Şimdi Ara

Bir kızla kadıköyde en güzel nasıl vakit geçirilir? (Buluşma anlamında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
4.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir kız ile kadıköyde saat saat nasıl güzel vakit geçirilir, mesela oglen hangi mekanlara gidilir veya aksam hangi mekanlara takilinir, kadikoyde pek kimsenin bilmedigi guzel etkinlikler neler ve nasil bulunurlar birde? bu konuda detayli yardimci olacak varsa kendisine cok buyuk bir sukran borcum olur. Simdiden tesekkurler.
    (Bu arada tavsiye edeceginiz etkinliklerin daha cok 20 li yaslardaki universite ogrencilerine hitap etmesi gerek)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba kardeşim,
    Konuyu görünce ilgimi çekti yardımcı olmak istedim.

Öncelikle Kadiköy dediğin için merkez olarak nitelendiriyorum konuyu;

1-) Öncelikle kahve ile başlamanızı tavsiye ediyorum, merkezde kahvecilerin yoğun olduğu bölümde Qahwah cafede güzel bir kahve içmenizi tavsiye ediyorum, Starbucks tarzı mekanlara yoğunlaşmaktansa Türk kahvesi içerek ya da farklı kahve ve çay seçenekleri mevcut güzel bir mekan sıcak havalarda teras katı çok güzeldir. Burada vakit geçirebilirsiniz.
    2-) Buradan kalktınız, biraz karnınız aç ve bir şeyler yemek istiyorsunuz. Konspet olarak güzel dilim pizzalar mevcut çok yemeyiz diyorsanız çok güzel qahwah'dan çıktıktan sonra migorsu görüp sola dönersen tam karşına gelecek yürüdükten sonra. Biraz daha güzel mekan olabilir, ben az daha para harcayayım istiyorum diyorsan Burger Q'da ortalama olarak 25 TL kişi başı ile yiyebilrisin. Yok bu bana biraz fazla geldi diyorsan Boğaya doğru çıkarken Garanti bankasını gördükten sonra sola gireceksin ve Boa Dönerin karşısında çok güzel, makarnaları aşırı lezzetli minnak bir mekan mevcut güzeldir. Ya da dershaneler sokağına girip dönerin biraz daha keyifli hale getiren Frangoda yemek yiyebilirsin.
    3-) Buradan çıktınız ve hava güzelse rotanızı çeviriyorsun Modaya doğru yemeğin üstüne hafif yürüyüş yapıyorsun, bahriyeden yürüyerek Moda Çay Bahçesine gideceksiniz, muazzam manzaralı bir mekandır. Buraya doğru gelirken Waffle yiyebilrisiniz Hasan Ustada, ya da Lokmacılardan bir tatlı alabilirsiniz giderken keyifli yersiniz ya da çayın yanına saklarsınız.
    4-) Bunlar beni pek sarmadı biraz daha farklı şeyler yapalım diyorsan, kadiköyde buluşup söğütlü çeşmeye yürüyorsun güzel kardeşim, trene biniyorsunuz Feneryolunda iniyorsunuz ortalama 10 dakika yürüyerek Fenerbahçe parkının içerisinde ki Romantika cafede bir şeyler yiyip içebilrisiniz. Fiyat artıyor tabii...
    5-) Fenerbahçe bizi sarmadı biz biraz daha gidelim diyorsan Suadiye'de iniyorsun bağdat caddesinde indikten sonra tekrar kadiköy yönüne doğru çıkıyorsun öncelikle caribou'da bir kahve içiyorsunuz güzel keyfinize göre, ardından biraz geriye dönüp Kızılkayalarda birer ıslak patlıyorsunuz hemde keyifli keyifli yiyip ardından yürüyüşe devam ediyorsunuz.

