Şimdi Ara

+18 Görüntüler.Bu Hayvanlara Kim Dur Diyecek.Her Köşede Var. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
5
Favori
34.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kalabalığın içinde en az 10 tane belinde silah olan zibidi vardır ama ya ruhsatsız olduğundan ya da belaya bulaşmama handikabından malak gibi bakmıştır bundan eminim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bu mesaj silindi.
    Bu seferde bıçak değil silahla vurulduğu videoları izleriz ... Sığ düşünmeyin az vizyonunuz olsun
  • Silahlanmak çözüm mü bilmiyorum ama eğitim biraz zaman alır.O eğitimi yapana kadar kim bilir kaç can daha gider.Aslında polislere de kızıyorum ben.Şimdi buraya polis gelse adamı ikna etmeye çalışacak.Hiç uğraşma alüminyum.Sık gitsin bir tane.O bıçağı eline alıyorsan ölme riskini de göze almışın demektir.Yok ama nasıl olsa kurtulacağını bildiği için rahat herifler.Bazı şeylerini beğenmesem de amerikan polis sistemini beğeniyorum.Polisin tehdit karşısında vurmak konusunda bir tereddütü olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı olayı 2 kere yaşadım ikisinde de oldu bu sonuç biri metrobüste biri metroda. hatta bonus veriyim birde metroda ülkücelerle olmuştu hatırlarsın :)
  • Toplumdan izole edilmesi gereken bir tip. Bence asıl suçlu suçun oluşmasına izin verenler. Bu hasta herif orada elini kolunu sallayarak değnekçilik yapıyorsa, esnaf ve çevredekiler şikayet etmiyorsa ve güvenlik güçleri oradan geçmiyorsa asıl suç bunlardadır. Bunlar göz yumduğu sürece bu tipler alır yürür. Nasıl olsa karşı çıkan şikayet eden yok.
  • SwordBreaker kullanıcısına yanıt
    Haklısın belki ama çoğunluksanız örgütlenip, örgütleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Allah belasını versin pisliğin. Bu tarz evrimini tamamlamamış primatların kuduz köpekler gibi itlaf edilmesi lazım.

• Bukadar köprüler tüneller yollar yapacaklarına hapishane yapıp bunlar gibileri tiksalardi içeri daha huzurlu ve mutlu olurduk

• İşe yaramayan tipleri dövsen sevap bence devletin ceza vermemesi lazım şimdi gidip bi tinercinin ağzını kırıp eline versen gene sen suclusun gerci bu ülkede evine hırsız girse elini kolunu kırsan gene suclusun ülke komedi.
  • Haklısınız hocam katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Yanlis hatirlamiyorsam kisi basina dusen polis sayisinda turkiye ilk bes icerisindeydi.

Ancak bu kadar polis polislik disinda herseyi yaptigndan bir ise yaramiyorlar. Kendi isini kendin halletmek, kendi guvenligini kendin saglamak zorundasin.
    Çoğu üniversite mezunu işsiz güçsüz gençler.İş olmadığından polis olmuşlar.Şimdi bu adamlar kendilerini riske atarlarmı hiç? Emniyet teşkilatının yeniden yapılanması gerekir.
  • Yossi Kohler Y kullanıcısına yanıt
    Bıçak taşımak hali hazırda yasak. Serbest bıçak taşımıyor, kanuna aldırmadan bıçak taşıyor.

www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.3.6136.pdf

Madde 11 - Bıçak, diğer aletler ve benzerleri her ne sebeple olursa olsun üstte taşınamaz.

Bunların nakilleri aşağıda gösterildiği şekilde yapılır;

a) Bavul, valiz, takım veya el çantalarında,

b) Çuval, bez torba veya ambalajlarında,

c) Araçların bagajlarında,

d) Ani olaylarda kullanılmayı engelleyecek tarzda kağıt veya bezle sarılıp paketlenmiş şekilde üstte,

Taşınıp nakledilebilir.

Bu madde hükmüne aykırı olarak bıçak ve diğer aletleri üstlerinde taşıyanlar, kullanım belgeleri olsa dahi, haklarında 6136 sayılı Kanunun 15 inci maddesi gereğince işlem yapılır.

• Şeriat lazım abi bize.

"Kasdî olan yaralamalarda veya organı kesmelerde; kesilen veya yaralanan organın miktarında eşitlik ve denklik sağlanabilirse bunun cezası kısastır. Yani, yaralayan veya kesenin, yaraladığı veya kestiği organın mukabili kendi organı yaralanır. Organlarda eşitliğin sağlanması mümkün olmazsa, ceza, diyet veya yaranın durumuna göre takdir edilecek bir maddî cezadır. " şeriat olsaydı bu adamın cezası bu olacaktı sıkıyorsa aynı haltı tekrar yapsın bakalım.

Adamı yaralasın 2 gün sonra elini kolunu sallayarak dolaşsın iyi halden. Yıllardır böyle iğrenç bir adalet hukuk sistemi var. Yaptırım yok. Böyle adam bıçaklamaya cesaret eden adamlar için hapse girmek bile bir şeref övünerek anlatan tipler bunlar. Şu kadar yıl hapis yattım diyor adam hapisten korkmuyor ki gidiyor yiyor içiyor orda.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Ülkede Hukuk ve Adalet işlese hiçbirşeye gerek kalmaz.

• LEOjener L kullanıcısına yanıt
    Hapishane yapınca da "hollanda hapishaneleri kapatıyor bizimkiler hapishane yapıyor" diyorsunuz nası yaranıcak size bu adamlar :)
  • Tabi canım tabi. Hatta polis senden özür dilemiştir, motorunun kilidini polis almıştır. Hatta motoruna gps cihazı bile taktırmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Biber gazı da silah sayılıyor, yani saldıran birine sıkarsan ve iş mahkemeye intikal ederse durum şu:
    Saldırgan basit yaralamadan yargılanırken, kendini savunan kişinin silahla adam yaralamadan yargılanma
    ihtimali var kanımca.
  • madem idam gelmiyor bu hain pislikleri içeri atacaksın devletin adamları içeride olacak ve öldürecekler raporun sonucunda kim vurduya gidecekler eskiden bunu çok yaparlarmış ama şimdi oda yok onu bırak kaç dakika geçmiş ortalıkta polis bile yok...
  • Bu adama hayvan demek kusura bakmayın hayvanlara hakarettir. Oradan videonun suresince 20 küsür kişi geçiyor. Duyarli bir bayan var helal olsun. Birde anladigim kadariyla yakinlarda çalışan bir kaç esnaf uzaktan laf söylüyor. Başka ülkede olsa acaba bu iş bu kadar kolay bir şekilde olur muydu? İnsanlar izin verir miydi?

Ne zaman bu kadar duyarsizlastik, sevgisizlestik, saygisizlastik anlamıyorum. Yazık valla yazık. ..

• Yazık ülke ne halde eşkiyaya teslim hak hukuk bitmiş. Korkusuz esnafa bravo dogrusu kendinden bekleneni yapmış köşede bıçaklananı izleyerek. Hemen hemen her semtte kavga oluyor artık sadece insanlar uzaktan izliyor korkudan ülkenin düştügü durum bu.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.