık halde. Çok mantıklı gelmiyor diğer zincirler gibi..

Olayın özü şöyle : Şirket sizin bilgisayarınıza bir yazılım yüklüyor, harddiskinizde bir bölümü kullanıyor ve bu şekilde günlük olarak bilgisayarınızın aktif kalması sağlanıyor. Bu yazılım ne yapıyor, ne işe yarıyor ne oluyor çok da bilen yok.

Umarım daha fazla insan bulaşmaz bu gibi oluşumlara.

Not : Daha önce bu tür hiçbir oluşuma katılmadım, dahil olmadı. Çevremde çok para kaptıran oldu bunlara, çevirebildiğimi çevirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 8 Temmuz 2016; 15:26:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.