20 yaşında bir kişinin bütçesini düşünerek yazdım, şimdiden iyi eğlenceler.
    yaş 33 idi
    yonja dan kızla kadıköy ptt arkasında bir kafede buluştuk
    kızdan olumlu sinyaller alınca eve davet ettim
    otobosla altınizade deki garsoniyere geçtik

kızla biraz muhabbet edince dikkatimi çekti hep lise hatıraları anlatıyordu şüphe ettim
    hatta arada annesi arıyordu ona durum raporu veriyordu

ona masaj yapacağımı gidip banyoda soyunması gerektiğini bornozunu giyip gelmesini söyledim
    o banyodayken çantasında nüfus cüzdanını buldum yaşı henüz 16 idi
    olum 250gr için başını belaya sokmaya değmez dedim kendi kendime
    kız bornozlu salona geldi ben ona soyun derken çırıl çıplak kal dememiştim ama sadece bornozu vardı
    o tedirginlikle boynuna göstermelik bir iki masaj yaptım
    kız bu arada bornozu sıyırmaya başladı üzerinden ben de ya sabır çekerek bornozu geri yukarı çekiyordum
    nasıl kurtulsam diye düşünürken telefonum çaldı arkadaşım aramıştı
    nerdesin şu an anladım ben şimdi çıkıp geliyom oraya deyip kapattım
    alel acele kıza giyinmesini söyledim acil durum var diyerek
    kız banyoda giyinip geldi otobos durağına bıraktım bir de bana hatıra olarak vesikalık fotosunu verdi
    bir daha görüşmedim ama vesikalık hala durur bende
    Yapay Zekanın Yanıtı

Kadıköy'de Mükemmel Bir Buluşma Gününün Ayrıntıları

İstanbul'un hareketli semti Kadıköy, ilk buluşmalar için büyüleyici bir ortam sunuyor. Geniş yelpazedeki mekanları ve aktiviteleriyle Kadıköy, unutulmaz bir gün geçirmenize olanak tanıyor.

İlk Buluşma Mekanları

• Moda Sahili: Sahil boyunca el ele yürüyüş yaparak şehrin büyüleyici manzarasının tadını çıkarın. Sıcak bir yaz akşamında Moda İskelesi'nde romantik bir yemek yiyin.
    • Altıyol Meydanı: Kadıköy'ün kalbi olan Altıyol Meydanı, hareketli kafeleri ve restoranlarıyla buluşmak için ideal bir yerdir. Birbirinizi tanımak için rahat bir sohbet ortamı sunar.
    • Bağdat Caddesi: Alışverişi ve canlı atmosferiyle ünlü Bağdat Caddesi, ilk buluşmanız için şık bir seçenektir. Cadde boyunca yürüyebilir, mağazalara göz atabilir ve kahve molası verebilirsiniz.

Yapılacak Aktiviteler

• Kadıköy Sineması: Birlikte bir filme giderek rahat ve keyifli bir zaman geçirin. Kült klasiklerden bağımsız filmlere kadar çok çeşitli seçenekler mevcuttur.
    • Barlar Sokağı: Akşam saatlerinde Barlar Sokağı'nı ziyaret ederek canlı bir atmosfere dalın. Birlikte bir kadeh içebilir ve müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.
    • Sanat Galerileri: Modern ve çağdaş sanatı keşfetmek için Kadıköy'ün sanat galerilerini ziyaret edin. Birlikte sanat eserlerini inceleyebilir ve derinlemesine sohbetler edebilirsiniz.

İpuçları

• Hava durumunu kontrol edin ve yağmur ihtimaline karşı bir şemsiye bulundurun.
    • Konforlu kıyafetler giyin ve rahat ayakkabılar tercih edin.
    • Buluşmadan önce iletişim kurun ve buluşma noktasını ve saatini onaylayın.
    • Sohbeti canlı tutmak için önceden birkaç konu hazırlayın.
    • Birbirinize saygılı davranın ve keyifli bir zaman geçirmeye odaklanın.

