Şimdi Ara

2015 Corsa 1.2 Essentia alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42 43 bin civarı bi arac arıyorum kmsi düşük en az 4 5 yil binerim diye düşünüyorum aslında dizel bakiyodum ama yeni kasa corsalarin 1.2 benzinlileri dikkatimi çekti 43 44 bin lira civarında 15 20 bin km de boyasız hatasız satanlar var sizce yakit konusunda nasıl olur istanbul içinde kullanan yorum yapabilcek olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 33 bin kmdir kullanıyorum yakıt şehiriçi İstanbul 6.5-7 arası kullanıma bağlı olarak daha fazla düşürmek de mümkün uzun yol 100 sabit gidilir ise 4.5 yakaladım çok kasmadan rahatça başka sorunuz var ise yardımcı olurum tekrardan 2015 ağustos da sıfır almıştım aracı

• yokuş performansı nasil hocam aracın eşimde kullanicak insallah şoförlüğünü geliştirirse o cok sorun yaşar mi

• 2016 Enjoy donanımlı olandan bizde var kız kardeşim kullanıyor Ankara gittiğimde bende kullanıyorum, araç teknik verilerinde görüldüğü gibi hantal (zaten o ağırlıkla o hpden serilik beklenmez) yakıt olarakta çok verimli değil ama musrifte denilemez şehir dışı suratinize bağlı olarak 5-5,5 litre arası şehir içinde 7-8 litre arası tüketir. Bizim aracın uzun dönem karma tüketimi 7 litre civarinda.

İç genişliği aracın tokluğu vesaire bence kendi sınıfında iyi bir noktada biz alırken beğenerek aldık beğenerekte kullanıyoruz. Kendi degiskenlerinize göre siz değerlendirip kararınızı verin derim

• 4_5 yıl bineceksen alma.hergün pişman olursun.teknik özelliklere bakarsan bayaa kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpknkc

yokuş performansı nasil hocam aracın eşimde kullanicak insallah şoförlüğünü geliştirirse o cok sorun yaşar mi

Eşiniz de kullanacak ise tam tercih olur aracın kullanımı çok ama çok rahat, kaldırması çok kolay arabayı stop etmek de aynı şekilde baya bir zor yeni başlayanlar için baya bir ideal yani, yokuş performansına gelince açık konusmak gerekir ise çok bir performans beklememek gerekir, ben beylikdüzünde oturuyorum her gün çatalcaya git gel yapıyordum genel olarak tüyap yokuşunu bilirsiniz belki baya diktir o yokuşu örnek alaraktan söyle 2 kişi iken çok rahat önceden hızlanıp 100 ile girerseniz frenlemesiz 100 ile bitiriyor 4 kişi bagaj doluyken 100 den yavaş yavaş 80 e düşüyor 80 sabit kalıyor, ani durma gibi durumlarda hızlanmasında fena değil trafiğe uyum sağlıyor devirli kullanarak.Performans beklentiniz var ise ama genel olarak tercih etmeyin sakin kullanıma sehiriçi kullanıma uygun.

Konforu yeterli düzeyde lastikleri 31 33 arası basmanız iyi olur fazlası konforu bozuyor 110dan sonra rüzgar sesi başlıyor.

• Bence 1.2 motordan verim beklemeyin turbo olmadığı için yokuşta da sorun olucaktır. Araba yüklü olunca Motor zorlandığı için çok yakacaktır haliyle

çorsa 1.3 cdti bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.