Şimdi Ara

17 Temmuz UEFA Kararri < ANA KONU > (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
3
Favori
12.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha coook beklersiniz istediginiz sonuc cikamdi cikmayacakta.

Secimden sonra , fifa ugandads toplaniyor ondan sonra , uefa kazakistanda toplanacak ondan sonra , meclis tatilde gelsin ondan sonra , secimden sonra , cas aciklamasindan sonra , uefa tahkim kararindan sonra 17 temmuzda diye diye 3 sene gecti bos umutlarla yasamaya devam edin. bir de tarihleri bilerek uzaga atiyorlar ki gercekmis gibi inanip dusecegiz zannediyorlar

Siz daha cook beklersiniz.kupayi zerre haketmiyorsunuz ve haketmeyeceksiniz hicbir zaman bu kafayla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para akışı demek :)
    Mahkemeye delil olarak giden ilk şey neydi?
    Aziz yıldırımın karşı takıma kamerada görülen çanta dolusu yüklü miktarda nakit para olduğu iddia edildi. Ama sonra ne oldu?
    Aziz yıldırım o çantayı getittirdi ve çantaya en yüksek bankotta para koydu. Fakat ne hikmetse o paralar çantaya sığmadı :)
    Bi çantada bu kadar para var diyolar ama o para çantanın içine sığmıyor. Hemde en yüksek bankotlarda bile :)

Şike ve dinleme olayları. Resmi bi belgeyle kanıtlandı ki bu şike sebebiyle dinleme kararları 2009 -2010 sezonunun başında alındı. Fakat kimse dinlenmedi
    neden mi? Fenerbahçe o sezon şampiyonluğu kaçırdı. Bu nedenle soruşturma iptal edildi. 1 sene sonra fenerbahçe şampiyonluğu alınca soruşturma başlandı.
    Sanki hepsi özellikle fenerbahçe için yapılmış gibi değilmi :) Ya da şöyle söyleyim. Galatasaray böyle bi durumda olsa ve elinde böyle bi resmi belge olsa. Siz bu işten kuşkulanıp galatasarayı desteklemezmiydiniz :)

• Trabzonluları anlıyorum hadi kendilerince davalarını savunuyorlar. Her sene bir şekilde vergi ödemeyen beleş stada konan gslilere ne oluyor ? Yetim haklarını yemeyi bıraktığınız zaman gelip burada konuşun haktan hukuktan bahsedin gsli arkadaşlar.
  • Yahudinin kurduğu bir başkanının atatürke suikastten idam edilip diğerinin din zehirdir dediği,başkanı asker kaçağı olduğu halde kuvayı milliyeden bahsetme pişmiş kelleliği gösteren bir takımın taraftarına adalet ve hukuktan ve diğer insancıl duygulardan bahsetmek!
    Sabah sabah güldürdünüz.

Lig bitmedeb Fenerbahçe 3 lig dusecek yazdi ultra garabti yazdi kolpa

lig bitti 10 gun icinde lig duscek dedi kolpa

sivasspor fenerbahçe macinda sivasspor sike yapacak ultra garabti gidin basin fener hoop sivas kazandi sonrasinda istisna dedi

Ayin 17 sinde kume dusecekler yazdi ultra garanti simdi 22 si yazmis

Bu adami takip etmiyorum ama o kadar cok RT yapılıyor ki sanki follow etmis gibiyim

Galatasaray'liyim ama Uefa Feneri dusurcek filan inanmayın bu adamlarin yalanlarina bu is kapandi
  • Tek Gerçek Fenerbahçe... siz takılın hala yok şikeydi mikeydi.. yarattığınız oyunlarla piyondan öteye geçemezsiniz.. Uefa Feneri neden alsın ? Alırsa ama bu ülkede yer yerinden oynar buda ikinci gerçek..

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Gs lilere ne oluyor onu çözemedim ben

bu ülkede gs li ts li bursalımı kaldı kardeşim bu ulkede fenerli ve fener düşnaları var sadece burda gs li ts li bursalı bjk li çorum osmancık sporlu hiç birinin farkı yok şaşırmayın artık bunlara :D:D

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

quote:

Orijinalden alıntı: manyax1234

quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

şu şike davasında neden gs yok ? neden sadece o malum seneler dikkate alındı ? şikeyi Türkiye ile tanıştıran takım galatasaray iken neden bu adamlar yargılanmaz ? 3 yıldır anlamadım gitti.

Türkiyeye şikeyi Galatasaray karıştırdıysa git delillerini al gerekli kuramlara götür burda boş boş konuşma.

google´a sadece '' 92-93 sezonu itiraflar '' yazman yeterli.

ha dersinki daha öncesinde de şike vardır. o zaman eyvallah derim. ama daha öncesinde böyle muhabbetler olmamış piyasada da yok..

ki ben hiç bir sezonun şikesiz geçtiğini de düşünmüyorum. bunu beşiktaş ta yapar fenerde galatasaray da.. yapmışlardır. yapacaklardır da..
    benim derdim galatasaray taraftarının sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşması.

