Şimdi Ara

(+18) ARKADAŞLAR KAFA DAĞITMAK İÇİN ATIŞ POLİGONUNA GİTMEYE NEDERSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
16.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki tane atış poligonu var biri Floryada biri Ümraniyede (Ümraniye Tercihimdir) gitmeye nedersiniz. Mermileri biz dışardan alırsak 1 lira atış başına ordan alırsak 2,5 lira biz dışardan alırız onartane sıkar kafa dağıtırız. Nedersiniz yalnızca şart 18 veya 18+ olmanız gerekmektedir. Bayramdan sonraya güzel bir program yapmak isteyen arkadaşlar yazsın lütfen. Sormak istediğiniz özel soru olursa Pm den ulaşınız. Can sıkıntısına birebir. En nefret ettiğin adamı düşünüp sık of of :D

Sayın Adminler bu konuyu silmeyiniz yasal (legal) olarak yapacağımız için bir kaygınız olmasın...

• dikkat et kafa dağıtmaya giderken kafanı dağıtmasınlar
  • ankarada varsa bu tür bir yer varsa bilen yazabilirmi yada bana pm atabilirmi ? Teşekkürler
  • bide sarıyer istinyenin üstünde atış poligonu var.

4. levent ve beşiktaştan 1 otobüs.

4. leventten ortalama 10-12 dk uzakta.
    beşiktaştan 28-30 dk ya yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 12 Eylül 2009; 13:36:58 >
  • o atış poligonun işletmecisi sen değilsen bende kahraman erkek degilim:D
  • Dışarıda 1 tl diyorsunuzda size verecekler mi mermileri. Mermi satan bayilerden mermi almanız için izin gerekiyor. Polis ve asker bile bu şekilde alıyor.
  • İstanbul'da atış yapılmaz bence. En iyisi memlekette.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek

o atış poligonun işletmecisi sen değilsen bende kahraman erkek degilim:D

Yok canım öyle deme adamın Katılım zamanı: 8 Eylül 2009; bak baya eski.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek

o atış poligonun işletmecisi sen değilsen bende kahraman erkek degilim:D

hakkaten hea..

ark.lar şişlide kebap yiyelim bence cok güzel bi yer biliyorum:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Dışarıda 1 tl diyorsunuzda size verecekler mi mermileri. Mermi satan bayilerden mermi almanız için izin gerekiyor. Polis ve asker bile bu şekilde alıyor.

hiç bir izin gerekmiyor babam kutu kutu fişek alıyor
  • quote:

Dışarıda 1 tl diyorsunuzda size verecekler mi mermileri. Mermi satan bayilerden mermi almanız için izin gerekiyor. Polis ve asker bile bu şekilde alıyor.

izin falan gerkmiyor..yanlış bilgilendirilmişsin.
  • gelmek isteyenler söz versiin de satış poligonuna dönmeyin

ist.de otursam gelirdim heralde
  • Mermi almak için izin gerekli,
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

Benim babam demek ki boşuna izin alıyor TSK'dan mermi almak için hemde askeri personel olduğu halde. Tabi kaçak alacaksanız bilmem ama kaçağıda 1 tl'ye satacaklarını sanmıyorum. Kuru sıkı mermiler hakkında bilgim yok

quote:

....... EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE

...mm çapındaki ........seri numaralı ........ marka tabancama ait .... yılı mermi istihkakının tarafıma verilmesini saygılarımla arz ederim. ../.../2009
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

Benim babam demek ki boşuna izin alıyor TSK'dan mermi almak için hemde askeri personel olduğu halde. Tabi kaçak alacaksanız bilmem ama kaçağıda 1 tl'ye satacaklarını sanmıyorum. Kuru sıkı mermiler hakkında bilgim yok

quote:

....... EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE

...mm çapındaki ........seri numaralı ........ marka tabancama ait .... yılı mermi istihkakının tarafıma verilmesini saygılarımla arz ederim. ../.../2009

baban nereye alıyor tsk ya tabiki bilgilendirecek

• quote:

Orijinalden alıntı: kara-kule

ankarada varsa bu tür bir yer varsa bilen yazabilirmi yada bana pm atabilirmi ? Teşekkürler

Ankara'da varsa bende gelirim.
  • Kuru sıkı mermilere de mi izin alınacak ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Orijinalden alıntı: kara-kule

ankarada varsa bu tür bir yer varsa bilen yazabilirmi yada bana pm atabilirmi ? Teşekkürler

Ankara'da varsa bende gelirim.

Ankara'da Balgat 1.caddede OYAK Güvenlik atış poligonu var, birde Tandoğan'da MKE'nin atış poligonu var..

MKE çok karışık oluyor diyolar, kefil falan istiyorlarmış öyle saçma durumlar var.. OYAK Güvenliğin poligonunu tavsiye ederim, kendimde gittim gördüm, MKE'ye göre kesinlikle daha iyi olucağına eminim..
  • Ya siz varya kafası çalışmayan insanlar topluluğuna benzemişsiniz herkes üstüne alınmasın sadece birkaç salakca msj atanlara diorum. Benim adım X-Man__MstY di sonra STVxVTS olarak değiştirip tekrar bunu açtım yani ben forumun eskilerindenim canlarım.... İnanmayan varsa şimdi o ID le girip yazıcam bekleyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Kuru sıkı mermilere de mi izin alınacak ya.

şimdi biri çıkıp boncuk mermilerinede izin gerekli demesin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.