Şimdi Ara

170000 TL ikinci el araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 170 000 TL ye kadar ikinci el araç bakıyorum. Otomatik olması benim için bir zorunluluk istanbulda manuel ile uğraşabileceğimi sanmıyorum. Eşimle bineceğiz aile arabası olacak yani az yakan , güvenli yeri geldiğinde sollayınca üzmeyecek bir araç bakıyoruz. Tercihlerim arasında 2019 opel corsa , 2018 peugeot 208 gibi modeller var. Boş paket genelde tercih etmiyorum en azından bir navigasyonu olursa iyi olur. Önerilerinize açığım




  • Selamlar, bende aynı fiyatlarda aynı beklentilerle araba bakıyorum. Skoda fabia aklımda var şuanlık.
    Konuyu takibe aldım.
  • üstteki arkadaşa katılıyorum, Fabia'nın 1.0 GreenTech motorlu Style paketleri var. 110bg-200tork veriyor motor 7 ileri DSG otomatik var. kuzeni dönemin Polo'ları 90 yada 95bg iken fabia 110bg olarak satılmıştı. segmentine göre içi geniş ve ferah. o bütçe ile bakılabilir. sakin kullanımda çok yakmaz, en düşük MTV diliminde yer alıyor ayrıca.


    170000 TL ikinci el araç önerisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Eylül 2021; 0:32:54 >




  • Suzuki swift olabilir 2019 hibrit olmayan paketi 5.8/6 lt ortalamam var şuan yoğun İstanbul trafiğinde, cvt çok konforlu dur kalk için , birde çok olmadığı için açıkçası tarz bir araç geliyor bana,mtv alt dilimde 1.242 cc turbosuz olmasına rağmen 90 bg ki araç 0/100 11 sn çok seri şehir içi yokuş mokus dinlemiyor, araçta android tablet olduğu için istersen Google maps kullan istersen YouTube vs oda kullanışlı baya.


    170000 TL ikinci el araç önerisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 12 Eylül 2021; 0:52:16 >




  • 3.20 d bakın mesela, e90 kasa
  • Sana en büyük tavsiyeyi vereyim: İstanbul trafiğinde kullanılacak araç için (kuru) dsg'li araba önerenleri ciddiye alma. Kuru olanları sorunlu bir şanzımanlar, her gün dur kalk yapmayan seneler boyu sıkıntısız kullanabilir ama istanbul trafiğinde ısınıp bozulması ihtimalinden dolayı hanenin ekonomik durumu iyi değilse uzak durulsa iyi olur.

    Cvt istanbul trafiği için en konforlu ve en sorunsuz şanzımandır. Cvt'li araçlara bakmanı öneririm. Olmazsa ya tam otomatik ya da ıslak kavramalı bir yarı otomatik araca bakman cebinin sağlığı için daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suatcagdas

    üstteki arkadaşa katılıyorum, Fabia'nın 1.0 GreenTech motorlu Style paketleri var. 110bg-200tork veriyor motor 7 ileri DSG otomatik var. kuzeni dönemin Polo'ları 90 yada 95bg iken fabia 110bg olarak satılmıştı. segmentine göre içi geniş ve ferah. o bütçe ile bakılabilir. sakin kullanımda çok yakmaz, en düşük MTV diliminde yer alıyor ayrıca.


    170000 TL ikinci el araç önerisi

    Hocam öneri için teşekkür ederim DSG pek düşünmüyorum. Dsg nasıl kullanılmalı şeklinde bir kaç video izledim ve anladığım kadarıyla istanbul gibi bir trafikte bir el devamlı viteste olması lazım eğer uzun ömürlü olmasını istiyorsak. Bu şekilde olacaksa manuel alıp cebimden daha az çıkması bana daha mantıklı geldi hocam vitesi sadece ilk harekete geçiş anında birde parka girerken aklıma gelsin istiyorum.


    @Emekkk


    hocam hayalimdeki araç buydu aslında ama dolu paketi 185 bandında maalesef


    @UmutxTR


    hocam kilometreleri çok yüksek gibi geldi bana benim ödeyebileceğim tutarlardakilerin masrafları cep yakabilir gibi geldi


    @AtesHırsızı


    hocam öneriniz var mı model olarak mesela peugeot 208 yarı otomatik veya at6 hakkında fikirlerinizi alabilir miyim





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.