İşte google da bulduklarını Savcılığa ver , eğer bunu yapmayıp şike yaptı diyorsanız iftira'dan başka bir şey değildir yaptığınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: wweesen

Para akışı demek :)
    Mahkemeye delil olarak giden ilk şey neydi?
    Aziz yıldırımın karşı takıma kamerada görülen çanta dolusu yüklü miktarda nakit para olduğu iddia edildi. Ama sonra ne oldu?
    Aziz yıldırım o çantayı getittirdi ve çantaya en yüksek bankotta para koydu. Fakat ne hikmetse o paralar çantaya sığmadı :)
    Bi çantada bu kadar para var diyolar ama o para çantanın içine sığmıyor. Hemde en yüksek bankotlarda bile :)

Şike ve dinleme olayları. Resmi bi belgeyle kanıtlandı ki bu şike sebebiyle dinleme kararları 2009 -2010 sezonunun başında alındı. Fakat kimse dinlenmedi
    neden mi? Fenerbahçe o sezon şampiyonluğu kaçırdı. Bu nedenle soruşturma iptal edildi. 1 sene sonra fenerbahçe şampiyonluğu alınca soruşturma başlandı.
    Sanki hepsi özellikle fenerbahçe için yapılmış gibi değilmi :) Ya da şöyle söyleyim. Galatasaray böyle bi durumda olsa ve elinde böyle bi resmi belge olsa. Siz bu işten kuşkulanıp galatasarayı desteklemezmiydiniz :)

Öyle bir resmi belge görmedim ben ama genelde bu takip soruşturmaları uzun sürer işin başını yakalamak için... Diğer olayları bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

o kocaman kupanızı müzenize götüren adama kocaman bi tekme vurulurken nerdeydiniz..

Yirmi yıl formasını giyen futbolculara jübile yapmayan takıma bak hele bize neler diyor

İsim vermeme gerek var mı ?
  • Fenerliler dalga geçiyorlar filan ama içlerinden "Lan acaba ?" Düşünceleri eksik olmuyordur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

Birileri zannediyor ki Trabzon camiasının tek derdi kupa. Bizim müzemiz kupa, tarihimiz başarılarla dolu. Ayrıca davamız kupa olsaydı bu takımı desteklemezdik. Senelerdir isyan ettimiz bi sistem var ve bu lanet sistem 3 temmuz da gün yüzüne çıktı. Sonuna kadarda peşini bırakmayacağız bunu herkes aklına soksun. Davamız adalet kavgamız Trabzonspor, hadi eyvallah.

Başarı mi?

Sen daha dünyada yokken Liverpool Astonvilla Barcelona ile oynuyoduk. Aile büyüklerine söyle anlatsın sana

Al işte ahlaksizliga bak. Önce terbiye al.Onlar mi başarı? Biz yıllardır o takimlarla oynuyoruz. Tabi rakip takımın oyuncusunu öldürmeye çalışan taraftardan ne beklersin ki.

Ahlakı mı terbiye mi sorgulamak senin haddine değil. Daha ağır yazardırdımda forumun seviyesini korumamız gerekiyor.

Senin aklında ki Trabzonspor ile gerçekte ki Trabzonspor'un alakası yok bunu öncelikle aklına sok. Bazılarının yaptığı çirkefliği tüm camiaya mal edemezsin. ama o çirkeflik yapanlar da senin gibilerinin tahrikleriyle o hareketleri yapıyorlar bunu da bilesin. Ve siz böyle yapmaya devam ettikçe daha beterleri olacak.

Ayrıca bu sevda uğruna hayatını vermiş renkdaşlarımız varken senin burada hadsizlik yapmanada eyvallah diyemeyeceğim.

Edebinle yorum yapıyorsan yap, yapmayacaksan alıntılayıp durma.

Bir sevdadır Trabzon. Yoroz'undan başlayıp Ziganasında bitmeyen

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Trabzonluları anlıyorum hadi kendilerince davalarını savunuyorlar. Her sene bir şekilde vergi ödemeyen beleş stada konan gslilere ne oluyor ? Yetim haklarını yemeyi bıraktığınız zaman gelip burada konuşun haktan hukuktan bahsedin gsli arkadaşlar.

Alisamiyen'i de vermedim zaten, o arazi de bizim yeni stad da. Fanatiklik zor zanaat, mantigi tamamen biraktiriyor. Yazik.

Ali Samiyen babanızın malıydı zaten hadi stad işini geçtim ee vergi kardeş ? Ona niye cevap vermiyorsun ?

Çocuk gibisiniz ya. Adam Ali Sami Yen diyor hala vergi diyorsun.

Hocam tamam ben çocuk gibiyim Ali Sami Yen sizin vs. vs. bu sene olan 145 milyon vergi borcundan bahseder misiniz ?

• FB'ye , UEFA her sene ceza vermeli......
    Yoksa alıp başlarını gidecekler........

Okullar açlısada senin şu saçma laflarından kurtulsak. Sürekli bir laf atma çabası, üste çıkma çalışmaları felan ne bileyim böyle özgüven gelmez. Arda belki açıklama yapmıştır hehe, profesyonel basketbol oynarken NCAA'dan teklif aldım yeaahh puanlı sistemi en iyi ben bilirim bırak bunları daha çok komik duruma düşüyorsunuz.

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

Sende o zaman Beşiktaştan çaldığın kupaları ver nasıl içine siniyor he?
    rıdvan dilmene verilen rüşvetle boş kaleye atmadığı topu 7-0lık macın hesabını nasıl vericeksin bırak sen feneri kendine bak?

Yanindamiydin ? (Sanmiyorum dunyada bile degildin belki de) Eğer öyleyse savcilik makaminin islevini bilmiyorsun galiba. Eğer öyle değilse bos konuşma.

"Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • UEFA Müfettiş atıyor, Bizim medya ölüm sessizliğinde.Acaba neden?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.