Şimdi Ara

171-172 boy çokmu kısa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
13.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 sene önce benzer bir konu açmıştım. O zaman 169 idi. Bu yaz tatilinde biraz boy attım. Tahminen 171-172 oldum. 2-3 ay sonra 17 ye gireceğim. Çok zorluk yaşarmıyım ilişki konusunda? Bu arada 3-4 cm daha uzamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

171-172 Boy Kısa Mıdır?

Boyun, kişilerin fiziksel görünümünü ve kendilik imajını etkileyen önemli bir faktördür. 171-172 cm boy, bazı kişiler tarafından kısa olarak kabul edilirken, diğerleri için ideal bir boy olabilir.

Ortalama bir 172 cm boyundaki erkek, küresel nüfusun %50'sinden daha uzundur. Ancak, farklı ülkelerde ve etnik gruplarda ortalama boy önemli ölçüde değişebilir. Örneğin, Hollandalı erkeklerin ortalama boyu 183 cm'dir, Bangladeşli erkeklerin ortalama boyu ise 168 cm'dir.

Kısalık, tıbbi bir durum olan büyüme hormonu eksikliği gibi altta yatan tıbbi nedenlerden kaynaklanabilir. Ancak, çoğu durumda, boy genetik faktörler tarafından belirlenir.

171-172 cm boy, genellikle sosyal veya mesleki dezavantajlarla ilişkilendirilmez. Ancak, bazı kişiler kısa boyları nedeniyle ayrımcılığa uğrayabilir veya özgüven sorunları yaşayabilir.

Sonuç olarak, 171-172 cm'lik bir boyun kısa olup olmadığı öznel bir görüştür. Bu boy, bazı kişiler için kısa olarak kabul edilebilirken, diğerleri için ideal bir boy olabilir. Kişiler, boylarını olduğu gibi kabul etmeli ve özgüvenlerini dış görünüşlerine göre değil, başarılarına ve kişisel niteliklerine göre tanımlamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• kafaya takma rahat ol normal işte boyun çok bir önemi yok
  • Cinsel ilişki konusunda zorluk yasarsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum çevremdekilerini görünce kendimi kötü hissediyorum ki aile ve akrabalarda da kısa boylu insan yok. Sürekli sen niye kısasın falan diyo ailedekiler kendimi kötü hissediyorum.

• Benim arkadaşım lise sonda 170 idi 2 sene sonra karşılaştık çocuk benim kadar olmuştu. Doktora git kemiklerini ölçtür eğer uzaman durmadıysa bol kalsiyum tüketip yüzme, basket gibi sporlara yönelmen iyi olur
  • Anne babanın boyu kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.66 boy kısa mı :((
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kd7 kullanıcısına yanıt
    Anne 167-168 baba 176-178 arası.

• O yaşlarda insan takıyor tabii ama yaşın ilerledikçe anlıcaksın ne kadar önemsiz bir detay olduğunu.

Diyelim ki boy önemli bir mevzu olsun, kardeş iskandinav ülkelerinde mi yaşıyorsun mk herkes 1.80 mi sokakta bir düşün. Ayrıca ortalamasın kardeş kısa degilsin kısa dedigin adam 160-165 olur.

Ha uzun boylu olmak iyi midir fizigin iyiyse tabii ki bir + dır ama hiçbir kız aaa bunun boyu uzunmuş ben buna veriyim demez. İlişki konusunda kızı etkileyebilmek senin karakterine kalıyor. O yüzden bu boy mevzularını kafana takma , ilerde bu konuya bakıp güleceksin :)

• Sakalın göğüs kılın falan çıkmaya başladıysa 175 falan olursun ama daha ergenliğin başlarındaysan 180i görürsün bence

• Kısa. Ben 173 üm kızlar sırf boydan bakmıyor.

Yakışıklı da olsan kaslı da olsan yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Kısa. Ben 173 üm kızlar sırf boydan bakmıyor.

Yakışıklı da olsan kaslı da olsan yetmiyor.
    171-172 boy çokmu kısa
  • Ortalamasın kafaya takma ki 1-2 yıl daha uzama şansın var 185 boy ve yaş 22, 18 yaşına kadar uzamıştı benim boyum. Dua et azıcık daha uza ortalamanın üstüne çık

• 1.72 boyundaki arkadasim 1.80 boyundayim deyip dolaşiyor bence kisa bir boy.

• InnocentHate kullanıcısına yanıt
    Abi sen de adam yorum yapsında foto atayım diye pusuda bekliyosun efsanesin valla hayranım sana :D :D :D
  • kd7 kullanıcısına yanıt
    Yavaş yavaş çıkmaya başlıyor. Ama bu yaz boyunca boyumun uzadığını farkettim.

• Hocam 172 sıkıntısız ama 171 çok kötü. 171 de kalacağıma 170 i geçmem. O derece kötü bu 171

• 1990+ nesil için kısa maalesef,sokakta kendini kısa hissetmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udaril7

O yaşlarda insan takıyor tabii ama yaşın ilerledikçe anlıcaksın ne kadar önemsiz bir detay olduğunu.

Diyelim ki boy önemli bir mevzu olsun, kardeş iskandinav ülkelerinde mi yaşıyorsun mk herkes 1.80 mi sokakta bir düşün. Ayrıca ortalamasın kardeş kısa degilsin kısa dedigin adam 160-165 olur.

Ha uzun boylu olmak iyi midir fizigin iyiyse tabii ki bir + dır ama hiçbir kız aaa bunun boyu uzunmuş ben buna veriyim demez. İlişki konusunda kızı etkileyebilmek senin karakterine kalıyor. O yüzden bu boy mevzularını kafana takma , ilerde bu konuya bakıp güleceksin :)

1.80 uzun bir boy mu? Ben 1.85 biri olarak kendimi uzun gormuyorum uzun boy bence 1.90dan sonrasidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kısa qnq

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.