Kadıköy'deki ilk buluşmanız, unutulmaz anılarla dolu, büyüleyici ve keyifli bir deneyim olabilir. Bu önerileri takip ederek, ikiniz için de özel ve anlamlı bir gün yaratabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Caddebostan sahilinin oradaki mekanlardan birine git. Kahve falan biseyler için takılın orada. Çıkışta da iki efes alıp doğru sahile gidin. Gece gündüz kalabalık oluyor

• Çok teşekkürler ama biraz daha açabilir misiniz mekanlar konusunda mesela bir kızla 6 da buluşacağım 10 11 e kadar ve kız kesinlikle sıkıcılıktan, tekdüzelikten hoşlanmıyor bu bağlamda para çok farketmeksizin dinamik bir plan verebilir misin hocam örneğin 1 saat su tarz bir mekanda takilin sonra icmeye gecin sonra baska bir sey yapin tarzinda?

• Gün batımında moda sahilde olun hocam

• Merhaba kardeşim,

1-) Öncelikle kahve ile başlamanızı tavsiye ediyorum, merkezde kahvecilerin yoğun olduğu bölümde Qahwah cafede güzel bir kahve içmenizi tavsiye ediyorum, Starbucks tarzı mekanlara yoğunlaşmaktansa Türk kahvesi içerek ya da farklı kahve ve çay seçenekleri mevcut güzel bir mekan sıcak havalarda teras katı çok güzeldir. Burada vakit geçirebilirsiniz.
    2-) Buradan kalktınız, biraz karnınız aç ve bir şeyler yemek istiyorsunuz. Konspet olarak güzel dilim pizzalar mevcut çok yemeyiz diyorsanız çok güzel qahwah'dan çıktıktan sonra migorsu görüp sola dönersen tam karşına gelecek yürüdükten sonra. Biraz daha güzel mekan olabilir, ben az daha para harcayayım istiyorum diyorsan Burger Q'da ortalama olarak 25 TL kişi başı ile yiyebilrisin. Yok bu bana biraz fazla geldi diyorsan Boğaya doğru çıkarken Garanti bankasını gördükten sonra sola gireceksin ve Boa Dönerin karşısında çok güzel, makarnaları aşırı lezzetli minnak bir mekan mevcut güzeldir. Ya da dershaneler sokağına girip dönerin biraz daha keyifli hale getiren Frangoda yemek yiyebilirsin.
    3-) Buradan çıktınız ve hava güzelse rotanızı çeviriyorsun Modaya doğru yemeğin üstüne hafif yürüyüş yapıyorsun, bahriyeden yürüyerek Moda Çay Bahçesine gideceksiniz, muazzam manzaralı bir mekandır. Buraya doğru gelirken Waffle yiyebilrisiniz Hasan Ustada, ya da Lokmacılardan bir tatlı alabilirsiniz giderken keyifli yersiniz ya da çayın yanına saklarsınız.
    4-) Bunlar beni pek sarmadı biraz daha farklı şeyler yapalım diyorsan, kadiköyde buluşup söğütlü çeşmeye yürüyorsun güzel kardeşim, trene biniyorsunuz Feneryolunda iniyorsunuz ortalama 10 dakika yürüyerek Fenerbahçe parkının içerisinde ki Romantika cafede bir şeyler yiyip içebilrisiniz. Fiyat artıyor tabii...
    5-) Fenerbahçe bizi sarmadı biz biraz daha gidelim diyorsan Suadiye'de iniyorsun bağdat caddesinde indikten sonra tekrar kadiköy yönüne doğru çıkıyorsun öncelikle caribou'da bir kahve içiyorsunuz güzel keyfinize göre, ardından biraz geriye dönüp Kızılkayalarda birer ıslak patlıyorsunuz hemde keyifli keyifli yiyip ardından yürüyüşe devam ediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Gün batımında moda sahilde olun hocam
    Hocam kızla 12 de bulusacagimiz bir planda peki ondan onceki sureci nasil ayarlamaliyim

• dorocka filan gotur veya konserli baska bi mekana iki uc bira icir, sonra da gel daha sakin bi yerde devam edelim istersen de. ''uyaaarr'' derse mission completed gerisi sende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AlaskanEagle kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbulda yaşamıyorum arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Merhaba kardeşim,

