U

Er
22 Temmuz 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 76 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Çanakkale tıpta okuyup 3 veya 4.sınıfa geçen biri özelden mesaj atabilir mi ?

Merhabalar 1 ay önce evime kablonet baglattım.Şu anlık pek bir sorun yaşamadım ama her gün 1-2 kere 1 dakikalığına internet gidiyor sonra geri geliyor.Benim için pek sorun değil ama kardeşim online oyunlardan düşüyor. İnternet gittigi zaman modeme baktım modem kapanıp yeniden açılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Varsa mesaj atabilir misiniz sorularım var da.
(2016x2)+(2018x3)/5
Arkadaşlar problemler temelim çok iyi değil. Tyt tarzı sayısal mantık problemleri vb. (Güncel soru tarzları) olan başlangıç düzeyi bir problem kitabı önerebilir misiniz ?
Arkadaşlar sayısal çıkışlıyım bu sene bir yere yerleştim seneye tm'den deneyeceğim bir sayısal olarak tm ile ilgili ne yapacağımı. müfredatı. nerden baslıcağımı bilmiyorum.

Tm arkadaşlar bilgilendirebilir mi nerden baslamalıyım ve hangi kaynaklar kullanılmalı ?
Arkadaşlar bu sene allaha şükür kazandım. Elimde bir sürü kitap kaldı çözülmemiş/az çözülmüş . İzmir'de olup kitap ihtiyacı olan biri istiyorsa pm atsın ücretsiz olarak vereceğim.

Birey b gelişim geometri soru b. (yeni basım, sıfır)
Orbital yayınları organik kimya soru bankası (sıfır)
Nitelik yayınları 20'li tyt mat denemesi (5 deneme cozuldu kalan 15 ellenmedi.)

Apotemi tyt-ayt fizik soru bankası (kitap 450 sayfa 100 sayfası cözüldü)

Apotemi trigonometri (kitap 210 sayfa 50 sayfasi cozuldu)
Üniversite bölümlerin en dusuk - en yuksek puanlarıyla ilgili bir tablo vardı linkini atabilir misiniz ?
Arkadaşlar bu sene kendi capimda bir hedef icin calıstım ama hedef dediğim şeyi istemedigime karar verdim.

El mahkum tıp veya diş hekimliği seçeceğim ikisini de pek istemiyorum ama memur çocuğuyum kendimi garanti altına alıcak başka bir seçeneğim yok.

İzmir'de yaşıyorum sıralamam 15k ege diş tutuyor , iç anadolu-karadeniz-doğu tıplar tutuyor.

Ailem diş yaz tıp çok zor çok uzun falan diyor ama diş te ne bileyim hani tıp kazanamamış ta dişçi olmuş algısı var toplumda.

Diş hekimlerinin nobetlerinin doktorlara gore az olması, zorunlu gorevin olmaması, uzman olmadan da cok iyi yerlere gelinebilmesi de güzel gozukuyor.

Tıp okursam iç anadoluda okuyacağım ama tıp hekimi olacağım .

Sizce ne yapayım ?

Hangisini seviyorsan onu yap diyecekler için: ikisine de eşit uzaklıktayım arkadaşlar
itü makine istiyorum arkadaşlar geçen sene 13k dan almış sıralamam 15k sizce girebilir miyim ?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 85
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.215 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.