Ooo hocam çok ama çok teşekkürler tam olarak böyle detaylı bir plan arıyordum.
    İlk olarak buluşmada kızı direk ilk tavsiye ettiğiniz kahveciye mi götürmeliyim saat farketmeksizin yani 6 da da buluşsak oglen 12 de de bulussak farketmeksizin?
    İkinci olarak yemek konusunda fastfood veya çok ağır et yemekleri tercihimiz olmayacak muhtemelen o yonlu diğer dükkanlar yerine makarnaya falan mı yönelelim en iyisi direk (bu arada yemek konusunda fiyat önemli değil) yoksa diger bahsettiginiz dukkanlarda da hafif tavuk veya makarna tarzi yemekler yapiliyor mu (yani tavuk, makarna gibi hafif menuleri olan mekanlarda tavsiyeleriniz neler olur diye sorayim daha dogrusu)
    3- tamamdir bu tavsiye super oldu ben aklimda tutarim bunu :D
    Son olarak birde hocam ben aksam icin ve cok da uzun bir randevu planlamadigimdan fenerbahce stadindan otede kalan kisma biraz soguk bakma taraftariyim eger o kisimda ilk bulusma icin yapilacak cok ozel bir yoksa ozellikle tavsiye edebileceginiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook

dorocka filan gotur veya konserli baska bi mekana iki uc bira icir, sonra da gel daha sakin bi yerde devam edelim istersen de. ''uyaaarr'' derse mission completed gerisi sende.
    Hocam o direk uymaz gibi takildigim kizlar cok bar insani degiller genelde

• ben gıttımde cıngeneler gelıp kadın lazımmı dedı
    elımde kamerayla gezınce hemen yabancı gorup gelıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Bu mesaj silindi.
    Hocam kiz bana soguk su an icin yani randevu olayinin cantada keklik olmayacagini hesaplarsak ilk bulusma icin opusmeden falan ziyade kizin gozunde ortam eksperi imaji yaratmam lazim geliyor biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Bu mesaj silindi.
    Ankara da yaşıyorum şu an,istanbul da okudum ve çalıştım 4 yıla kAdar yeri geldi kalabalıktan nefret ettim ama inanki özlüyorum sadece bi semtte bile yapılacak şeyler bi güne sığmıyor.

İstanbul eğlencesi,tarihi,dokusu herseyi gerçekten çok farklı

• AlaskanEagle kullanıcısına yanıt
    Hocam bu size kalmış bir şey sabah kahvaltı yaparak başlamak istiyorsanız kahvaltı seçenekleride mevcut.. Ama biz kahvaltı yapmayacağız, biz kahvaltı yapmış bir şekilde buluşacağız diyorsanız kahve ile start vermek mantıklı. Hem güzel güzel konuşur keyifli sohbet edersiniz, hoş mekandır.

Dediğim gibi ben fiyat anlamında biraz kısarak bu tercihleri yaptım, makarnacı güzel bir mekan ama çok büyük şeyler beklememek gerekiyor. İşleri biraz daha şekillendirebilirsin.
    Boğadan yukarı doğru çıkıktan sonra sol tarafta biraz yürüdükten sonra Tiyatro salonu göreceksin ardından hem sağ tarafta Muhallebici olması lazım adını unuttum ünlü marka. O sokaktan sağ doğru gir Kekik Cafe, Happy Moon's gibi seçenekler mevcut ortalam kişi başı 30 TL'ye köri soslu, kremalı vb. tavuk menülerden yiyebilirsiniz. Ya da Boğanın orada 4 katlı Tavuk Dünyası var oda güzel seçenek. Ama klasik olmasın tavuk dünyası çok bilindik biraz daha farklı konspetli yerler olsun diyorsan arada derede güzel mekandır bu dediklerimde.

Bence Kadıköy'de olun, caddede bir oyana bir buyana sürükleneceğinize burada daha keyifli olur her şey. Ama mutlaka Google Mapsten aklına yatan yerlere bak, acemilik çekmemen için. Ben uzun süredir alkol kullanmıyorum bu sebeple Alkol anlamında bir önerim olamayacak ne yazık ki.. Ama çeşitlendirilebilir..

• yaş 33 idi

kızla biraz muhabbet edince dikkatimi çekti hep lise hatıraları anlatıyordu şüphe ettim

ona masaj yapacağımı gidip banyoda soyunması gerektiğini bornozunu giyip gelmesini söyledim
    kız bornozlu salona geldi ben ona soyun derken çırıl çıplak kal dememiştim ama sadece bornozu vardı
    kız bu arada bornozu sıyırmaya başladı üzerinden ben de ya sabır çekerek bornozu geri yukarı çekiyordum
    kız banyoda giyinip geldi otobos durağına bıraktım bir de bana hatıra olarak vesikalık fotosunu verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Ankara da yaşıyorum şu an,istanbul da okudum ve çalıştım 4 yıla kAdar yeri geldi kalabalıktan nefret ettim ama inanki özlüyorum sadece bi semtte bile yapılacak şeyler bi güne sığmıyor.

İstanbul eğlencesi,tarihi,dokusu herseyi gerçekten çok farklı

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ama benim gibi acemilerin de onunde cok fazla tercih oluyor nasil planlama yapsak bilemiyoruz iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Hocam bu size kalmış bir şey sabah kahvaltı yaparak başlamak istiyorsanız kahvaltı seçenekleride mevcut.. Ama biz kahvaltı yapmayacağız, biz kahvaltı yapmış bir şekilde buluşacağız diyorsanız kahve ile start vermek mantıklı. Hem güzel güzel konuşur keyifli sohbet edersiniz, hoş mekandır.

Dediğim gibi ben fiyat anlamında biraz kısarak bu tercihleri yaptım, makarnacı güzel bir mekan ama çok büyük şeyler beklememek gerekiyor. İşleri biraz daha şekillendirebilirsin.
    Boğadan yukarı doğru çıkıktan sonra sol tarafta biraz yürüdükten sonra Tiyatro salonu göreceksin ardından hem sağ tarafta Muhallebici olması lazım adını unuttum ünlü marka. O sokaktan sağ doğru gir Kekik Cafe, Happy Moon's gibi seçenekler mevcut ortalam kişi başı 30 TL'ye köri soslu, kremalı vb. tavuk menülerden yiyebilirsiniz. Ya da Boğanın orada 4 katlı Tavuk Dünyası var oda güzel seçenek. Ama klasik olmasın tavuk dünyası çok bilindik biraz daha farklı konspetli yerler olsun diyorsan arada derede güzel mekandır bu dediklerimde.

Bence Kadıköy'de olun, caddede bir oyana bir buyana sürükleneceğinize burada daha keyifli olur her şey. Ama mutlaka Google Mapsten aklına yatan yerlere bak, acemilik çekmemen için. Ben uzun süredir alkol kullanmıyorum bu sebeple Alkol anlamında bir önerim olamayacak ne yazık ki.. Ama çeşitlendirilebilir..
    Yok hocam 12 de bulusursak bir ogle yemegi yeyip ardindan kahveye gecmeyi dusunuyoruz ve bu anlamda bu ikisi icin 2 farkli mekan daha dinamik olur diye dusunuyorum
    Hocam gecen hafta baska bir randevuda happy moonsda yemistim zaten ki gercekten ayrica o tarz ana akim yerleri sevmiyorum yani bir nevi kizi kadikoyu bilen az sayida insanin takildigi hafiften kaliteli ama heryerde subesi olmayan mekanlara goturmek burada bir numarali tercihim oyle diyeyim
    Cok tesekkur ederim hocam tekrardan uzun uzun yazdiginiz icin sanirim sizin verdiginiz/vereceginiz tavsiyelerin yaninda ickili mekan falan konusunda google dan arastirma yapmak da iyi olacaktir

• Baska kimse varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

yaş 33 idi

hurmetler ağabey

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.